• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim nereye gitmeli bilmiyorum...

Ben burada

dalga geçilecek bir şey göremiyorum. Beni dövsede küfretsede seviyorum demedim, eşimi seviyorum ama böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda dedim bu ikisini ayırt edip cevap verseniz daha mantıklı şeyler olur
Sen çok mantıklısın ya maşallah :halay::halay::halay:

Gerçekten seviyor musun hu dingoyu... yahu neyi seviyosun yazsana. Annene bacına babana bel aşağı küfürleri tahrikmi ediyor seni. Sevişme isteğimi uyandırıyor. Yoksa her tokatında sado-mazo fanteziler mi kuruyordun? Kırbaç al yeni yıl yaklaşıyor lazım olur:KK66:
Ha ayrıca boşanma böle koca zor bulunur.:halay:

Burda konuların %99una koca deliliği teşhisi koyuyorum diye insanlar kızıyorlar...buyrun burdan yakın.

Adamı sevmemeniz için ne yapması gerekli acaba merak ettim. Dövmüş, küfür etmiş hala svyrm cınımmm ya yazmışsınız. Öldürsün mü?
Troll yahu. Bunlar troll...........bir derdim var kısmının yüzde 60 ı troll yada ruh hastası.

Ama eşimi seviyorum lafından bana gına geldi artık.
Yeni evliyiz,anlaşamadığımız noktalar var,ailesiyle sorunumuz var vs. Desen tamam neyse.

2 keskin noktam var evlilikte.
İhanet , şiddet.

O kim ki sana el kaldırıyor?
Ne haddine.
Daha 7 aylık evlisin. 7. Seneni düşünebiliyor musun?
Bunu hakettiğini düşünüyor musun?
Biraz kendinize değer verin ya.
Hadi birşey daha diyeyim, bazı kadınlar gidecek biryeri yok, ailesi sahip çıkmıyor,boşanırsan geri dönemezsin diyor, hadi bunu da anladım.(!)
Ailen arkandayken şu şekilde davranman sağlıklı bir düşünce değil. Üzgünüm.

Biraz değer verin kendinize. Bu dünyaya birdaha gelmeyeceksiniz. Bir öküz için değmez.
7 aylık karısını döven adam bana göre öküzdür.kusura bakmayın ya da bakın.
Adamın günahı yok. Konu sahibesi mazoşist erkekten hoşlanıyor baksanıza. Adam da napsın zavallım dövmek zorunda kalıyor ki kadının aşkı bitmesin. Arada o melek kayınvalidesi d olaya dahil oluyor. Hatta konu sahibesi işi abartıp ana baba bacı kendisine sövülmesindn de ekstra zevk alıyor. Baksanıza hala seviyorum aşığım olamam kararsızım diyor. Ben erkek olsam heleki bu şahsın kocası olsam şuan bu konuyu açtığı içinde döverdim. Nete girdiği içinde döverdim. Adamın eli alışmış. Tak tak bam bam sorun yok. Ve hala bu şahsiyet seviyorum diyor madem seviyorsun bunlar sana müstehak.

Esimi seviyorum lafini gorunce niyeyse hic sasirmadim. Hayir belki mazosistsin sonucta seni de boyle kabul etmek lazim. Ama safmisin kuzum sen en ufak olayda sana vuran, kufur eden, tehdit eden adamin neresi seni seviyo? Ne diyelim o zaman Allah sevginizi(!) arttirsin.

Esimi seviyorum lafini gorunce niyeyse hic sasirmadim. Hayir belki mazosistsin sonucta seni de boyle kabul etmek lazim. Ama safmisin kuzum sen en ufak olayda sana vuran, kufur eden, tehdit eden adamin neresi seni seviyo? Ne diyelim o zaman Allah sevginizi(!) arttirsin.
Yeni yılda bu çifte kırbaç ve kelepçe yollamak istiyorum. Lütfen özelden adres ver bana

