- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi pismanperi
-
amin teşekkür ederimbu ne sabırdır cnmya sen aklını mı kaçırdın böyle bişey olabilir mi adamdaki keyfe gel pesss.tamam aşık olmuşsun onun için elinden geleni yapmak istemişsin ama o seni kullanmış resmen.ayy allah aşkına bırak gitsin laftan anlamıyorsa madem ne diye kahrını çekicen bunun töbe est sinir oldumya.hakkında hayırlısı olsun inş cnm
yok ben artık o kapıya gitmeyeceğim kesin kararlıyım duruşma gününe kadar da görüşmek konuşmak istemiyorum zatenBence o kapıyı akşam ac. git iş bul. bulmadan gelme diye suratına kapat
yok ben artık o kapıya gitmeyeceğim kesin kararlıyım duruşma gününe kadar da görüşmek konuşmak istemiyorum zaten
ema1 benim başka şansım var mı? beni kullanan sadece finansör olarak gören bir eş. mutlu günlerim olmadı mı oldu ama öyle az ki aklıma bile gelmiyor neredeyse mesela şua an kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama bu da geçici biliyorum ben aslan gibi 2 tane evlat gibi yeğenimi toğrağa verdim onların yokluğunu kabullendim de bunu mu kabullenemeyeceğim. elbette zorlukları olacak biliyorum ama her gün ağlayıp üzülmektense gülmeyi unutmaktansa, en önemlisi beni sevmeyen bir adama eş olmaktansa ben yalnızlığımla daha mutlu olurum eminimDuygusal gelgitlerin olacak buna hazırmısın kendini işe ver duygusal şarkılar dinleme
ema1 benim başka şansım var mı? beni kullanan sadece finansör olarak gören bir eş. mutlu günlerim olmadı mı oldu ama öyle az ki aklıma bile gelmiyor neredeyse mesela şua an kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama bu da geçici biliyorum ben aslan gibi 2 tane evlat gibi yeğenimi toğrağa verdim onların yokluğunu kabullendim de bunu mu kabullenemeyeceğim. elbette zorlukları olacak biliyorum ama her gün ağlayıp üzülmektense gülmeyi unutmaktansa, en önemlisi beni sevmeyen bir adama eş olmaktansa ben yalnızlığımla daha mutlu olurum eminim
ema1 benim başka şansım var mı? beni kullanan sadece finansör olarak gören bir eş. mutlu günlerim olmadı mı oldu ama öyle az ki aklıma bile gelmiyor neredeyse mesela şua an kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama bu da geçici biliyorum ben aslan gibi 2 tane evlat gibi yeğenimi toğrağa verdim onların yokluğunu kabullendim de bunu mu kabullenemeyeceğim. elbette zorlukları olacak biliyorum ama her gün ağlayıp üzülmektense gülmeyi unutmaktansa, en önemlisi beni sevmeyen bir adama eş olmaktansa ben yalnızlığımla daha mutlu olurum eminim
32 yaşındayımPeri kaç yaşındasın?
32 yaşındayım
çok teşekkür ederim ilginiz için size karşı bir kırgınlığım yok, ben kırıcı olarak ta görmemiştim sizi özür ne demek estağfirullah inş. hepimiz için güzel başlangıçlarla dolu huzurlu bir yıl olurDaha genceciksin..
İnan, çok güzel bir başlangıç yapacaksın. İnanıyorum ben buna. Çok mutlu olacaksın.
Başlangıçta biraz kırıcı olmuş olabilirim sana karşı, lütfen kırılma, kırdıysam özür dilerim ama okuduklarımdan sonra, ben dayanamazken, sen bunları nasıl yaşıyorsun, nasıl dayanıyorsun diye kızdım sana. En doğru kararı verdiğine inanıyorum, inş. sorunsuz bir şekilde kuracaksın düzenini. Yeni yıl sana güzellikler, bol bol mutluluk getirsin.
ben sevmeyi çok seviyorum sevdiklerimi normal sevemiyorum malesef kendi hayatımı bir kenara bırakıp benliğimi bırakıp sevdiklerime odaklanıyorum direkt ama hataymış yanlış yapmışım bedelini ağır ödüyorum. gördüm her şeyi artık farkettim beni neden hayatında var ettiğini dediğiniz gibi uyandım artıkCanım çok sabırlıymışsın hayran kaldım
Sen çabalarken o sadece seni izlemekle kalmıyor birde seni fazlasıyla yorup ruhsal çöküntü yaşatıyor.
Yazık değilmi sana kendine hiç mi değer vermiyorsun
O seni hiç hak etmiyorki neden bu kadar kendini yoruyorsun o seni sevse sana bunları yaşatmaz.
Sen çalış didin o keyfini sürsün bu adaletmi erkeğim diye birde etrafta dolaşsın o ne ala
Uyan artık uyannnn
yok ben artık o kapıya gitmeyeceğim kesin kararlıyım duruşma gününe kadar da görüşmek konuşmak istemiyorum zaten
inş. Rabbim utandırmasın bu saatten sonra tek isteğim oVerilecek en güzel kararı verdiniz inanın,bundan sonra hayat size daha güzel günler getirecektir..
İnşallah. :)çok teşekkür ederim ilginiz için size karşı bir kırgınlığım yok, ben kırıcı olarak ta görmemiştim sizi özür ne demek estağfirullah inş. hepimiz için güzel başlangıçlarla dolu huzurlu bir yıl olur
inş. Rabbim utandırmasın bu saatten sonra tek isteğim o
çok teşekkür ederim asıl sizin güzel düşünceleriniz çok güzelHayatınıza yön verin artık,gelişen olaylarıda anlatın ki bizlerde size yardımcı olabilelim.
Birde söylemeden edemeyecğim,üslubunuz tavırlarınız çok hanımefendice bu yönünüzü takdir ettim..
çok teşekkür ederim asıl sizin güzel düşünceleriniz çok güzelHayatınıza yön verin artık,gelişen olaylarıda anlatın ki bizlerde size yardımcı olabilelim.
Birde söylemeden edemeyecğim,üslubunuz tavırlarınız çok hanımefendice bu yönünüzü takdir ettim..
elbette ki paylaşacağım bir tek kötü günümü değil iyi günlerimi de sizlerle paylaşmak isterim :)İnşallah. :)
Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim. İyi olduğunuzu bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?