Evliliğim sona mı eriyor?

Esiniz ya sevgi ne demek bilmiyor ya da sizi sevmiyor. Yasadiginiz olayda sadece kendini dusunecek kadar bencil, olayin sizin uzerinizdeki etkisini dikkate almayacak kadar size duyarsiz biri. Sizi seven bir esiniz olsaydi (iletisim problemleri vb olsa bile) yapacagi en son sey size tavir olmak olurdu herhalde.. Inanin boyle bir olayda kirk sene dusunsem su soyledigi sey aklimin ucuna gelmez (sizden bir sebeple ayrilmayi kafaya koymus ve soyledigi seyin bahane olmasi ihtimali de cok yuksek cunku cok sacma, kendince ayriligin suclusu sizi yapmaya calisiyor olabilir bu bahaneyle ama buna kimse kanmaz).

Bilmiyorum ki çok defa ben ciddi bir şekilde ayrılmayı düşündüm ailelere bile söyledim evden gitti hatta ama barışmak iççin uğraştı. Yine bana kızdığı bir olaydı ama ben dayanamadım boşanalım dedim. Nedem o zaman ayrılmadı da şimdi bahane bulup ayrılıyor

Ben şurayı anlamadım. Sizin bebeğin öldüğünü bilip saklamanıza takılmış ya - yani öyle yapmadığınızı söylüyorsunuz zaten gerçek bu değil-. Hadi diyelimki yaptınız. Bir an sonra ortaya çıkacak bir şey, saklanacak bir şey bile değil ki bunu o anın psikolojisine verebilirdi. Sizden soğuyacak ne bulmuş bu noktada ben anlamadım. Hiç mi birbirinizi teselli etmediniz bu konuda? O sizi suçladı mı hep? Nasıl bir eş nasıl bir düşünce yapısı bu.

O zaman cesareti yokmuş şimdi var.

Demekki hata olarak gördüğü problemi tolere edemedi

Onu bilemem pek cok sebebi olabilir de, ben boyle bir olayda yanimda durup bana guc, destek sevgisini vermeyecek adami ne yapayim, hayat kisa. Bir de utanmadan ustune sizden suphe ediyor, sizi sucluyorsa daha neyi dusunuyorsunuz?

Bilmiyorum konuşuldı kapandı o konu. Elbette teselli ettik dertleştik ağladık sarıldık üzüldük o konu ve bir arada olma konusu farklı. Kafası karıştı üzüldü diye düşündüm üstüne düşmedim. Açıkladım durumu anlmıştır diye düşündüm

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ama boşanmaya karar verirseniz de bi anda boşanmaya. Kendinizi hazırlayın güzelce ondan sonra boşanıp.

Onu bilemem pek cok sebebi olabilir de, ben boyle bir olayda yanimda durup bana guc, destek sevgisini vermeyecek adami ne yapayim, hayat kisa. Bir de utanmadan ustune sizden suphe ediyor, sizi sucluyorsa daha neyi dusunuyorsunuz?
Yanımda olmadı demedim hiçbir zaman. Böyle nir şey sordu neden söylemedin dedi ben de izah ettim belki de hayaldi dedim kapandı konu ama o içinde kapatamamış ve bunu bir sene sonra söyledi

Siz olgun davranıyorsunuz ama eşinizde aynı hassasiyeti görmedim. Bitmesin diye bir çabası uğraşı yok gibi. Zaten boşanma teklifi ile gelmiş. Olmayacak bir şeyse zorlamazdım sanırım.

Siz olgun davranıyorsunuz ama eşinizde aynı hassasiyeti görmedim. Bitmesin diye bir çabası uğraşı yok gibi. Zaten boşanma teklifi ile gelmiş. Olmayacak bir şeyse zorlamazdım sanırım.
Zorlama yok zaten zoruyu sorma amacım bu değil

Ya bunlar cok tehlikeli insanlar. Ben korkarim boylelerinden. Iftira da atar boyleleri. Bunlari okuyunca bosanmada da hayir vardir diye dusundum, uzulme. Bosanalim diyorsa olur de bosver. Sıkıntılı hamile birinin durumunu soramayacaksan ne diyim ya. Sanki tek basina daha huzurlu olursun gibi.

Peki amacınız tam olarak ne?
Yalnız kalmamak sphbet etmek dertleşmek. Boşanmamaya ikna edeyim mi etmeyeyim mi gibi bir soru değil. Başta da yazdım çok bir his yok içimde konuya dair. CevP bile vermedim zaten kendisine. Boşanmak istemesem ne saçmalıyorsun derim. Boşanmak istesem sen bilirsin derim. Buraya yazma amacım biraz kafamı toparlamak sohbet etmek görmediğim bir konu varsa onu görmek. Bu arada koyu rengi nasıl yaptım bilmiyorum

Kayınvalidem kötü biri değil iftira atacak biri de değil. Ama söz konusı oğulları olunca adam da öldürseler onlar yapmamıştır der. Bambaşka bir kadın oluyor sırf onları savunmak için. Tehlike konusına gelince evet bu çok tehlikeli bir durum maalesef.

Anlıyorum. Bir ortada kalmışlık durumunuzda var sanki. Yani his olarak. Veya hiçbir şey yapmaya isteğiniz yok gibi. Kararınız ne olursa olsun inşallah mutlu olursunuz.

Anlıyorum. Bir ortada kalmışlık durumunuzda var sanki. Yani his olarak. Veya hiçbir şey yapmaya isteğiniz yok gibi. Kararınız ne olursa olsun inşallah mutlu olursunuz.
Evet bir şey yapma isteğim yok ne öyle ne böyle. Amin inşallah hayırlısı olur. Bekleyip göreceğiz.

Kendi evliligimden biliyorum biz kadinlar bosanalim kelimesini cok kullaniyoruz ama erkekler bir defa soyluyor o da kafalarinda bitirince. Umarim oyle degildir. Ilk defa ne soyleyecegimi bilemedim. Bosanalim diyen adamla zorla da olmaz, cabayi da hep sen gostermissin bu evlilikte. Yine de zor bir durum. Bosanin ya da bosanmayin demek zor. Aslinda esin istese kurtarilir bu evlilik. Iki tarafin da cabasiyla. Sanirim zamana birakman gerekiyor eger o kararinda kesin degilse.

Ay çok şekersiniz ya
ayyy çok şekersiniz ya....
Bu ara da bnm kızımda yengeç burcu..
Duygusallığı çoookk ama herşeyi çarçabuk unutur saniyesinde...
Bnde şaşırırım ona bu çocuk hiç mi alınmaz darılmaz küsmez bu ara da 8 yaşın da...
Aslında ben fenayımdır hayatta bana yapılan hiçbirşeyi unutmam sürekli düşünürüm kendimi yerim...
Sürekli sürekli aynı konulara bağlarım olayı..
Hele bir de ciddi ye alınıp karşısına alıp konuşmasın benimle..
Hemen kafamda teoriler belirir kendi kendime “ bak haklıymışım benim düşündüğüm gibi yaaa yaaa evet öyleee” diye gaz veririm.
Kova Burcuyum aklımla hareket ederim.
Duygularım 2. Plandadır..
Hiç kalbimle düşündüğümü bilmemm..
Hemen beyinim ile sohbete başlarız

Kızınız şanslı ya da küçük olduğı için öyle. Yengeç kişilik açıklamalarında da yazar zaten asla unutmayacağı. Tanıdığım yengeç arkadaşlarım da böyle maalesef. Karakteri bu ne yapalım öyle kabulleneceğiz dedik ama katlanılmaz oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…