Evliliğim bitiyor :((

Bir baskasina bosan demek kolay deyil, ama canim bu adamdan hic birsey olmaz.
Umarim kurtulursun bu adamdan, ve kendine duzgun bir hayat kurarsin.

Kısa ve net ARKANA BAKMADAN KAÇ

Tamam çalışmıyor, yiyor da, ne hakla yüzsüzlük yapıyor onu anlamadım. Böyle adamın gözlerinin içine bakıp "senin bir taraflarını sildiğin tuvalet kağıdını bile ben alıyorum ne konuşuyorsun sen" diyeceksin. İstediği kadar küssün. Acaba kapının önüne koyduğunda neyle dışarıda kahvaltılar yapacak? Keşke bu kadar yüz vermeseydiniz. Toparlaması çok zor bir durum.

Tum bu yaptiklari psikolojik siddet. Kendini daha alt seviyede gordugu icin bir sekilde uste cikmayi sagliyor kendince boyle yaparak. Seni ezip sindirmeye calisiyor. Psikolojik siddetin dozu her gecen gun de artar. 1 ya da 2 gunluk kusmelerle baslar once. Sonra bu kusmeler aylarca surer. Sonra hakaret ve kufurlwr baslar. Hakaret ve kufurleri telefonuna kaydet cunku bosanmada cok isine yarayacak. umarim fiziksel siddet baslamaz. Ise de hic bir zaman girmeyecektir cunku o halinden memnun. Sonuna kadar seni somurecektir. Seninle isi bittiginde de terk edip gidecektir. Nedense bu hep boyle olur. Tum bunlarin sbebini de sana yukler boyleleri. Seni sucluymus gibi gosterir. Psikolojik siddet bu iste. Yeterince fedakarlik yapmissin ama bu fedakarlik hep tek tarafli kalmis. Onda hic bir caba yok. Evlilik bu degildir oysaki. Aslinda cozum belli ama soylemeye dilim varmiyor.

Evlenirken eşinizin işsiz olduğunu bilmiyormuydunuz yada calisiyorduda evlendikten sonrami işi bıraktı eşiniz şu anda asalak bi canlı gibi yaşıyor farkindamisiniz bunun..

Çalışmakla eve para getirmekle faturaları ödemekle sen evin bütün yükünü üzerine almışsın ve eşinde bu durumdan gayet memnun sana bağımlı olarak hayatını devam ettiriyor kavga cikincada giderim diye sizin gözünüzü korkutuyor o adam bi yere gitmez bulmuş senin gibi birini kendisini besletiyor ben aranızda sevgi göremiyorum adam seni zerre kadar sevmiyor sen niye onu hala birakmiyosun o adamın sana bi faydası yok sen kendinde çalışıp geçinebilirsin ona ihtiyacın yok onun sana ihtiyacı var sen o adamı bırak git arkandan yalvararak gelmezse ben Mihrimah degilim.. O adamdan sana hayır yok bir dahada kavga ettiğinizde ozurdileyip yalvarma bırak nereye gidiyorsa gitsin

Boşanmak istemeyecektir sen hakaretlerini yaptiklarini kaydet yani boşanman için elinde delilin olsun çalışmadığı falan ispatla belgelerin delilin olsun yoksa o boşanmak istemezse çok zor bosanirsin

Benim de kasttettigim arkadasa enayi misin aptal misin diyen olmadi mi diye benzeri yorum yapanlar.
Bosan veya bosanma demekle ne alakasi var okypete?Ben yorum icerigiden bahsetmiyorum usluptan bahsediyorum.

Sanirim benden bahsediyorsun.
Bu konuyu okudugumda sok oldum ve sunlar gecti aklimdan.
1) Boyle bir konu ya fakedir, cunku kolay kolay hicbir kadin veya ailesi buna evet demez.
Dusun, kocan 4 sene calismiyacak sana hakaret edicek kufredecek ustune.
2) Ya da konusahibinin iyi bir silkelenmeye ihtiyaci vardir, cunku malesef konusahibinin yaptiklari artik iyi niyeti bile gecmis durumda, tam anlamiyla modern bir kole yapmis kendisini.

Sok oldum o yazdiklarina, ve sordum bu sorulari.
Cunku benim cevremde konusahibi gibi birisi olsa, mesela kizim ya da kardesim, delirdin mi yoksa gercekten bu kadar aptalmisin diye sorarim.
ben de konusahibine, cevrende buna tepkli gosteren hic mi cikmadi diye sordum? Ayrica kendisini silkelemek istedim.
Cunku kocasinin yuzunden kendisini eksik, ve hatali goruyor malesef.

Hanım hanım, bu anlattıkların %100 senin anlattığın gibiyse kendine gel!
resmen kullanılıyorsun zira..
Yav 3 sene hiç çalışmayıp karısının parasını yiyen,üstüne de kahvaltısını dışarda edip adeta bekar hayatı takılan adama ne denir??
bir daha kavga ettiğinizde ağlayıp anahtar saklamana gerek yok çünkü o kendisine koca denen "asalak" böyle bir yağlı kapı bulmuş.hiçbir şekilde bırakmaz seni merak etme..

