Evliliği istemeyen erkek!!

Neden söylüyorsunuz ki böyle bir durumda olduğunu ? Kime ne? Ailesi kabul etmezmis bak bak bak! Yol ver gitsin! Herşey insanlar için bu hayatta bizim ilerde ne olacağımızı kim bilebilir ? Şimdi bişey çıkacak ağzimdan ama neyse . Kovuyorum kör şeytani tepemden !
Oyle deme, beyimiz kraliyet ailesinden geliyor. Ailesinin kabul etmesi falan bunlar cok onemli seyler.

22 yaşında evlilik hayalleri kurmak da ne. Daha önemli hayallerin olsun.
Hayatında ne zaman ne olacağına insan kendisi karar veremiyor ne yazıkki, üstelik tek hayalim diye bir cümle kurmadım ciddi bir ilişkinin içine girmeye hazırlanırken sonunda evlilik olacağı düşüncesiyle başlamıştım, ilişki konumda sıkıntılarım var burada paylaşmak istedim. Okulumuda okuyorum mezuniyetime 1 ay kaldı ve hayallerimin en deli çağındayım.Umarım açıklayıcı olmuşumdur

Birincisi sizin hatanız kardeşinizin böyle bir durumunu aile icinde kalmalı ve kesinlikle bunu paylaşmasınız dogru olmamış. Bu cok özel bir durum. Anne baba ve kardeşler dışında kimse ile paylaşmak dogru degil ve zorunda da değilsiniz.
Ikinciside ben böyle bir adam dan hemen ayrılırdım dakikasına haddini bir güzel bildirip. Demek ki bu adam ilerle bu sekilde bir cocugu olsa düşünemiyorum neler yapar? Bırakıp gider sanırım .
Dahq gençsin onune bir sürü insan çıkar 22 yaş cok kucuk bir yaş bana göre evlenmek icin.
Bu yasta evlenip hayatın sonunu nasıl getireceksin...
Adam zaten karakterini koymuş ortaya sen onu bırakmazsan o seni bırakır zaten. Bahanesini de hazırlamış.
Biraz güçlü olun ailenizide kendinizide ezdirmeyin kimseye...

Kabul etmemek nedir yahu sanki şehzade ?!? Ben olsam defol git derdim dimdirekt.
Alay ederlerse ne yaparmis? Yani biri bana dalacak diye bir sey demek de istemiyorum ama, buradaki cogu kadinin esi, sevgilisi etc. dumduz salak.

31 yaşındaki adam bugüne kadar evlenmemiş seninle mi evlenecek yahu? Sen de 22 yaşındasın ona mı kaldın? Ey allahım yarabbim. Çift cinsiyet nedir yahu biseksüel mi nedir doğru düzgün anlatmıyorsunuz ki! Bir de evlilik hayali kurman ey allahım okul mokul okuyayım diye hayal kurmak yok evleneyim hayali var...

Böyle sığ bir adamla evlenmek istemezdim. Hoş ben 22 yaşında evlilik hayalleri de kurmazdım. Birde kabul etmek nedir anlamadım. Kardeşinizin durumu onları ne ilgilendirir. Bunu kendisine vazife gören adamla da ailesiyle de işiniz olmasın.

Erkek arkadaşınız bu konuda çok saygısızca davranıyor bence. Ne onun annesini ne de kendisini ilgilendiren bir durum bu. Erkek kardesinizle degil sizinle evlenecek, ailesine bunu "kabul ettirememek" ne saçma bir düsünce. Ailesine ne oluyor bu özel durumdan? Bence kendisi evlenmemek icin bir bahane düsünüp bunu bulmus olabilir. Ben olsaydım bu konuyu direkt erkek arkadasımla konusur ve kendisini ilgilendirmeyen meselelere burnunu bu sekilde sokmamasi gerektigini kibar bi dille belirtirdim, hı evlenmeme bahanesi buysa da yolun ne tarafta oldugunu gosterirdim.
Bunu defalarca yaptım diyebilirim ama sonuç yine aynı yine sonunda zırıl zırıl ağlayıp oturuyoruz..

Çift cinsiyetli nedir eşcinsel mi??

Yani kardeşim damadın ailesine göre dıdısının dıdısı ne var nu kadar dert edecek anlayamadım

Ben hiç beğenmedim bu adamı 30 yaşında ama anne baba ağızlı

Yaşın genç daha iyisini bulursun evlenmek için önünde çok zaman var daha 22 yaşındasın

Hermafrodit sanırım yani cinsel yönelim değil, doğuştan gelen bir sağlık sorunu. Konu sahibi cevaplamamış ama ben öyle anladım. Erkek arkadaşının annesi de genetik bir sorun olduğundan torunlarında görülür diye korkuyor belki de.

31 yaşındaki adam bugüne kadar evlenmemiş seninle mi evlenecek yahu? Sen de 22 yaşındasın ona mı kaldın? Ey allahım yarabbim. Çift cinsiyet nedir yahu biseksüel mi nedir doğru düzgün anlatmıyorsunuz ki! Bir de evlilik hayali kurman ey allahım okul mokul okuyayım diye hayal kurmak yok evleneyim hayali var...
20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.

