- 9 Ocak 2012
- 14.982
- 28.841
- 798
- Konu Sahibi yaseminalan
-
Simdi esimle ayri yatiyoruz iki gundur beni o sekilde ittirdigi icin sinirle odadan ciktim yazik sana anne oldun yakisiyomu o sinirler dedi gonlumu almadi bende gitmedim tabi ama gelsin gonlumu alsin sarilayim kocama istiyorum ayri ayri uyuyamiyorum
Cok kabasiniZ kusura bakmayin evet esim istedi diye kapandim ama keske daha once isteseymis daha once kapansaymisim ayrica birileri halime uzulup vah tuh desin diye yazmadim bunlari yazmak istedim ve yazdim aileme diger insanlar hep ustunluk taslardi bu yuzden babamin bize nasihati mutevazi olun tevazu sahibi olun bir kadina en yakisan seydir derdi bu bilincle buyuduk yorumunuz icin tesekkur ederim yinedebu ne ya..
baştan sona saçmalıklar silsilesi..
bi kere allah rızası için değil de kocan istedi diye kapanırsan olacağı budur..
iyi olmuş sana, üzülmedim.
kendini olduğun gibi kabul ettirmek yerine insanların karşısında ezilip büzülüp
her dediklerine tamam dersen olacağı budur..
ayrıca yaşın çok küçük.bir de çocuk yapmışsın evlenir evlenmez.
bu da çok büyük bi cehalet..
üzgünüm ama kocanda da hiç iş yok..
aynı eve girdikten sonra herkes seni seviyorum der.
ama eşin olacak adamda seni koruyup kollayacak
insanlara karşı savunabilecek bir yürek yok.
ya da seni sandığın kadar çok sevmiyor.
ben eşini çok seven bir adamın eşini böyle ezdireceğine inanmıyorum.
bırak annesini, kız kardeşleri bile karşısına seni çekip çekip hesap soruyolar
sus yalancı özür dile bilmem ne yapıyolar eşin de izliyo bunları
sen de çıkıp siz kimsiniz ya benle böyle konuşuyosunuz diyemiyosun
yanında öyle bi koca ve sende de bu kafa oldukça senin çoook çekeceğin var daha bence
dua et de görümcelerin ve kaynanan olayların b*kunu çıkarmasınlar sana ayarında eziyet etsinler bari
Kucagimda dunyanin en mukemmel seyii varken anne olmak icin erken davrandigimi dusunmem imkansiz acikcasi bu duyguyu yasamak icin 24 gayet uygun bir yas bence 30u mu bekleseydim sirf modern ve mantiga dayali olsun diye
Bunlarin sebebi yasim degil karakterim diye dusunuyorum ama kiymetli yorumunuz icin tesekkur ederimIyide anlattiklarindan sana uygun bir yas olmadigini gosteriyor.
Bazilari icin demek daha ilerki yaslar uygun ve bunun modernlikle alakasi yok.
Neyse basindan itibaren cok taviz vermissin, artik ne yapsanda esin hayir demedigi surece bu boyle gider maalesef.
Esinle burada anlattigin gibi sakin bir sekilde hissettiklerini anlatmalisin.
Yoksa bu sekilde iyice sagligindan olursun.
