Evliliğim bitiyor :((

merhaba, son durumum duruşma günü verildi bu hafta cuma gününe. Eşim barışma çabalarında ama geri dönemedim dönmeyeceğim inş. hayırlısı olur.
Allah kurtasın arkadaşım. Evi çekip çevir, eline harçlık ver, yemeğini işini gör, en küçük bir yardım istediğinde senin işin ne, tabii ki yapacaksın desin. Sürekli suçlamalarıyla psikolojini iyice bozsun...Nasıl bir dünya bu ya? Bir Clooney'de eşiniz anlaşılan, öyle yakışıklı, öyle nadir bir tür. Onun yaşam şekline uyan tek meslek aklıma geliyor; o da legal değil ve yaşıtı kadınlarla muhatap olamaz.

baştan sona kadar okudumm..gerçekten iyi dayanmışsınız ..hakkınızda hayırlısı olsun.. boşandıktan sonra daha rahat edersiniz.. acabaların olmaz en azından..

Allahaskına nasıl bi pasiflik bu ya sana sokak ortasinda bagiriyor bilmem ne hakaret ediyor bende onu birakip gittim diyorsun "yanlis yaptim galiba " diye ekliyorsun adam sans hakaret ede ede her yaptigini hata gorur olmuşsun "beni sen boyle yaptin duzel" demeside bahane bu adamdan hicbisey olmaz,calismaz anca seni somururbide ustune laf isitir evdede hizmetciligini yaparsin

Dava acilmis galiba icim rahatladi yuva yuva diyenlerde boyle yuva olmaz arkadaşlar konu sahibide insan evladi

Hakkinda hayırlısı olsun pismanperi.cok zor olduguna eminim.bende 8 yildir hakaret kufur asaglama duyuyorum.seni coook iyi anliyorum benim esim memur ben ew hanmiym.yani maddi sorumluluklarini yerine getriyor ama en ufak seye sinirlenp agzni bozar bela okur daha dun evi supuruyorum diye geldi senin Allah belani versn gerizekalı daha iki gün önce supurdun yine mi supuruyorsn dedi bagrdi carpti kapiyi gitti çarşıya.ben yine het zamanki gbi kalakaldm.bir saat sonrada arayp normal beni uzmemis gibi konusuyor iki saat sonra ya da ertesi gunde yine baska bi hakaret.ne yaparsan yap

Yani calismamasida tabiki cok zor ama swni en cok yaralayip sevgini bitiren emin ol dil yarası..geçmiyor.

merhaba, son durumum duruşma günü verildi bu hafta cuma gününe. Eşim barışma çabalarında ama geri dönemedim dönmeyeceğim inş. hayırlısı olur.

Merhaba madem konu hortlamis bende bosanma gerceklesti mi diye sorayım. Şimdi nasılsınız ?

Bence eşin bunalımda ve kendi berşeyin farkında işe yaramaz biri oldugunun vs ama erkek milleti seni aşaşılayarak kendini saklıyor aklınca o ciddi bi tedavi görüp adam akıllı çalışmazsa ki çalışsa bile sen bu günleri unutamazsın senin de tedavi görmen gerekebilir. Böle olmadıkça düzelmez Allah yardımcın olsun

