Merhaba arkadaşlar, buraya size bir konu danışmak için yazıyorum. Eşimle geçen sene zor bir olay atlattık ve o zamandan beridir aramız sürekli bozulup düzeliyor. Aile terapisine başladık ama eşim birinlerinin onu orada görmesinden endişelendiği için devam etmedi. Son olarak iki gün önce beni her zamanki gibi eleştirmeye başlayınca ben de dayanamadım ona ağır laflar ettim. Şimdi geçmişte benim hat yaptığımı düşündüğü konularla birleştirip benimle konuşmuyor. Üstüne gitmedim çok da hevesim yok açıkçası benim de. Benim için de zor bir evlilik olmaya başladı ama sevdiğim için bir anda vazgeçilmiyor. Biraz önce geldi boşanmak istediğini söyledi cevap vermedim ama kötü hissettim elbette. Konuyu cevapsız bırakıp yaptığım işe devam ettim şimdi de bunu yazıyorum. Çok kez ayrılık konusu geçti kapandı ama bilmiyorum bu kez ne yapmalıyım? Bu noktaya gelmişken bu evliliği bitirmek mi mantıklı yoksa pişman mı olurum bunu düşünüyorum. Beni sevip sevmediğini bilmiyorum
çocuğumuz yok, anlattıklarımda eksik varsa sorabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.