Merhaba derdimi anlatip rahatlamak istedim bende bir cok insanin yaninda dert sayilmaz belki ama allah herkeze tasiyacagi yuku verirmis benimde tasima gucum bu kadar demek
ben 24 yasindayim 17 yasindayken tanistigim lise askimla evlendik 1yil olacak 20 gun sonra kocama icim cizlatan sekilde asigim ve kucagimda 20 gunluk bebegimiz var rabbime sukur saglikli da cok guzel bir evde yasiyorum esimin isi de gayet iyi derdime gelirsek esimle surekli kavga ediyoruz ben surekli agliyorum depresyon falan degil benimki gulup eglenirken birden bisey cikiyo biz kavga edip kusuyoruz sonra o gelip gonlumu aliyo ama artik o kadar cok kavga ediyoruz bikti artik aman diyip gonlumu almaktanda vazgecti bunun uc tane ablasi var evlenmeden once cok sevinirdim benimde ablam oldu bilmediklerimi ogrenirim abla olurlar bana derdim annem gorme engelli oldugu icin ev isi yemek konularinda pek iyi degilim hep onlara bu durumumu hissettirdim en basta hep mutevazi oldum ben univeste mezunuyum onlar ilkokul besten cikmis ev hanimlari esim hep bunu hissettirme kendilerini ezik hissetmesinler derdi bende hissettirmemek icin elimden geldigince akil danisan mutevazi biri olmaya calistim namazli degildim tesetturlu degildim sevgili oldugumuz donemde onun istegiyle kapandim diye kendim akil edemedim diye bunun ezikligini yasadim ve yine onlara hissettirdim nisanliyken bana onemli olan senin insqnligin biz senin iyi niyetini seviyoruz derken evlenince basima kakildi annesinin babasinin gozlerinin gormediginden faydalanip kardesimizle fingirdesti denildi sonradan kapanmam basima kakildi esim onlara sesini yukseltse benden bilindi oysa ben hep iyi ol oyle sert konusma diye tembihlerim allah yukarida en iyi o bilir.hamileyken kayinvalidem gidip anneme senin gozun gormuyo senin kizin hamile ama sen orgu yapamazsin mecbur biz yapacaz gibi laflar etmis nisanliyken erkek tarafiyiz demediler sunu alacaksiniz bunu alacaksiniz direttiler ben herseyin ucuzuna kacip cogu seyi aldirmamaya calisirken evim serildigi gun oturup yok guzel degilmis yok modasi gecmis diye hevesimi kursagimda biraktilar bunun gibi birsuru sey icin onlara hic bisey dwmedim diyemedim normalde baska biri olsa derim ama bunlara sesim cikmadi sonradan kizdim kendime niye bisey demedim diye ben onlari boyle kabullendim ama haftanin bazen dort bes gunu gorusulur bizde gideriz mecbur annesinin agzindan salak gelin okuz gelin lafi eksik olmaz ki hic bisey demem karsilik olarak hic alisik olmadigim halde benim babam bisey isterken ver yada yap demezdi yaparmisin diye rica ederdi bakkalda bayan var diye tuvalet kagidi almadan donen bi adamdi bunlarda kabalik diz boyu ve ailem nasilsin diye sorduklarinda hep beni el ustunde tuttuklarini soylerim kendi dertleri var bide beni dusunmesinler diye ama kayinvalidem kucucuk bi lafimi yanlis yere ceker yada kocamla tartisinca falan uc kizini arar anlatir gelin hanim soyle soyle yapti der ucu de cok uzakta oturmalarina ragmen aninda cikip gelirler beni karsilarina alirlar annemize nasil boyle yaparsin yapmadim etmedim derim ama kayinvalidem aglamaktan krizlere girerkwn ben sogukkanli olunca sus yalanci oluyorum ben siz kimsiniz benimle boyle konusamazsiniz diyemiyorum da daha sucsuzlugumu anlatmaya calisiyorum iste bunlari kabullendim ama cok sik gorusuluyo ve her seferinde gitmek istemiyorum kavgasi cikiyo birlikteyken surekli sen kucuksun ozur dile hakli bile olsan diyo zorla ozur diletip elini opturuyo bide ben oyle demedim de demeyecekmisim kayinvalidemin sinirleri bozuluyomus cunku o dedigimi dusunuyomus yalana dayanamiyomus yada annemin gonlunu et diyo ben kendi cocugumu opunce daha ben opmedim sen niye opuyon diye bana cikisan kadina saygisizlik etmeyip cevap vermemem yetmiyo bide