Evliliği istemeyen erkek!!

Oyle deme, beyimiz kraliyet ailesinden geliyor. Ailesinin kabul etmesi falan bunlar cok onemli seyler.

22 yaşında evlilik hayalleri kurmak da ne. Daha önemli hayallerin olsun.
Hayatında ne zaman ne olacağına insan kendisi karar veremiyor ne yazıkki, üstelik tek hayalim diye bir cümle kurmadım ciddi bir ilişkinin içine girmeye hazırlanırken sonunda evlilik olacağı düşüncesiyle başlamıştım, ilişki konumda sıkıntılarım var burada paylaşmak istedim. Okulumuda okuyorum mezuniyetime 1 ay kaldı ve hayallerimin en deli çağındayım.Umarım açıklayıcı olmuşumdur

Birincisi sizin hatanız kardeşinizin böyle bir durumunu aile icinde kalmalı ve kesinlikle bunu paylaşmasınız dogru olmamış. Bu cok özel bir durum. Anne baba ve kardeşler dışında kimse ile paylaşmak dogru degil ve zorunda da değilsiniz.
Ikinciside ben böyle bir adam dan hemen ayrılırdım dakikasına haddini bir güzel bildirip. Demek ki bu adam ilerle bu sekilde bir cocugu olsa düşünemiyorum neler yapar? Bırakıp gider sanırım .
Dahq gençsin onune bir sürü insan çıkar 22 yaş cok kucuk bir yaş bana göre evlenmek icin.
Bu yasta evlenip hayatın sonunu nasıl getireceksin...
Adam zaten karakterini koymuş ortaya sen onu bırakmazsan o seni bırakır zaten. Bahanesini de hazırlamış.
Biraz güçlü olun ailenizide kendinizide ezdirmeyin kimseye...

Kabul etmemek nedir yahu sanki şehzade ?!? Ben olsam defol git derdim dimdirekt.
Alay ederlerse ne yaparmis? Yani biri bana dalacak diye bir sey demek de istemiyorum ama, buradaki cogu kadinin esi, sevgilisi etc. dumduz salak.

31 yaşındaki adam bugüne kadar evlenmemiş seninle mi evlenecek yahu? Sen de 22 yaşındasın ona mı kaldın? Ey allahım yarabbim. Çift cinsiyet nedir yahu biseksüel mi nedir doğru düzgün anlatmıyorsunuz ki! Bir de evlilik hayali kurman ey allahım okul mokul okuyayım diye hayal kurmak yok evleneyim hayali var...

Böyle sığ bir adamla evlenmek istemezdim. Hoş ben 22 yaşında evlilik hayalleri de kurmazdım. Birde kabul etmek nedir anlamadım. Kardeşinizin durumu onları ne ilgilendirir. Bunu kendisine vazife gören adamla da ailesiyle de işiniz olmasın.

Bunu defalarca yaptım diyebilirim ama sonuç yine aynı yine sonunda zırıl zırıl ağlayıp oturuyoruz..

Hermafrodit sanırım yani cinsel yönelim değil, doğuştan gelen bir sağlık sorunu. Konu sahibi cevaplamamış ama ben öyle anladım. Erkek arkadaşının annesi de genetik bir sorun olduğundan torunlarında görülür diye korkuyor belki de.

20li yaslarin basindaki kadinlarin 30lu, 40li yaslardaki adamlarla ,ozellikle de bu ulkede, birlikte olmalarini hicbir zaman anlamadim. Yasitlarinizla beraber olsaniza. Gencecik kizlarla takilan amcalar hakkinda da hic iyi dusunmuyorum.

Peki şunu soracağım. Her ne kadar 20 yaşındaki bir kadın için erken ve saçma bulsam da 2 sene önce evlilik amacıyla tanıştırılmışsınız. O zaman bilmiyor muydu bunu? 2 sene sonra mı annem kabul etmez demeye başladı? Baştan niye kestirip atmamış?

Çift cinsiyet dediğim gayet açık; erkek, erkek görüntüsünde fakat bayan olmaya yatkınlık gösteriyor ve bunu sevdiğini söylüyor. Akabinde konu kardeşimin ne cins olduğu değil, okulumuda okuyorum, işimde hazır. İnsanları azarlayarak yardımcı olmaya çalışmakta bana göre doğru değil. Teşekkürler.

Oyle deme, beyimiz kraliyet ailesinden geliyor. Ailesinin kabul etmesi falan bunlar cok onemli seyler.
Dimi haklısınız. Ben sadrazam torunu olduğunu unutmuşum pardon. Allah'ım akıl fikir versin insanlara ! Sanki kendi tercihi o insanın. Ben hakaret olarak görür ve bir dakika sevgili kalmazdm.

Dimi haklısınız. Ben sadrazam torunu olduğunu unutmuşum pardon. Allah'ım akıl fikir versin insanlara ! Sanki kendi tercihi o insanın. Ben hakaret olarak görür ve bir dakika sevgili kalmazdm.
Katiliyorum, resmen konu sahibinin kardesinden utaniyor. Kardesimden utanan adamla hicbir isim olamaz.

Cift cinsiyet lafindan ben de bir sey anlamadim dogrusu, cunku insanlarimiz bu konuda bilincli degiller. Genelde bu konularda kavram karmasasi yasiyoruz.

Direk evlenmek değildi amaç ciddi bir ilişki ve evlilik niyetiyle, istediğim karakterde olduğu için bende şans vermiştim ve o okulum bitmeden işime başlamadan evlilik olmayacağını biliyordu. Tanışalım, anlaşırsak benim niyetim evlilik diye başladık. Tabiki başta bilmiyordu tanıştıktan sonra meydana geldi bu sorun.

iyi de seninle evlenecekti, kardeşinle değil.
onu hiç ilgilendirmeyen bir durumu bahane etmesi, çok çirkin.

ben olsam çoktan ayrılırdım.

Çift cinsiyet böyle bir şey değil yalnız. Yanlış terim kullanıyorsunuz insanların kafası karışıyor. Çift cinsiyetli insanlarda hem erkeklik hem disilik organı bulunur ve dogustandir.

neden bilmek zorundaki annesi veya çevreniz?
kimseyi ilgilendirmeyen bir durum bu.
ona ne, kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…