Merhaba, çok uzun zamandır yazamadım. Eşimle boşandık ancak sonrasında ağladı sızladı yalvardı yakardı bir ton söz verdi ile girdi haftasonu izin yapmaksızın çalıştı ve bu 3 ay sürdü. Bu süreçte görüştüm onunla annemler asla müsade etmiyoruz dedikleri halde. Onun ailesi çok arkamda durdu, beni tekrar istemeye geldiler bu süre zarfında bana önceden çektirmiş olduğu kredileri maaşını elinden alarak 3 ay ödedim. Gerçekten değişmiş gibiydi. Babam asla mutlu etmez seni ama sen ille istiyorum diyorsan yaşa ve gör dedi nişan taktık :) değişip değişmediğini görmek için zaman kazanmak istedim ayrı evlerde yaşadık. 11 sene önce üni. Yi kazanmış ama ailesi göndermemiş af çıkmıştı torba yasadan faydalandı okula başladı arada gitti geldi. Ailesi araba aldı ona, para göndermeye başladı. Siniri devam etti hakaretleri de ve artık bende ona hakaret eder hale geldim. Ailesi sizi destek olacağız kiranızı ödeyeceğiz dedi. Bdnim ailemde okulu bitene kadar destek olacaktı ama bu benşm zoruma gitti ve Temmuz a tekrar nikah günü almıştık ki annesiyle konuştum çok zor günler geçirdim kaygılarım var dedim aramızda kalsın dedim herkese söyledi. Eşim küstü bana senle konuştuk ama arkamda durmadın dedi beni rezil ettin insanlara fursat verdin maddi sıkıntımız yoktu tek sıkıntı sensin dedi. Nikah Martta olacaktı ama okulu Yurt dışındaydı şimdi git gel zır olacak ben orda kalsam 2. Dönem daha dopru olur dedi ailesini ikna ettim nikahı Temmuza erteledik ve gitti. Gittiğinde mesaj attım evlenmek istemiyorum diye 1 ay aramadı açmadı tekefonlarımı babamda aradı babasını bu iş bitti oğlunuz işsiz, kariyeri yok hiçbşrşeyi yok bir dd kızımı bu kadar üzüyor dedi ve nişanı bozdu. Ben eşimi tekrar aradım artık beni istemediğini benim herşeyi tükettiğimi benimle o topun altına bir daha girmek istemediğini söyledi

Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun demek düşer bize. Çok iyi olmuş bence.

Evet çok iyi oldu aslında ama bende benlikten çıktım artık. Ruh halim hiç iyi değil artık sebepl sebepsiz ağlar oldum devamlı bu da bana hayatımın dersi oldu

Neden biliyor musun? Boşandığın adamı tekrar hayatına soktuğun için oldu bu. Eğer boşandıktan sonra görüşmeseydin o ağlanıp, sızlandıkça keyiflenseydin ve hayatına baksaydın şuan çok mutlu olacaktın..
Neyse geç değil en azından aynı hatayı ikinci kez yapmadın. Tekrar evlensen yine mutsuz olacaktın. Bundan sonra arama sorma o üzülsün ağlasın sende keyfine bak.

Bi laf var cok severim a. Bizden dam bixden sen ne b.kuma yararsin diye afedersiniz ama!!!! Yemek senin isin demis ya sana desene sende ona benim isim aslinda evimle ilgilenmek sen ne halta yariosun diye.onundekoyle adam olunmaz onu ver ben takim zatem bi o eksik bende de.ve neden bu adamin uzerine dusuyosunli?? Konusma sende onunlar harclik da verme defolsun gitsin anasi babasi baksin koca herife.bu yastan sonra kendi cocugumu buyutmek isterim elaleminkini degil de. Cok uzun oldu kusura bakmayin cok sinirlendim gercekten.zikkim yesin disarda pislik kazansin da oyle zikkimlansin kadin parasi yicek adam diye gezicek varmi ole is ya gebertesim geldi kocaniiiii.birak su adami.sen kendine yetersin baksana koca herife bile yetiyon.kurtul kamburundan lütfen

Bitti zaten artık beni istemiyormuş :) ailesi artık tam destek parasını veriyor okutuyor tatile gönderiyor bana ihtiyacı kalmadı. Dediğiniz gibi denenmişi denememek lazım ama bende gerçekten ruh hastası gibi olmuşum bağımlılık geliştirmişim ona karşı kurtulacağım inş. Bu ruh halindende terapiye gidiyorum

O salagin derdi kullanacağı biri. Bosver cok cok cok iyi olmuş kurtulmussun.

Neden calismiyor esiniz biliyormusunuz sizin gibi bir enayi var cunku hic kusura bakmayin onun gozunde oylesiniz. Pasalar gibi bakiliyor herif aksam olunca stres topu gibi oynuyor sizinle ekmek elden su golden sizide pusturmus zaten her dedigine tmm demissiniz oh ne ala memleket... uzerinizden asalak gibi gecinip bide size hakaret eden bu adami sizce ne yapmalisiniz bi dusunun bakalim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…