Evliliğim bitiyor :((

Bana bu bilgiyi avukat verdi. Hatta dedi ki, dava reddedilirse, dava açan taraf 3 yıl dava açamaz. Ancak karşı taraf açabilir dedi. Belki eksik bilgi vermiştir, bilemiyorum.
Boşanma davasını 3 sene içinde aynı sebepten tekrar açamıyorsunuz onun haricinde aynı kişi reddedilen boşanma davasını aynı sebebe dayanmaksızın farklı sebeplerle tekrar açabilir. Aynı sebebe dayanmak için 3 sene beklemesi gerekir.

Evlat olsa sevilmez diye bir laf var duydunuzmu,çalışan siz küfürleri,hakaretleri yiyen siz ve özür dileyen yine siz bu adamı koca diye niye tutuyosunuz anlamadım bulunmaz HİNT KUMAŞIMI bu adam,değil 2,5 sene 25 yıl geçse değişmez yol verin gitsin

merhaba günaydın,
ofise gelmeden adliyeye gittim ve davamı açtım hayırlısı olur inş.

ohh be ! yemın ederım kı rahatladım ya.sonuna kadar takıp ettım konuyu.allahım ınsallah caymaz.o serefsızden boşanır ıns dedım

Canım valizini hazırla kapının yanına koy,gelince eline tutuştur.Ya da annenin evine git.Ne fatura öde ne birşey.Kalsın bir başına.Boşanacağım de.bAKALIM NE OLACAK.sEN ŞIMARTMIŞSIN.

Niye küsüyor ki? Çalişmayıp evde yatıp üstüne üstlük har vurup harman savuran eşiniz, size mi küsüyor birde.
Baskasının altında çalışamam ne demek ?
Siz kendi işinizi mi yapıyorsunuz da eşiniz baskasının altında çalışamıyor.
Sizde muhtemelen bir işveren ile çalısıyorsunuz, sizin başkasının yanında çalışıp kazandığınızı harcamak koymuyor ama çalışmak koyuyor. Enteresan valla ne diyim.
Allah yardimciniz olsun.

Offf of, pismanperi ayaklari uzerinde durabilen, egitimli bir kadinsin neden kendine bu eziyeti reva goruyorsun
Hadi senin asktan gozun hic birseyi gormuyor onun ailesi, senin ailende mi kor olmuslar bu adama karsi.
Sen kadinsin kadinn istemez misin esin sana maasiyla bir hediye alsin bu ay sikisigiz askim biraz kemerleri sikalim desin, eden tum evin yuku senin uzerinde, eden sen bu kadar uzuluyorsun cidden soruyorum yasadiklarini hakettigine inaniyor musun.

Bir de sorular sorup duruyorum sana k. Bakma yeni gordum ayni kisi oldugunuzu.

canım kısacası eşin senin aşırı ilginden dolayı şımarmış... artı o şu anki konumunda sensiz bir hiç.

Zaten ruhen sağlıklı bir insan değilmiş. Bir de rahatının bozulacağını, saltanatının biteceğini anlayınca sizi boşanmaktan vazgeçirmek için neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum. Bu tiplerden her şey beklenir.

Paçanızı kurtarana kadar geçecek süreç için size bol bol sabır, güç ve kararlılık diliyorum.

hayirlisi olsun canim. sakin kararindan vazgecme. dilerim cok mutlu olursun simdiden sonra... duygularin degil mantigin onde olsun ki artik uzulen taraf sen olma

Bence eşinize kişilik bozukluğu var ve emin olun bu sorun birkaç seans terapiye gitmekle de çözülecek bir rahatsızlık değil... Hani şizofreni, işşizlikten kaynaklanan depresyon falan olsa çaresi var da bu kişilik bozukluğu rahatsızlıklarında tek çözüm ya o kişiden uzaklaşmak ya da onu öyle kabul edip kendinizden vazgeçmektir... Ki böyleleri kendi egolarını , sizi ezerek kendinize olan güveninizi sarsarak ve sizi değersizleştirerek beslerler...Bunu da öyle iyi yaparlar ki bir süre sonra bi bakarsınız gerçekten söylenenlere siz de inanmış ve kendinizi özgüvensiz pasif bir modda yaşamaya başlamış bulursunuz...

Ama şunu unutmayın altın çamura da düşse altındır ve değerini yitirmez.. Kıymetinizi, değerli olduğunuzu hatırladığınız noktada gözünüzdeki perde kalkar biranda ve unuttuğunuz özgüveniniz canlanmaya başlayıp size doğru yolu gösterir...Son yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla tam da bu noktadasınız çok şükür :) Durmak yok yola devam

Not: Kişilik bozukluğu olan tipler ayrılık/terkedilme olgusunu gerçekten hissettikleri anda daha da hırçınlaşıp çirkinleşebilirler. Şimdiden kendinizi bunlara hazırlayın, güçlü olun ve dirayetinizi kaybetmeyin ! Hatta imkanınız varsa bir uzmandan böyle bir karakterle nasıl mücadele edebileceğinizin cevabını öğrenin ona göre bilinçli muhatab olun kendisiyle.

Boşanmak istesen senden nafaka bile ister gibi geldi.. Çalışmayan, iş beğenmeyen (kimsenin emrinin altında çalışamam), karısı 3 kuruşun hesabını yaparken her gün dışarıda yemek yine, arkadaşlarıyla takılan bir erkek ancak cinsiyeti bakımından erkektir ama adam değildir. Doğal ortamına bırakacaksın, senin desteğin olmasın bak nasıl çalışıyor. O özel zevklerini gezmelerini karşılayabilmek için nelere eyvallah diyor görürsün. Az uz değil bir de söylediğin zaman. İnsan işten çıkabilir veya çıkartılabilir, ararsın iş gidersin görüşmelere olmaz. Bu herkesin başına gelebilir. Ama bazı insanlar işsizliği meslek ediniyorlar.
Sonra gelelim sana hakaretlerine. Sen ona hakaret ediyor musun? O kalbine kırdığında çık bakalım karşısına ' kadın parası yiyen asalak herif' de sonra da ama sen söyletiyorsun bunları bana de. Bakalım kabul edecek mi? Hem çalışmayı sevmiyor hem psikolojik baskı uyguluyor, hakaret ediyor. Senin yerinde olsam sonra bir konuşma yapar sonra ensesinden tutup kapı önüne koyardım.

Üzüldüm arkadaşım
sana boşan yada boşanma diyemem
ama bu evlilik evlilik değil,eşinde adam değil
ha ben olsaydım kesinlikle boşanırdım çekmezdim
avukatsın birde bunu çekmek zorunda değilsin

Gerçekten çok sabırlıymışınız tebrik ederim ... Boşanıp yada boşanmamak size kalmış bişey ama ömür boyu bu şekilde devam ederse sizdekendinizi çok yıpratmış olursunuz bi süre sonra kendi hayatınızı bırakıp sadece eşinizin gereksinimleri için yasicaksınız belki suan bile öyledir ama başka biri için özellikle değer bilneyen biri için kendi hayatinızıda mahvetmeyin .. Umarım düzelir .. Hayırlısı olsun

Okumaya dayanamadım yarısında bıraktım bence de bu evlilik bitse daha hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…