Yok soylemezdin. Sen burada sana haklisin kelimesini duyana kadar bu konuyu sürekli açar durursun. Bu kaçıncı konun Allah aşkınaBen ilk kez üye oldum daha önce kullanmadım siteyi öyle olsaydı söylerdim zaten
Konudaki bazı ayrıntıları değiştirmiş bir de kendini çok iyi niyetli göstermeye çalışmış bu sefermune hanım gelir demişti.valla geldiiii gene.
Bir an ben de o diye düşündüm. Gece gece konu sahibini yıpratmayalım, direkt girip @Dilekkk94 e verdiğimiz cevaplara baksın diyecektim de, hesabı kapatıp kaçmış. Şuan ceren olarak geri dönmüş olması kuvvetle muhtemel.Hoşgeldin Dilek
birebir aynı hikaye.cıks ben inanmadım.Ben ilk kez üye oldum daha önce kullanmadım siteyi öyle olsaydı söylerdim zaten
Bilmiyorum o iki ebeveyn arasında ama görüşmemelerinin benle ilgisi yok kavgalı ayrılmışlar o nedenle iletişim yok banada garip gelmişti ben durumu anlatıyorumBöyle paylaşımlar çok yapılıyor ve doğrusu çocuklu insanlar ile evlenirken çocuğu nasıl görmezden gelebiliyorsunuz ? Ayrı evde başka şehirde olsa bi5lr biri evlat biri ebeveyn ömür boyunca hiç görüşmeseler bile öldükten sonra da miras hakkı var o noktada dahi muhatap olunacak. Yani nasıl 0 iletişim olabilir
Hep zalim üvey ana olur mu? Biraz da bu senaryoyla devam etsin.Konudaki bazı ayrıntıları değiştirmiş bir de kendini çok iyi niyetli göstermeye çalışmış bu sefer
Ponçiğim benim ya dkfk. Çok hoş. Perdenin arkasına saklanan bebeler gibi.Konudaki bazı ayrıntıları değiştirmiş bir de kendini çok iyi niyetli göstermeye çalışmış bu sefer
Hayır bir tavana bir yereKendimizi tavandan tavana vuruyorduk en son.
bizim çocuklarımız da öyle.ama çıkarcı demiyoruz onlaraaaaaaa.Yani çıkarcı derken birşey isterse arar lazım olursam birşey sorar yada ister ama onun dışında beni asla sevmiyor hal böyle oluncada sevilmediğinizi bile bile insanın içinden gelmiyor açıkçası
Ya yapmayın şunu isteMune hakliymissiniz. Cuma kapatılmış konusu pazara zor dayanmış. Dilek gorunmlu Ceren hanım vazgeç bu sevdadan biz sana o çocuğu kötülemeyecegiz. Burdan sana ekmek cikmaz. Sosyal deney mi yapıyorsun bizim üzerimizde.
Adam sevmemiş demi o kadını ayıp olmasın diye sevişmişBilmiyorum o iki ebeveyn arasında ama görüşmemelerinin benle ilgisi yok kavgalı ayrılmışlar o nedenle iletişim yok banada garip gelmişti ben durumu anlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?