evliligi beceremedim galiba

Bunlar genelde her turk ailesinin evinde ilk zamanlar yaşanır.Çoğumuz da yaşamışızdır.Sabret inşaallah zamanla sen de nasıl davranman gerektiğini ve kendini savunmayı öğreneceksin.Kocanın seni savunmasını beklersen daha çok beklersin.Klasik bir türk erkeğinden beklenmeyecek bir davranıştır çünkü.Artık bebeğin de varmış, ipleri biran önce eline al.Evinin hanımı sensin, dik dur.Yaşın küçük falan da değil.Annelik için de gayet uygun bir yaş.Çık biran önce girdiğin o bunalımdan hayat çok güzel.İnsan karakterini koruyarak, çirkefleşmeyerek de kendini ezdirmemeyi başarabilir.Karar ver bir ömür bu ruh halinde yaşayıp çocuğunun gözünde de asabi, ezik bir anne mi olacaksın yoksa yuvasına sahip çıkan kaya gibi sağlam, örnek bir hanım mı olacaksın?

ya arkadaşım anneciğini onlara niye ezdiriyorsun ya?o kadının gözleri görmüyor ama sizi beslemiş büyütmüş bu yaşa getirip evlendirmiş.yazık günah.herşeye katlanabilirsin belki ama o kadına yapılan hakaret herşeyi bitirir.ne demek senin gözlerin görmüyor ben yapıcam mecburen.bu nasıl bi küçük düşürmedir,nasıl bir aşağılamaktır.kusura bakma sırf bunun için ağzının payını verir oturturdum bi taraflarının üstüne.anne yaa hemde göremeyen bi anne...kusura bakmasınlar ama onların hiçbiri bi annenizin gözü etmez.

sen nasıl bir üniversite mezunusun,insan kendisini bu kadar da ezdirir mi?
saygı yaptığını sanmışsın ama olmadık insanları bu kadar çok yüceltirseniz afedersiniz ama 'salak gelin' de olursun 'aptal gelin' de olursun.sen haddinden fazla iyi niyetli olursan insanlar gerçekten saftirik ve aptal oldugunu düşünüyorlar.bana zamanında aptal yerine konmayan ve kazıklanmayan bir tane iyi niyetli insan söyleyebilir misin?
ya ben anlamıyorum üniversite kazanabildiğine göre belli bir seviyenin üzerinde olmalısın biçok yönden.yani nasıl olur da sana böyle konuşamalarına izin veriyosun?yav hele ki kı..ında b.ku eksik olmayan tipler benim anneciğimin babacığımın kusuruyla dalga geçecek bunu ağzına laf yapıp bana saydıracak ben hala aman saygısızlık etmiyim diye susacağım öyle mi? başlarına yıkardım o haneyi..
senin yüzüne tükürmüşler yarabbi şükür demişsin, aç gözlerini..kocana aşıksan aşıksın bu ayaklarına paspas olmanı gerektirmez. sert yazdım ama cidden çok sinirlendim. sinirim en çok da sana, "aşıkım" diyerek böyle serseri ve dangalak tiplerin bir engeli olan anne babana dil uzatmalarına izin verdiğin için.daha çok şey yazardım sana ama cidden yok yere çirkefleşmek ve banlanmak istemiyorum.kısacası sen suçlusun! ne yapabilirim diye sorma,yapılacak şey belli.

HELAL OLSUN

Belki kırıcı oldum bilmiyorum ama kk da ilk defa bir konuda bu kadar sinirleniyorum.
Bdv de her zaman karşılaştığımız şeyler var, kv ve görümcelerle gelin ilişkisi bana şunu dediler bunu dediler vs.genellikle de sakin yorumlar yaparım.
Ama bu konuda delirdim.belki de "senin anan kör ondan örgüler bize kaldı puff" gibi bir terbiyesizlik karşısında susulduğu,o anaya sahip çıkılmadığı için, bir telefon açıp "kaynana kendine gel anneme öyle diyemezsin sen kimsin" diye 2 çift laf edilmediği için..
bütün bunların karşısında o benim annem diyerek dut yemiş bülbüle dönen koca müsveddesi için de 'hala çok seviyorum sarılmadan uyuyamıyorum tavrı takınılması'.
yazık.

Kırıcı olduğunuzu düşünmüyorum ben de.... bence konu sahibesinin bu kadar tavizkar olması çok ilginç,okurken acaba anlatmadığı şeyler mi var demekten kendimi alamadım.Çok güzel yazmışsınız da anlayacak mı ?....ben pek inanmıyorum.

Anlar anlamaz kendisi bilir elbette.buraya bir konu açmış,başına gelenleri ve bu olaylar karşısında kendi tepki ve tavırlarını yazmış.ne yapabilirim diyor yani her yoruma açık olması gerekiyor.
bence herşeyi yeterince anlatmış..

Her şeye bir yere kadar susarim da lafı anneme diyen in düzenini bozarim bir daha düzeltemezler..

Başkalarının yanında bana yabancı gibi olan koca yan yanayken öte dursun niye bunu kendinize yapıyorsunuz neymiş yanlızken kuzum diyormuş göz yaşlarını öpüyormuş kandırmayın kendinizi kv size öküz salak derken o muhteşem kocanız ne yapıyor merak içersindeyim

Onun ailesiyle gorusmelerinizi olabildigince azaltin.
Onlarin da sizin de size olan sayginiz azalmasin istiyosaniz o eve az gidin.
Yuzlerini daha az gorun.
Ne demisler "olumdur yasanan tek basina ask iki kisiliktir"
Aci tek yasaniyor kocan senin acini cekmez cunku onun ailesi o memnun...
Siz askinizi ikiniz yasiyorsunuz iliskiniz hasar gormemeli.
Allah yardimciniz olsun icinden cikilmayacak bir sey değıl

boşuna dil dökmüssünüz , konu sahibi kocam gelsede gönlümü alsa ayrı yatamıyorum sarılmak istiyorum diyo 2 gun ayrı kalamıyo , kusura bakmayınca dayak bile yese , ne kadar da ezilse aşk gözünü kör etmiş katlanıcak böyle ömür boyu, başka çiftlerin dışarda gülüşüp eglendiğini izler durur öyle kendi de kapalı kapılar ardında sevilir ömrü billah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…