sarilip opecekmisim surekli arayacakmisim aramama firsat kalmadan gorusuyoruz zaten surwkli iki gundur ayri yatiyoruz iki gun once komsunun evine gittik cocugu sevelim dediler sevdigimiz insanlar buyuklerimiz kalktik gittik baska genc bir iki kisi daha varmis eve gelince kavga etti benimle cok cilveli konusuyomusum dikkat cekiyomusum konustugumda cocuklardi abi kiz kardes kusmusler baristirmaya calisiyodum gogsunde yatiyodum yapmadim oyle bisey dedim diye sanki tokat atar gibi eliyle beni oyle ittirdi oyle zoruma gittiki dedigim gibi ben esime cok asigim ama onun bunu haketmedigini dusunuyorum tamam iyi insandir ama ne beni bir kez savunmuslugu var ne gonlumu etmisligi ailesinin yaninda sert sert konusur hic benimle karsilikli muhabbet etmez onlarin yaninda iyi bi laf soylemez piknige gideriz kirk yasindaki ablasi bile kocasiyla yan yana bu bana uzak durur herkez fotograf cektirir ben bizde cwktirelim diyemem hayir diyecekte beni insanlarin icinde bozacak diye ama yanlizken de beni cok sevdigini gosterir gozyaslarimi oper kuzum der bagrina basar iste ben simdi ne yapacagimi bilmiyorum benim umdugum hayat bu degildi ben lisedeki romantik sevgilimle evlendim hemen de hamile kaldim allaha sukur bircok insan yillarca ugrasirken bunlarin tadinu cikarmak istiyorum ama bizim aramizda hep bir huzursuzluk hep gozyasi var ne yapayim ben simdi
cocugunuz olduktan sonra bunun zamaninin dogrulugu ya da yanlisligi tartisma konusu olsa da bu duruma bir etkisi olmaz. sadece belki size 2. cocugu yapmak icin kendinize ve evliliginize zaman vermeniz gerektigini dusundurur.Kucagimda dunyanin en mukemmel seyii varken anne olmak icin erken davrandigimi dusunmem imkansiz acikcasi bu duyguyu yasamak icin 24 gayet uygun bir yas bence 30u mu bekleseydim sirf modern ve mantiga dayali olsun diye
Bunlarin sebebi yasim degil karakterim diye dusunuyorum ama kiymetli yorumunuz icin tesekkur ederim
Cok kabasiniZ kusura bakmayin evet esim istedi diye kapandim ama keske daha once isteseymis daha once kapansaymisim ayrica birileri halime uzulup vah tuh desin diye yazmadim bunlari yazmak istedim ve yazdim aileme diger insanlar hep ustunluk taslardi bu yuzden babamin bize nasihati mutevazi olun tevazu sahibi olun bir kadina en yakisan seydir derdi bu bilincle buyuduk yorumunuz icin tesekkur ederim yinede
ayar vermek falan ne demek kusura bakmayin ama daha oncede yazdigim gibi kendini savunamayan biri degilim sadece esimin ailesi karsisind oyle oluyorum kimseye cikistigim yok sadece derdimi yazdim ama kabahat islemisim muamelesini bide burda gormeye niyetim yokEsine ve ailesine veremedigin ayari burda vermeye calisiyon,komik oluyor
Insanlara cikiscagan yerde,sana ökuz gelin dediklerinde susan kocisini düsun
Tabikide yaptigim yanlislari kabul ediyorum benim kaba dedigim uslubunuz oh olsun deseymissiniz bide duymak istediklerim ne olabilirki biraz akıl kari yorumlar yapin yada hic yapmayin gercekten kabalasiyosunuzmadem daha önce kapansaymışım diyosun o zaman burda bunu eşine karşı yaptığın bi fedakarlıkmış gibi de anlatmicaksın.duymak istediklerini söylemedim diye kaba oluyorum ama önemli değil.
bi yerlerde yanlış yaptığını kabul etmiceksen insanların tavsiyeleri boşa zaten.
Arkadaslar sakin. Her evlilikte olur. Kaynana tavir koyma kocana asla. Bu onlarin isine gelir. Kocana yakin davran yataklari ayirma ne olursa olsun. Eden bulur hic merak etme.allah yardimcin olsun . unutma kocanin altindan gir ustunden cik aileyi karsina almaTabikide yaptigim yanlislari kabul ediyorum benim kaba dedigim uslubunuz oh olsun deseymissiniz bide duymak istediklerim ne olabilirki biraz akıl kari yorumlar yapin yada hic yapmayin gercekten kabalasiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?