Evliliğim sona mı eriyor?

o zaman boşanin, esiniz kendini bulunmaz hint kumaşi zann ediyor galiba. Hayatinizi boş bir insana sarf ederek gecirmeyin lutfen.
Evet öyle sandığını düşünüyorum. Zaten egosuna zarar verdiğim için iki gündür konuşmuyor ve boşanmayı düşünüyor.

İşte en kötüsü de bu, bilmiyorum bu sorunun cevabını. Uzun zamandır kırgın olduğum için mi cevaplayamıyorım yoksa bittiği için mi bilmiyorum
O zaman ayrilmadan mesafe koyun araniza bi bakin deneyin birbiriniz olmadan yapabiliyormusunuz o sizsiz yapabiliyormu yoksa ozluyormu pisman oluyormu mesafe her zaman iyidir ya da cok yakinlastirir ya da inceldigi yerden kopartir

Öyle bir konu değil. Kötü bir şey yaşayınca insanlara tahammülünüz azalıyor. Benim sebebim bu onun da bu ve bir yanlış anlama. Madem açtım anlatayım. Doğumdan çıktıktan sonra bebeğimizin ölümünü bana söylenene kadar anlmadom ama sonrasında sanırım duymuştum dedim bundan emin değilim narkoz etkisiyle sonradan öğrendiğim bilgiyi birleştirmiş ve öyle duyduğumu sanmış olabilirim. Ve eşim daha dün bana, bebeğimizn ölümünğ bildiğin halde sustun ruhsuzca yattın dedi ve ben şoke oldum. O günden beri benden soğumuş ve güveni kalmamış.

Birbirinize zaman tanıyın derim.. ufak bi tatil yapın sizde kafanız farklı şeylere yönelirse sonuç olumlu olur belki...

O zaman ayrilmadan mesafe koyun araniza bi bakin deneyin birbiriniz olmadan yapabiliyormusunuz o sizsiz yapabiliyormu yoksa ozluyormu pisman oluyormu mesafe her zaman iyidir ya da cok yakinlastirir ya da inceldigi yerden kopartir
Aynı evde nasıl bir mesafe? Zaten yatağı ayırdı dün gece, en büyük kozudur

Canım sen konuyu detaylandırmamışınki?Zor gunler yasamışsınız ama konu ne?Kaç kişi sormuş ama yıne cevap yok.Boyle yardımcı olamayız kı ?Konuyu detaylandırırsanız yardımcı olmaya calısalım.

Tamam annenizde kalin biraz degisiklik olsun 2nizin hayatinda da nefes alin biraz ayni evden bahsetmedimki zaten
İkimizin de ailesi uzak şehirlerde yaşıyor bulunduğumuz şehirde kimsemiz yok. İş yüzünden de gidemiyorum haftasonu gidecek kadar yakın da değiller

Bakın böyle anlatmanızı istedim, çünkü diğer türlü bir kayıp verdik diyor başka birşey demiyorsunuz, konunun özü burada zaten. Eşiniz hayatında hiç narkoz almış mı bilemem ama yaptığı gerçekten çok ayıp. Çok hadsizce. Çok vicdansızca. Ben kaldıramazdım. Bu yüzden sizi anlıyorum. Peki siz nasılsınız ona karşı? İyi kötü ya da nötr?

Boşanmak istiyormuş lafa bak bu yeni moda oldu artık erkeklerde. Işine gelmeyince boşanmak istiyorum . Edepsiz olarak nitelendiriyorum bu türü. Ben de de var bi tane

Bir sürü kişinin yazdığını okumuşsanız cevabımı da görmüşsünüzdür sanırım. Anlattım konuyu. Önemli olan o zaman değil şimdiki zaman. O konudan bahsetme sebebim bugünkü sorunun yeni oluşmadığını zamanla ortaya çıktığını anlamanız içindi.

Düşününce kızgın ve kırgın düşünmeyince aşırı umursamazım

Boşanmak istiyormuş lafa bak bu yeni moda oldu artık erkeklerde. Işine gelmeyince boşanmak istiyorum . Edepsiz olarak nitelendiriyorum bu türü. Ben de de var bi tane
Doğrusı ilk kez söylüyor ben kullandım birkaç kez o anlık öfke ve kırgınlık hissiyle o o zaman bile bir şey demiyordu. Şimdi ilk kez o kullanıyor

Bu zamana kadar yalvarmadım yalvarmam da zaten sadece mantık çerçevesinde düşünmeye dvet ederim zaman geçmesini sağlarım o kadar
Birsey sorabilir miyim. Eşinizi tüm hayatınızı onunla geçirmek isteyecek kadar çok seviyor musunuz?, güveniyor musunuz?

Düşününce kızgın ve kırgın düşünmeyince aşırı umursamazım
Davranış olaraksa şöyleyim, yemek hazırlıyorum davet ediyorum yemiyor. Ütüsü vardı yaptım astım bir şey söylemedim. Görevimi en aza indirdim ama bırakmadım diyebilirim.

Davranış olaraksa şöyleyim, yemek hazırlıyorum davet ediyorum yemiyor. Ütüsü vardı yaptım astım bir şey söylemedim. Görevimi en aza indirdim ama bırakmadım diyebilirim.
Öncelikle lütfen bunları görev olarak görmeyin. O evde yaşıyorsanız onunda size faydası olmak zorunda. O ev ikinizin evi.
Ha yemek yemiyorsa sadece kendime kadar yaparım, ütüyü de sadece kendi kıyafetlerimi ütülerim. Öyleye böyle. Eşiniz aşırı garip bir yapıya sahip. Madem öyle bir alınganlığı vardı içerisinde 1 yıl sonra neden gelip söylüyor, o an hastanede ya da evde dile getirebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…