19 yaşında görücü usulu evlenmenden başlamış sorunların ne yazkki. muhakkak adamı tam tanımadan evlendin, hoş tanıdım desen yinede sorunlar çıkabilirdi.
Ailesiyle dengeyi kuramamışsın doğal olarak o yaşta, ailende evlilikten kendilerini sorumlu tutup seni kurtarmaya çalışıyolar şimdi.
önce sen kendine değer vermekle başla derim, eşinle konuş ve asla şiddeti kabul etmeyeceğini söyle, ailenin ısrarla çağırdığını ama senin bir kere daha denemek istediğini (denemeye bana sorarsan değmez ama sen ısrarla sevdiğini söylediğin için diyorum) söyle. halen daha onu sevdiğini ama bu duruma artık katlanamayacağını da ekle.
kafanı bir tek eşine ve saçma ailesine takmaktan vazgeç, kendine başka uğraşlar bul. biraz dengeli ol ve sana tekrar şiddet uygulayacak adamın artık seni sevmediğini sana insan değeri bile vermediğini anla.
sen yaparmısın bilmeme ama şiddet görüpte darp raporu alman en doğru olanı, boşanmanız durumunda insanlıktan pay almamış kişileri biraz süründürmek lazım cünkü.
Ve lütfen şu durumda hamile kalmamaya çalış.

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.

nesini seviyorsun ki bu adamın? adam bile dememek lazım insan müsveddesine. o kadar aciz ki sana el kaldırmakta küfretmekte beis görmüyor sen seviyorum diyebiliyorsun. ailen de arkanda Allah korusun çocuk mocuk olmadan ayrıl kurtul. dayaktan öleceğin günü mü bekliyorsun?

merhabalar. Ben 7 aydır evliyim görücü usulüyle evlendik. Nişanlıykende görümcelerimden ve ailesinden sorunlar yaşadım dini nikahım kıyıldığı gün mehir istedim diye bana söylemediklerini bırakmadılar. Sonra evlendik ve şartları her şeyi birlikte yapmak yemek içmekti. Arada evimde yemek istesem hep sorun oldu suratları düştü. Anneme babama gidince hep surat astılar ama evli olan kızları hep buraya geliyordu. Ben bir gün dayanamayıp anneme anlattım ve beni eve götürdüler 3 hafta annemlerle kaldım sonra tekrar denemeye kalktık ama bu sefer de eşimle sorunlar yaşamaya başladık en ufak şeyde bana küfürler etmeye kalktı. Yeri geldi bende kızdım sesini yükselttim yeri geldi sustum ama o gidip geldikten sonra bana karşı değişti. Şuan ailesiyle bir problemim Yok olduğunda evliliğim için sorun etmiyorum fakat biraz tartışma olsa aramızda bana hemen küfürler etmeye başlıyor eşim ve bana küfür etme dedikçe bana vuruyor sonradan bu olayları konuştuğumuzda hep beni suçlu buluyor. 3 gün önce bana küfür etme dediğim için bana tokat attı. Dünde kayınvalidemlere misafir gelecekti bende belimin ağrıdığında o söyledim eşime inmek istemiyorum dedim o da beni evimize kendi akrabalarımdan kimsenin gelemeyeceğiyle tehdit etti ki zaten 7 aylık evliyim evimde hiçbir çevremi ağırlayamadım. Ve bu olayları ailem duydu ve daha önce de sorun yaşadığımız için şuan ailem boşanmamı istiyor bana çok destek oluyorlar fakat ben emin değilim eşimi seviyorum o da beni seviyor ama çok yıpratıyor beni ve sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz:KK43: bir de nişanlılıktan beri aramızda olan biten tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
ahhh be canım sana şiddetin her türlüsünü uyguluyor ve sen hala seviyomusun?
ailene yazık değil mi ? evladının başka bir yerde mutsuz huzursuz olduğunu bilmek ne acı bir durum :(
şimdi olmasa bile 3 yıl sonra kucağında bebekle de baba ocağına dönmek var

Küfür var, şiddet var, baskı var, ailene hakaret var, senin ailenden kıskanan görüştürmek istemeyen KV ve eş var...
En canım cicim olman gereken zamanlarda bunlar var.
Sevgi falan değil bu. Boşan bir an önce.
Devam edersen bı de çocuk olur sonra burda konu açarsın "çocuğum var ayrılmamıyorum"," çocuğum için devam etmeli miyim" diye.

