25 yaşında genç biriyim. Her genç gibi benimde hayallerim ve yaşamak istediğim hayat var. Lakin mesleğim yok şuan ve olsa bile iki sorun daha var. Birincisi bir kız olarak tek gezemem çünkü tehlikeli. İkincisi ben gezecek insan bulamıyorum. Yapı olarak sosyal biri değilim. Gezecek param olsa bile gezecek insan bulamıyorum. Bu u tecrübe ettiğim için söylüyorum. Geriye tek bir çözüm kaldı. Birlikte hayallerimi gerceklestirebilecegim gezebilecegim biriyle evlenmek. Şimdi bunun için evlenilmez diceksiniz. E eninde sonunda evlenicem en azından birliğe ülkemi ve dünyayı gezebilecegim biriyle evleneyim. Geriye tek çözüm olarak bu kaldı. Hem eşim hem erkek güvende olurum korkmadan gezerim. Gezmek benim ruhumu rahatlatıyor diğer türlü hayat çekilmiyor tekdüze hayat . Bunu bu kadar çok istiyorum mesela akşam yürüyüş yapmak istiyorum en basitinden örnek vereyim birliğe cikabilecegim kimse yok. Siz anlayın artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliği araç olarak görmek
- Konu Sahibi Elif dag
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2024
- 214
- 378
- 18
Sosyal medya da aktif olmak isterim fakat özgüvenim yokAnladım. Biliyorum ben de öyleyim çünkü. Seyahat ettikçe tüm derdim tasam yok oluyor. Ama influencer olmak tam size göreymiş hem gez hem kazan hem tanıt :) Ev işini de çok severim, yemek yapmayı da. Ama sadece evde full time geçiremem o yüzden ne demek istediğinizi iyi anlıyorum.
- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.409
- 63
- 29
Çevremde ailemde birlikte bunları yapabilecegim kimse yokSevdiğin adamla evlenirsen zaten gezersin, yaparsın bunları. Burada dert varsa bekar olman. Kendinle olmayı öğren.
Onlar erkek ama adam değil demekkiKız olarak tek bir çok ülke gezdim. Birşey olmadı. Ama ispanyol bir çift hindistana gidip tecavüze uğradı. Nereyi gezdiğinle alakalı. Ayrıca kimse sana sermaye olmaz. Artık erkekler de öyle para yedirmiyor.
- 6 Mayıs 2024
- 3.356
- 3.491
- 48
- 29
Gezmek için birine bağlı olmanıza gerek yok?25 yaşında genç biriyim. Her genç gibi benimde hayallerim ve yaşamak istediğim hayat var. Lakin mesleğim yok şuan ve olsa bile iki sorun daha var. Birincisi bir kız olarak tek gezemem çünkü tehlikeli. İkincisi ben gezecek insan bulamıyorum. Yapı olarak sosyal biri değilim. Gezecek param olsa bile gezecek insan bulamıyorum. Bu u tecrübe ettiğim için söylüyorum. Geriye tek bir çözüm kaldı. Birlikte hayallerimi gerceklestirebilecegim gezebilecegim biriyle evlenmek. Şimdi bunun için evlenilmez diceksiniz. E eninde sonunda evlenicem en azından birliğe ülkemi ve dünyayı gezebilecegim biriyle evleneyim. Geriye tek çözüm olarak bu kaldı. Hem eşim hem erkek güvende olurum korkmadan gezerim. Gezmek benim ruhumu rahatlatıyor diğer türlü hayat çekilmiyor tekdüze hayat . Bunu bu kadar çok istiyorum mesela akşam yürüyüş yapmak istiyorum en basitinden örnek vereyim birliğe cikabilecegim kimse yok. Siz anlayın artık
- 4 Haziran 2024
- 214
- 378
- 18
Yalnız olmayı kabullen ve önce kendini sevmeyi öğren o halde. Sonra zaten karşına insanlar çıkar.Çevremde ailemde birlikte bunları yapabilecegim kimse yok
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.895
- 448
İşte sosyal çevre için sosyal olmak gerekiyor. Ben üniversitede sürekli etkinlik, gezi, tur, kurs, spor takılırken hiç beklemediğim anda arkadaşlık kurardım. İletişimim çok iyidir zaten. Sosyal medyayı da öylesine kullanıyorum influencer olarak değil. Önemli olan aktif olmak. Gönüllü olarak çalışabilirsiniz yurt dışındı öyle ücretsiz programlar var. Ama birine ihtiyaç duyuyorsanız da o beklediğiniz anda gelmiyor işte. Umarım bulursunuz :)Sosyal medya da aktif olmak isterim fakat özgüvenim yok
Maalesef öyle evcimen yani gezmeyen bir ailede dogduysaniz ve özgüveni size kazandirmadilarsa akşam bile dışarda olmaniza izin vermedilerse bu mümkün değilGezmek için birine bağlı olmanıza gerek yok?