Değil tabiki çevremdeki kimse kabullenmek zorunda değil, ben onun daha ailesine söylemeden bu tutuculuğuna sinir oluyorum belkide kendi çevresinde olucak aynı şey ya da ben istemicem onları ki benim canımı yakanın aynı nedenle yanmasınıda istiyorum..
Peki şunu soracağım. Her ne kadar 20 yaşındaki bir kadın için erken ve saçma bulsam da 2 sene önce evlilik amacıyla tanıştırılmışsınız. O zaman bilmiyor muydu bunu? 2 sene sonra mı annem kabul etmez demeye başladı? Baştan niye kestirip atmamış?

Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.

Oyle deme, beyimiz kraliyet ailesinden geliyor. Ailesinin kabul etmesi falan bunlar cok onemli seyler.
Dimi haklısınız. Ben sadrazam torunu olduğunu unutmuşum pardon. Allah'ım akıl fikir versin insanlara ! Sanki kendi tercihi o insanın. Ben hakaret olarak görür ve bir dakika sevgili kalmazdm.

Dimi haklısınız. Ben sadrazam torunu olduğunu unutmuşum pardon. Allah'ım akıl fikir versin insanlara ! Sanki kendi tercihi o insanın. Ben hakaret olarak görür ve bir dakika sevgili kalmazdm.
Katiliyorum, resmen konu sahibinin kardesinden utaniyor. Kardesimden utanan adamla hicbir isim olamaz.

Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.
Cift cinsiyet lafindan ben de bir sey anlamadim dogrusu, cunku insanlarimiz bu konuda bilincli degiller. Genelde bu konularda kavram karmasasi yasiyoruz.

Peki şunu soracağım. Her ne kadar 20 yaşındaki bir kadın için erken ve saçma bulsam da 2 sene önce evlilik amacıyla tanıştırılmışsınız. O zaman bilmiyor muydu bunu? 2 sene sonra mı annem kabul etmez demeye başladı? Baştan niye kestirip atmamış?
Direk evlenmek değildi amaç ciddi bir ilişki ve evlilik niyetiyle, istediğim karakterde olduğu için bende şans vermiştim ve o okulum bitmeden işime başlamadan evlilik olmayacağını biliyordu. Tanışalım, anlaşırsak benim niyetim evlilik diye başladık. Tabiki başta bilmiyordu tanıştıktan sonra meydana geldi bu sorun.

Merhaba arkadaşlar bu ilk konum ve size bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aramızds 9 yaş var ben 22yim o 31 ilk tanıştırılmamız evlilik için olmuştu. Gayet iyi anlaşıyoruz sorunlarımız olsa da herşey mükemmel, saygımız, sevgimiz bizi daha çok bağlıyor. Biz biraz zaman geçirdikten daha sonra ailemle tanıştı ve birden ben evlenemem moduna girdi. Meğerse gerçek neden benim erkek kardeşimin çift cinsiyetli olmasıymış ve ailesine bunu kabul ettiremezmiş,annesi biraz despont bir karakter ve ailede erkek kardeş çoğunlukta. Bunu bizi tanıştıran ve ikimizinde çok yakını olan arkadaşımla paylaşmış bende ondan öğrendim. Evet kardeşimin böyle olmasını biz istemedik, Allah onu böyle yaratıp bununla imtihan ediyorsa kimsenin laf sahibi olacağını düşünmüyorum onuda kimse için atmam satmam. Sevgilimin beni çok sevdiğini biliyorum görüyorum herkes farkında ama konu evliliğe gelince dram esiyo ilişkide. Kaç kere ayrılmak için oturduk masaya sonunda salya sümük birbirimize sarılarak bulduk kendimizi. Gerçekten seviyoruz. Her kız gibi bende hayaller kuruyorum, çevremde evlenen nişanlanan birini görünce içim eriyor ümitleniyorum. Napıcam bilmiyorum. Biraz bana akıl verirmisiniz lütfen artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
iyi de seninle evlenecekti, kardeşinle değil.
onu hiç ilgilendirmeyen bir durumu bahane etmesi, çok çirkin.

ben olsam çoktan ayrılırdım.

Çift cinsiyet böyle bir şey değil yalnız. Yanlış terim kullanıyorsunuz insanların kafası karışıyor. Çift cinsiyetli insanlarda hem erkeklik hem disilik organı bulunur ve dogustandir.

Aslında sözünü geçiren birisi ama bu konuyu annesine söylemiyor bile yani bi deneyeyim belki olur demiyor hatta benimle bile konuşmadı kardeşin böyle o yüzden gibisinden ben birkaç kez laf vurdum utandı. Kendisiyle alay edilmesinden korkuyor.
neden bilmek zorundaki annesi veya çevreniz?
kimseyi ilgilendirmeyen bir durum bu.
ona ne, kime ne?

Back