- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- Konu Sahibi ikincielci
-
Okudum canım.Bir sürü kişinin yazdığını okumuşsanız cevabımı da görmüşsünüzdür sanırım. Anlattım konuyu. Önemli olan o zaman değil şimdiki zaman. O konudan bahsetme sebebim bugünkü sorunun yeni oluşmadığını zamanla ortaya çıktığını anlamanız içindi.
Bir kez sordu madem duydun neden söylemedin beni o acıyla yalnız bıraktın diye ben de açıkladım "belki de duymadım ben öyle sandım ya da duydum ama inanamdım kabullenmedim. Başka şeyler de anlattım ama onlar olmamış belki bu da olmamıştır bilmiyorum" dedim ve konu kapanmıştı.Öncelikle lütfen bunları görev olarak görmeyin. O evde yaşıyorsanız onunda size faydası olmak zorunda. O ev ikinizin evi.
Ha yemek yemiyorsa sadece kendime kadar yaparım, ütüyü de sadece kendi kıyafetlerimi ütülerim. Öyleye böyle. Eşiniz aşırı garip bir yapıya sahip. Madem öyle bir alınganlığı vardı içerisinde 1 yıl sonra neden gelip söylüyor, o an hastanede ya da evde dile getirebilirdi.
Ne şekilde bir sabır?tekrar boşanacağım illa derse biraz düşün demek gibi miBen herkesin ,herşeyin bir şansı daha var, verilmeli,, mantığıyla düşünüyorum,,seviyorsanız,onun sizi biraz olsun sevdiğini hissediyorsanız sabredin diyorum..
Keşke olsa, asla kabul etmez. Bilmiyorum sevginin aptallaştırdığı bir noktada evlendim işte. Çok iyi vicdanlı bir adamdır ama bana değil sanırım bilmiyorumOkudum canım.
Ne sanıyo eşiniz ne demek size güvenmiomuş.
Bu nasıl bir hadsizlik?
Nasıl bir vicdansızlık?
Ne kadar ayıp?
Siz hissetmişte olabılırsınız neden saklayasınız ki.
Eşiniz takımtılı gidip tedavi olsun.
Lütfen ezdırmeyelım kendımızı boyle insanlara.
Takıntılı bence sen 9 ay taşıdın senin bagın vardı sen hayal kurdun ben kendımdemıydım gelıp senınle acı paylaşayım yattımda neden yattım deseydın????Bir kez sordu madem duydun neden söylemedin beni o acıyla yalnız bıraktın diye ben de açıkladım "belki de duymadım ben öyle sandım ya da duydum ama inanamdım kabullenmedim. Başka şeyler de anlattım ama onlar olmamış belki bu da olmamıştır bilmiyorum" dedim ve konu kapanmıştı.
Emin değilim ama sakinleştirici bile vermiş olabilirler ben ameliyattan 2 gibi çıkmışım sabah 8 i geçince bebeğimi getirdiler ben aptal gibi baktım yanağına dokundum. Böyle bir şey olabilir mi öpmek koklamak aklıma gelmedi bile.Takıntılı bence sen 9 ay taşıdın senin bagın vardı sen hayal kurdun ben kendımdemıydım gelıp senınle acı paylaşayım yattımda neden yattım deseydın????
Yaptığı çok ayıp.Muhattap olmayın.Boşanmak mı ıstıyo def olsun ceksın gıtsın .Size ozur borclu.Böyle kocalık olmaz.Kac yılın acısını neden onunuze sunuyo.Yaaa ne kadar ayıp???Narkoz ınsanı ne hale getırıyo haberı var mı?Keşke olsa, asla kabul etmez. Bilmiyorum sevginin aptallaştırdığı bir noktada evlendim işte. Çok iyi vicdanlı bir adamdır ama bana değil sanırım bilmiyorum
Şu an konuşulacak bir durumda değil ben de onuçekecek durumda değilim doğrusu. 5bin def bana bunu dedin nedem dedin diyecek çünküYan eşinizin size olan tepkisi çok saçma ve geçersiz bir nedenden kaynaklı.. narkozun etkisi kolay geçen birşey değil.. Eşiniz saçmalamış.. Sanki tek onun çocuğuydu.. Onu içinde taşıyan sizin yaşadığınız acıyı hiç anlamamış resmen.. Yazık ... Bırakın ne hali varsa görsün dicem de yine de dilim varmıyor.. Sonuçta bir evlilik böyle meselelerden bitmesine gönül razı gelmez.. Konuşun bakın kararlıysa önünüze bakın sizde..