Kabullendim kimse çıkmıyor karşıma sorun burdaYalnız olmayı kabullen ve önce kendini sevmeyi öğren o halde. Sonra zaten karşına insanlar çıkar.
- 4 Haziran 2024
- 214
- 378
- 18
Kabullenseydin gezmek için kimseyi beklemezdin. Yaşamak için evlenmeyi bekleme.Kabullendim kimse çıkmıyor karşıma sorun burda
Napim diğer türlü kız başıma bunları yapamam hangi para ve hangi özgüvenle gezeyim ?Kabullenseydin gezmek için kimseyi beklemezdin. Yaşamak için evlenmeyi bekleme.
- 26 Ağustos 2017
- 2.890
- 7.568
- 158
- 10 Ekim 2014
- 31.830
- 142.522
- 798
- 4 Haziran 2024
- 214
- 378
- 18
Zengin bir adamla evleneceğini nereden biliyorsun? Başının çaresine bakacaksın, yaşın 17 falan değil 25 olmuşsun. Yetişkin gibi düşün. Nasıl olacağını kendin bulacaksın.Napim diğer türlü kız başıma bunları yapamam hangi para ve hangi özgüvenle gezeyim ?
İyide ben zengin biri olsun demedim ki niye orta direk gezemiyor mu ? Tüm gezginler YouTuberlar zengin mi ?Zengin bir adamla evleneceğini nereden biliyorsun? Başının çaresine bakacaksın, yaşın 17 falan değil 25 olmuşsun. Yetişkin gibi düşün. Nasıl olacağını kendin bulacaksın.
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.538
- 548
- 12 Ekim 2009
- 985
- 4.391
- 638
- 16 Haziran 2011
- 14.951
- 63.067
- 798
9 Eylül 2024 konusuna göre kendisinin mesleği var zaten. Ücretli öğretmenlik yaptığını ve lisans mezunu olduğunu yazmış konusunda. Bu da konu mesajı :Para olmadan kapıdan dışarı bile adım atamazsınız. Önce bir meslek edinin. Siz tam ifade edemeseniz de askında hayallerinizi birlikte yaşıycak bir eş istiyorsunuz. Bunun için de bir iş bulup para kazanıp ortam edinmeniz gerek
Şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum lisans mezunuyum. Ama daha ilk günden öğretmenliğin bana göre olmadığını bir kez daha anladım. İlkini staj yaparken anlamıştım. Atandigimi hayal ediyorum her gün mecburi gidicem ise. Her gün aynı şey sıkılıcam. e bunun karşılığında maaş alıcaksın diyeceksiniz. Evet ama o maaşla araba ev alamayacağım. Hele ki çocuklarla uğraşmak daha ilk günden tansiyonum düştü. E niye öğretmenlik okudun diyeceksiniz. O zaman şartlar bunu gerektiriyordu. Benim hayalim çok farklı. çalışmak isterim tabiiki ama serbest olmak isterim memur gibi her gün düzenli zorunlu işe gitmek istemem. Bir tanıdığım var karısı ev hanımı .çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar. Demekki karısının ev hanımı olmasını sorun etmeyen çalış diye dikte etmeyen erkekler de varmış. Bende böyle hayal ediyorum. İstediğim zaman çalışayım istediğim zaman evde oturayım. Eşimle birlikte ülke ülke gezeyim. Hayalim dedim ya benim hayalim gezmek. Memur hayatı yaşamak değil . Dua edeyim de belki Rabbim böyle bir eş çıkarır karşıma.......( Lütfen yargılamadan yorum yapınız)
- 12 Temmuz 2022
- 24.842
- 3
- 89.115
- 528