Kurtar kendini... Yazik yaa.. Adam seni catir catir.kullaniyor.. Birde seni suclu psikolojisine.sokuyor.. Birazda sen kurnaz.ol..

Aşk biter kül kalır.Aşıkmışsın,gözün görmemiş.Şimdi gerçeğe dönmüşsün.Artık gerçekçi düşünmenin zamanı geldi.
Bu ilişkinin bütün yükünü sen omuzlamışsın.Eşinin bütün hatalarını örtbas etmişsin.O da senin zaafını kullanmış.
Kullanmakla kalmamış,diliyle sana baskı kurmuş,özgüvenini altüst etmiş.

Kim ki O ? Ne ki ? Bir düşün bakalım ne artısı var ?
Tek artısı senin aşkın,değil mi ? Bir daha dön bak.Bu hallerini bilsen aşık olur muydun ?

Ben ayrılmanın senin için kesinlikle daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

Paylastığınız yazıyı okudum. Ve evet tam anlamıyla bu benım eşim. Bir kac defa sen narsıstsın demiştim kendisine tabi ihtimal dahi vermemişti haliyle :). Burada yazdıklarım Rabbim şahidimdir ki yaşadıklarım cok eksiği var bir tane fazlası yok. Yaklasık 1 senedir banyonun sıcak su tarafı bozuk suyu dısardaki vanadan acıp kapatıyoruz. Tamir ettirelim diye konustuk ev sahibi kiradan dusecegini soyledi. Kira parasını verdim eline lütfen ihmal etme suyu yaptır dedim duvar kırılacak uğrasamam pisiyle dedi ben işten gelince temizlerim elleme sen yeterki yaptır dedim. Parayı verirken de tereddut ettim acıkcası ama yine de verdim. Kiranın bir kısmını yatırmış am tadilat halen duruyor yapılmdı. Para da yok defalarca sordum hep şkayla krışık cevap vermedi duruyor dedi durmuyor dedi. En sonunda ne paranın peşine duşmussun senin demen gereken kocamın canı saolsun bir yere verdiyse harcadıysa da haklı sebebi vardır demek dedi. Ama bizim bu paraya ihtiycımı var nasıl yaptıracgız sonra deyınce de sana hediye alcaktım yılbasında almıyorum artık hakkını tukettın dedi. Para ortada yok nereye gittiği belli degil sıcak su halen vnadan acılıp kapanıyor. Ve neden sormluluğunu bilmiyorsun diye onunla kavga ettiğimde sen salaksın bossun gördüğüm en cahil adamsın sana dayanamıyorum cocukluklarını kaldıramıyorum hastasın sen tedavi olmasın ama seni tedavi edebilecek bir bilim de yok dedi.

Eşyalarımı topluyorum demişsin, ciddisin dimi boşanmakta? Lütfen daha fazla kendine yazık etme, sen güçlü ve zeki bir kadınsın, özgüvenini yerle bir etmiş, istediğini verme ona. Eviniz kiraymış, aç davayı, avukat sana yardımcı olur, sonra ya o gider, ya sen ayrılırsın evden duruma göre. Ama lütfen lütfen geri dönme ona. Belki boşanma lafı duyunca ilk etapta düzelicem diye yalvarır ama aşkından falan değil, biliyorsun. Yapma, yazık etme gençliğine.

Tamamını okuyamadım ama galiba siz onu bırakın diye uğraşmış. Yani ayrılıyorsanız onun için üzülmeyin. O zaten gerekli çabayı göstermiş.

canim su an ayni evdemisiniz hala bir an once kurtul. basta bu kadar aciklayici yazilmadigi icin ayril demek istemedim ama bu densizle gecen 1 dakikana yazik

şaka gibi. sizin paranızla size hediye alacakmış ama hakkını tükettin diyor birde. lütfetmiş majeste bozuntusu. bu kendini zeus falanmı sanıyor ne.

Pismanperi gencken senin yasadiklarinin dahada beterini yasadim. Asigim diyip bosladim. Ben ayrilmak istedigimdede birsekildede engelledi. 20 yili askindirda cekiyorum. Yol yakinken kac kurtul derim. Ben yapamadim sen yap. Soz versede duzelecegim diye inanma. Daha beter oluyor. Tecrube konusuyor inan bana. Istersen ozelden yaz bana. Varsa bir sorun cevaplarim.

Sakin vicdaninizla oynamasina izin vermeyin. O sizi cok iyi tanimis. Sizi nerden vuracagini da iyi biliyor. Aldiginiz karar uzerinde durun vazgecmeyin. Kendini vazgecilmez saniyor. o sizi coook arayacak ama is isten gecmis ola.

Ah be kuzum ya ,ne diye evlendin böyle bir adamla ..bişiy diyimmi sen bu adamla bu kadar süre aynı evde kalman bile mucize ..seninde psikolojini bozmuş bu adam bence bi psikoloğa git ..bu süreçte sana yardımcı olur canım ..

Sinirlerimi oynattı gece gece kendisi çok mu dolu bi insanmış sana boş insansın diyo
aşk gözünü kör etmiş arkadaşım vur tekmeyi gitsin bakalım senin paran olmadan ne yyip içecek
ben olsam süründürürüm böyle adamı
güçlü bi kadının bu kadar saçma bi adama kendisini ezdirmesine tahammül edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…