Sadece mantıksal, istediğim karakter ve duruşta olduğu için evet dedim. Kendi yaşıtımdan insanla olmuştum boynuzlarımı eve sığdıramıyordum. Beni seven insanla olucam dedim daha sonra bu oldu işte. Sanırım benim kaderde problem..20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.
Haklısınız. Yazarken bile nasıl açıklanır diye 50 kere sildim, sadece normal olmadığını anlatmaya çalıştım üzerinde durmadım yani yanlış bir şey söylediysem affola..Ona çift cinsiyet denmez canım.
Cift cinsiyet başka bir durum şimdi düştü benim jeton. Kendisini karşı cins Gibi hissediyor demiş olsan daha iyi olurdu. Hatta ben neden ameliyat olmadı neden hissettiği kimliğe bürünmedi diye soracaktm fakat incitmis olurum diye sormadm. Herkesin kendi tercihi saygı duymak zorundalar. Biz bile seni Burda incitmeden yorum yapmaya çalışıyorz kaldı ki sevgilin daha dikkatli olması gerekiyor. Bir kere daha düşün... Ben olsam kapıma koymam
Bence erkeklerde problem.Sadece mantıksal, istediğim karakter ve duruşta olduğu için evet dedim. Kendi yaşıtımdan insanla olmuştum boynuzlarımı eve sığdıramıyordum. Beni seven insanla olucam dedim daha sonra bu oldu işte. Sanırım benim kaderde problem..
Kardesiniz hakkinda normal degil diye dusunmeyin, o da normal bir insan. Zaten onlarin tek istedigi 'siradan' insanlar gibi davranilmak; ozel, acinasi, hastalikli biri gibi hissetmek istemiyorlar.Haklısınız. Yazarken bile nasıl açıklanır diye 50 kere sildim, sadece normal olmadığını anlatmaya çalıştım üzerinde durmadım yani yanlış bir şey söylediysem affola..
Lütfen normal değil deme. Farklı diyebilirsin. Bir de toplumda normal insanları da gördük farklı tercihleri olanları nasıl kullanıyorlar neyse açtırtmayın ağzımıHaklısınız. Yazarken bile nasıl açıklanır diye 50 kere sildim, sadece normal olmadığını anlatmaya çalıştım üzerinde durmadım yani yanlış bir şey söylediysem affola..
Hmmm. Ona çift cinsiyet denmiyor yalnız. Çift cinsiyet hermafroditliğe denir. Sizin dediğiniz trans. Adamdan niye ayrılamadığınızı anladım şimdi. Kardeşinizle siz de pek ilgilenmiyorsunuz zaten. Durumunu yanlış kelimelerle anlattığınıza göre. Gerçek, ilgili bir trans aile bireyi böyle bir hata yapmazdı.Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Sadece mantıksal, istediğim karakter ve duruşta olduğu için evet dedim. Kendi yaşıtımdan insanla olmuştum boynuzlarımı eve sığdıramıyordum. Beni seven insanla olucam dedim daha sonra bu oldu işte. Sanırım benim kaderde problem..
Haklısınız doğru kelime kullanmamış olabilirim, gay ya da travesti desem problem olan sonuç değişecekmiydi ? Evet konuyu açarken birkaç kere yazdım sildim en son düz olarak yazdım, çünkü önemli gördüğüm ne cins olduğu değildi bununla problemi olan insanlardı bunun için kusura bakmayın. Ama ben kelime seçememişim diye beni alıcak gerizekalının ve ailesinin anlayışından mahrum kalmalıyım dışlanmalı, yadırganmalıyım öylemi ? Ne diyeyim zihniyet meselesi.Daha en yakını cinsel tercihinden ötürü kullanılacak kelimeyi bilmezken niye sevgilisinden, sevgilisinin annesinden duyarlı olmalarını bekliyoruz ki?
Bir de açık değil mi çift cinsiyet diyorben de zannediyorum ki çift cinsiyetten de hoşlanıyor biseksüel mi demek istiyor bu kız senin yanlış anlatmandan dolayı duyarlı olup bildiğim şeyi de yanlış anladım her neyse bundan sonra doğru kelimelerle anlat bari durumu yanlış anlaşılmasın sonra toplumda herkes duyarlı değil ne yazık ki...
Aynen aynen. Transeksüel diyecektim de sonra vazgeçtim ben de emin olamadım şimdi yanlış şeyi söylerim diye.Sizin dediğiniz trans.
Sonra böyle hıyartolar cinsel tercihleri farklı olan erkekleri makara yapıp iğrenç iğrenç şeyler söylüyorlar...Kaderinde bir sey yok kanka, garip cins erkek cok. Ana kuzusu, serefsizi, aldatani, doveni soveni, ezigi buzugu derken duzgun adam yok yahu.
