- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Acaba kahve mi içildiİkisinin arasında bir şey var söyleyim. Evde baş başa kahve içmeler masum değil.
Evinizde oturup kahve mi içmişler.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Siz bayandan rahatsızsınız aranızda sürekli bayandan dolayı bir tartışma mevcut ve nişanlınız evleneceği kadının rahatsızlığını gidermek için konuşmayı kesmek yerine uzun süreli kankasını tercih ediyor. Bence sorgulanacak çok şey var.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
O nişanlı musvettesini önce bırakman lazım canım.Beybi kısacası nikahım iptal oldu. Tazminati alıp çıkacaktım.evimde ders çalışacaktım. İsyerim çalışma koşulları çok ağır.işten çıkıp ders çalışacağım. Bi yandan da yeniden denediğim bi ilişki vr. Hayatım alt üst olmuş konumda. Napmam lazım .
Kadını kıskanmak için gerçekten geçerli sebepleriniz yoksa ve kadın sadece yakın arkadaşıysa bence kahve içmelerinde sakınca yok. Ben şahsen erkek arkadaşlarımla istediğim yerde kahve içebilirim, eşim de kadın arkadaşlarıyla içebilir, bunun herhangi bir yerde olması farketmez. Ama size söylememiş olması doğru gelmedi, bilemiyorum belki de vereceğiniz tepkiden dolayıdırMerhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
Nişan boyunca sürekli kavga çıkarıp aklına sokmuş olabilirsiniz. Sakınılan çöpe gelin evinde içilen kahve batmış sonunda. Yok adam güvenilmez biriyse nişanlanılarak hata yapılmış. Ya bi de onunla ilişki yaşamak istese Yaşar niye başkasıyla evlenme yoluna girmiş? Bu kadar yıpranmış ilişkiden hayır gelir mi bilmiyorum. Neticede huylu huyundan vazgeçmez.Merhaba arkadaşlar ben çok kıskanç bir kadınım. Nisanlimin ofisindeki bi kadını kıskanıyorum nedense hoşuma gitmiyor. Ben nisan boyunca sürekli kavga çıkardım bu yüzden dolayı. Evimiz herseyimiz hazır. 1 ay kala Nisanlimla bu kadınla büyük bi kavga ettik iptal edelim dedi. Peşinde köpek oldum .gene de iptal ettik. Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis bana bunu sonra söylüyor sürekli ondan kiskandin sen yaptın bu kadar gerikafali olma diyor. O gün kafamda bu isi bitirecektim nikahı iptal ettik.. Çıkışta yeniden deneyelim falan dedi yeniden başladık. İsin özü bu şuanda ise cok agir bi is,sektöründe çalışıyorum. ACil tıp teknisyeni yım. 4 yıllık tazminatımi bırakıp isten çıkacağım. 4 ay KPSS onlisansa çalışacağım. Ama bu süreçte hep yalnızım. Ya isi ya da sınavı seveceğim bu 4 aylık süreçte hayatımi değiştirebilirim. Sizz olsanız napardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?