Kaç kurtul yahu
Eşin seni sevse sana küfür etmez sana tokat atmaz seni aşağılamaz önce bunu idrak edin
ardından kendinizi bu kadar küçük aciz görmeyin aileniz arkanızdayken dik durun

3 te yetmez 5 tane yapsın o Zaman kesin :KK53:

Ben zaten aklımı toparlayabileceğim bir halde olsam buraya yazıp sormam araştırmam hangi kararı vereceksem vereyim dimdik ayakta durabilmek için insanların fikirlerini alıyorum. Senin veya başkasının dalga geçebileceği bir mesele değil, ateş düştüğü yeri yakar. Dalga geçmeden önce otur bir saniye düşün benim başıma gelse ne olur diye. Bekarken veya birini sevmemişken bende böyle havadan atıp boşanırım çıkar giderim derdim, şuan zaten bir çare arayışında olduğum için yazıp soruyorum. Bir yandan 20 yaşındayım ve bu yaşta dul kadın muamelesi görmeyi kaldırabilir miyim diye düşünürken diğer yandan ne çekiyorsun bu insanı düşüncelerinin ikilemindeyim. Eşi sevmek ya da sevmemek değil sadece sorun. Birlikte olup bu sorunu birlikte aşabilir miyiz aşamaz mıyız ikilemindeyim. Bazıları bana yeni evliyken böyle sorunlar olur sonradan oturur dediği için böyle hala düşünceler içindeyim. Bu yüzden insanların fikirlerini alıyorum. Dediğim gibi sadece fikir alıyorum. Sen insan gibi fikir vermeyeceksen dalga da geçmeyeceksin kendin muhteşem bir şey yapıyormuş gibi bir de başkalarına bu şekilde ithamlarda bulunmayacaksın.

eşiniz sizi seviyor öyle mi?
seviyor ama dövüyor, küfür ediyor, aşağılıyor, tehdit ediyor...
sevgi bu mu sizce?
arkanızda böyle bir aile varken hemen kaçıp kurtulun, neyi bekliyorsunuz ölmeyi mi?
bakın istatistiklere, bu adamlar da karısını seviyordu (!)

Kadin-Cinayetleri3.webp

eşiniz sizi seviyor öyle mi?
seviyor ama dövüyor, küfür ediyor, aşağılıyor, tehdit ediyor...
sevgi bu mu sizce?
arkanızda böyle bir aile varken hemen kaçıp kurtulun, neyi bekliyorsunuz ölmeyi mi?
bakın istatistiklere, bu adamlar da karısını seviyordu (!)

Eki Görüntüle 2052506

Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum

Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..

Ay canimmm, tabi ki dayak, küfür ve tehditden bosanlimazzzzzzz, sacmalama beybisiiiiiiii. Gülll gibi yuvaaa,güllll gibi kosicin varrrrr. Beyin error

Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum

3 gün iyi olması tam bir ruh hastası olduğu gerçeğini değiştirmiyor,
o evde kalmaya devam ederseniz her an hem beden hem sağlığınız tehlikeye girecek,
olur da hamile kalırsanız işler daha da çıkmaza girecek,
şiddet eğilimli, ağzı bozuk bir baba, böyle bir adamı seven bir anne (kusura bakmayın ama sizin de psikolojiniz hiç normal değil, böylesi evlat olsa sevilmez) anneden nefret eden ve ona kötü davrananan babanne, halalar... hangi çocuk böyle bir ortmda sağlıklı ve mutlu bir birey olarak büyüyebilir?
20 yaşında dul kalmak, bir ömür çile çekmekten daha kolaydır emin olun.

hep siddet uygulamasi mi gerekiyor bosanmaniz icin.
bir kac defa yapmis iste bu yeterli.
kendini düsün ve bosan.

Back
X