Neyse ki bunu mesajl söyledi yüzüme söylese ne yapardım bilmiyorumYaptığı çok ayıp.Muhattap olmayın.Boşanmak mı ıstıyo def olsun ceksın gıtsın .Size ozur borclu.Böyle kocalık olmaz.Kac yılın acısını neden onunuze sunuyo.Yaaa ne kadar ayıp???Narkoz ınsanı ne hale getırıyo haberı var mı?
Bebek dogum anındamı vefat etmiş?Her şey vermıs olabılırler.Amalıyatlarda neyı hatırlıyoruzkı?Emin değilim ama sakinleştirici bile vermiş olabilirler ben ameliyattan 2 gibi çıkmışım sabah 8 i geçince bebeğimi getirdiler ben aptal gibi baktım yanağına dokundum. Böyle bir şey olabilir mi öpmek koklamak aklıma gelmedi bile.
Siz bir de onu kocama sorun. Kim iteliyor da yürüyor şaşarsınızEvlilik tek kişilik bir kurum değil ama sizde evliliği siz tek başınıza ileteyerek devam ettiriyorsunuz. Bıraktığınız yerde kalacak gibi bir durum var sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
O zaman uzak durun.. Gerçekten eşinizin yaptığının elle tutulur bir tarafı yok..Şu an konuşulacak bir durumda değil ben de onuçekecek durumda değilim doğrusu. 5bin def bana bunu dedin nedem dedin diyecek çünkü
Doğum başladığı zaman vefat etmiş doktor ona söylemiş beni acil sezeryana aldılar yoksa ölebilirmişim kan kaybından. Yalnız bir şekilde orada ağlayarak beklemiş. Yaşadıklarını anlayamam çok kötü biliyorum. Ama o da benim yaşadıklarımı anlayamaz.Bebek dogum anındamı vefat etmiş?Her şey vermıs olabılırler.Amalıyatlarda neyı hatırlıyoruzkı?
Adamla konuşulmuyor konuşulsa zaten boyle şeyler soylemez.Kaç yıl geçmiş adamın takıldıgı konuya bakın.Ayrıca hissetmıs bıle olabılırsınız.Orada duymus olabılırsınız.Zaten uyuşmuş oluosunuz.Kalkıp amalıyattan kocanızın yanına mı gıtcekmışsınız.Allahım bu nasıl bir karakter?Yaşadıklarınızı ikinizde atlatamamissiniz tekrar konuşmayı deneyin eski konuları ona gore karar verirsiniz
Ilk başlıktaki yazıyı okudum diğer yorumlara bakamadimAdamla konuşulmuyor konuşulsa zaten boyle şeyler soylemez.Kaç yıl geçmiş adamın takıldıgı konuya bakın.Ayrıca hissetmıs bıle olabılırsınız.Orada duymus olabılırsınız.Zaten uyuşmuş oluosunuz.Kalkıp amalıyattan kocanızın yanına mı gıtcekmışsınız.Allahım bu nasıl bir karakter?
Evet herkesın acısı kendıne zor.Ama sizide o anlayamaz .Rabbım ıslah etsın eşinizi.Ben sizi anladım yazdıklarınızdanda ne kadar sabırlı oldugunuzu anladım.Ama oyle adamlar yontulmaz.Kütük tersten okununcada kütükdür.Allahım sen bıze hayırlı ınsanlar ver.Rabbım sızın acılarınızı da alsın insallah.Doğum başladığı zaman vefat etmiş doktor ona söylemiş beni acil sezeryana aldılar yoksa ölebilirmişim kan kaybından. Yalnız bir şekilde orada ağlayarak beklemiş. Yaşadıklarını anlayamam çok kötü biliyorum. Ama o da benim yaşadıklarımı anlayamaz.
O zaman uzak durun.. Gerçekten eşinizin yaptığının elle tutulur bir tarafı yok..
Neden bildiğim halde bilmemiş gibi yapmışım buymuş derdiAdamla konuşulmuyor konuşulsa zaten boyle şeyler soylemez.Kaç yıl geçmiş adamın takıldıgı konuya bakın.Ayrıca hissetmıs bıle olabılırsınız.Orada duymus olabılırsınız.Zaten uyuşmuş oluosunuz.Kalkıp amalıyattan kocanızın yanına mı gıtcekmışsınız.Allahım bu nasıl bir karakter?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?