Kelimeyle ilgimin alakası yok sevgili mydilemma. Yanlış kelime kullanıp yazarken dikkat etmediğim için üzgünüm. Onun üzerine değil konuya odaklanmıştım.Hmmm. Ona çift cinsiyet denmiyor yalnız. Çift cinsiyet hermafroditliğe denir. Sizin dediğiniz trans. Adamdan niye ayrılamadığınızı anladım şimdi. Kardeşinizle siz de pek ilgilenmiyorsunuz zaten. Durumunu yanlış kelimelerle anlattığınıza göre. Gerçek, ilgili bir trans aile bireyi böyle bir hata yapmazdı.
Ya allah aşkına ayrımlarını biliyor musun şimdi sen hepsinin? Transeksüel olmalı senin kardeşin tutup travesti mi diyelim şimdi ona. Gay değil zaten gay farklı. Daha diyorum ki sen duyarlı değilsin kalkıp sevgilinden duyarlı olmasını bekleyelim. Daha ne muhabbetler dönüyor bilmiyorsundur da...gay ya da travesti
:) evet şans bence hep bize kelekleri kalıypHah şöyle gül mutlu ol. Sen bence miktiret bu zırtoyu.
Yalnız şunu fark ettim sadece bizim toplumda değil nereye gitsem ben gerzekleri buluyorum.Artık ben mi buluyorum yoksa erkekler arasında gerzeklik oranı mı yüksek nedir çöezemedim ya neyse.
travesti
Ben susayim Sabahattin Ali cevap versin.Ama ben kelime seçememişim diye beni alıcak gerizekalının ve ailesinin anlayışından mahrum kalmalıyım dışlanmalı, yadırganmalıyım öylemi ? Ne diyeyim zihniyet meselesi.
Ya allah aşkına ayrımlarını biliyor musun şimdi sen hepsinin? Transeksüel olmalı senin kardeşin tutup travesti mi diyelim şimdi ona. Gay değil zaten gay farklı. Daha diyorum ki sen duyarlı değilsin kalkıp sevgilinden duyarlı olmasını bekleyelim. Daha ne muhabbetler dönüyor bilmiyorsundur da...
Hayır kavramlarla yargılamıyorum ben, dedim ya benim için sonuçta insandır. Bu ve ya başka türdeki insanlar utanmıyor -ki utanmamalı- açıkça ben buyum diyebiliyorlar. Bana tarzını, cinsini yargılamak düşmez. İnsanlık değeri önemlidir ben buna inanırım. Sabahattin Ali' ye de katılıyorum :) keşke herkesin zihnine bunu bir kağıda yazıp koyabilmek gibi özel bir yeteneğimiz olsaydı.Dehsete dustum. Bu kelimeyi lutfen lugatinizdan cikarin, cok cirkin. Kardesiniz duysa cok uzulurdu eminim.
Ben susayim Sabahattin Ali cevap versin.
"Kadın bir erkeğe varmaz, kadın bir erkeğe verilmez ve bir erkek bir kızı almaz, (almak-vermek) bu tabirler kadını kıymetten düşüren, ona en hakir mahiyeti veren şeylerdir ve her şeyden evvel bu zihniyeti kadınlarımız kafalarından çıkarmalıdır; bilmelidirler ki iki cins birbiriyle hayatlarını birleştirirken yuvaya getirdikleri aynı kıymette şeylerdir ve koca mal sahibi değil, ortak, hayat ortağı demektir."
Cevap yazayım açıklayayım diyorum, alaycı tavrınızdan ötürü yazmak istemiyorum. Yanlış kelime kullandığım için kusura bakmayın demiştim. Neyse, ilginize teşekkürler.Konu sahibesi LGBT'nin toplantıları, çalıştayları oluyor eşcinsel, lezbiyen ya da transeksüel bireylerin aileleri bir araya gelip konuşuyorlar filan böyle şeylerden haberiniz var değil mi ailecek? Ben seni çok bilinçsiz görüyorum kullandığın tabirlerden dolayı. Kardeşine ayak bağı, normal değil, dışlanmış, öteki gözüyle bakmayın. Siz bakarsanız yanlış kelimeler kullanırsanız bu konularda katı olan bireyler onlara nasıl davranmaz?
Estağfurullah canim ama kardeşinin bu durumundan utanma, sıkılma... O da senin benim gibi bir insanHaklısınız. Yazarken bile nasıl açıklanır diye 50 kere sildim, sadece normal olmadığını anlatmaya çalıştım üzerinde durmadım yani yanlış bir şey söylediysem affola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?