Aşkım sana kaç gündür şunu anlatamıyoruz, o dediğin helal süt emmiş kız arayan adamlar çevrelerindeki kadınları evde oturtup don yıkatamayacaklarını biliyor, gezdirmeye almıyorlar helal süt emmiş kızı. Ailesi geri kafalıysa, madden bi göbekten bağlılık varsa çevresindeki kadınlardan birini ailesinin karşısına çıkaramıyor, napıyor gidiyor anasına sen benim bulduğumu beğenmezsin madem git bana kız bul diyor. Öyle adamla evlenirsen oğlundan önce anası girecek krize bi yere çıktığında. Anlatabildim mi?30 li yaşlarında etrafında hep kız var dediğiniz adamlar nedense tek kalmış ve helal süt emmiş kız arıyorBen kendimi anlayamıyorum sanırım diyorum ki benim gibi kafa dengiyse mizacı benim gibiyse evlenirim eğer değilse isterse dünya turuna çıkmış olsa dahi yine evlenmem kafa dengi olmadıktan sonra . Evet haklısınız sosyal ortamım yok . Nasıl sosyalleşebilirim onu da bilmiyorum. Etrafımda gezmeyi seven arkadaşlarım olsaydı şimdiye kadar çok şehir gezerdim ama yok işte nerden bulayim e kocadan da gezgin olmaz diyorsunuz kız başına çık diyorsunuz maalesef ne o para ne özgüven yok. Tek gezmenin keyfi de yok bunu deneyimledigim için söylüyorum
Kendimi zor olsa da sana hakaret etmemek icin tutuyorumİsteseniz sosyal olursunuz demekki işinize gelmiyor istekli değilsiniz. Birikim denen bir şey var yap birimini git tatiline. Öyle kocaların...........
Çok şükür ki benim evlenmek istedigim kisi her gün benimle yürüyüş yapmak istiyor umarım evlendikten sonra da böyle devam ederEvet evlenince sürekli gezip yürüyüş yapıyorsunuz aynen öyle bi hayat.
Ömür boyu elele yürüyüşleriniz olsunÇok şükür ki benim evlenmek istedigim kisi her gün benimle yürüyüş yapmak istiyor umarım evlendikten sonra da böyle devam eder
Çalısiyorum şu an . Yahu ben erkek olsam sorun yok şehir şehir ülkemi gezerdim. şu an x şehrinde yaşıyorum. Diyelim ki karadenizi gezmek görmek istiyorum ve farzedelim ki param var . Kız başıma nasıl gezicem mesela Karadeniz'e vardığımda akşam karanlık olsun kimseyi tanımıyorum başıma her şey gelebilir konaklayacak yer arıyorum insanlara guvenemem. Hayır anlamıyorum bu ülkede nasıl bir kızın tek başına gezmesini soyleyebiliyorsunuz ? Bu ülkede güvenli değil ki burası Avrupa değil ki !!!!
Gezemedigim biriyle evleneyim bari demek anca muhafazakar cevrelerde olur ya da adamin zamaninda kendisinin gezip kadinin evde olmus olmasini tercih edebilecegi durumlarda olur ya.
Konusuyoruz ama baksici aileler kadar ayni kafada adamlar da dolu aslinda. Gece cikamiyoruz diye tabi ki ayrilmaz cunku zaten bazi kesim erkeklere göre kadin disarda gezmez gece gece, geziyorsa sıkıntı var demektir.eşiniz boyle dusunuyor demiyorum ama bakiş acilarina göre degisiyor farkli durumlar oluyor.
Ben yine de kendi cevreme göre daha sık rastladigim durumdan yana tespit yapacagim.
Ben bekarken de motosikletim vardi gezilere kamplara cikiyorduk esimle moto grup vesilesiyle tanistik. Aktif adam gidip ozel olarak evde oturan kadin aramaz, bulmaz genelde eger yukardaki durumlar mevcut degilse
Hiç turlara denk gelmedim bu turların bir adi yok mu meselaTurlarla gezebilirsin aşkım güvenilir turlar var baya araştır. Bence evliliği bekleme yani o işler nasip kısmet hem turda da birileriyle tanisabilirsin.
Hiç turlara denk gelmedim bu turların bir adi yok mu mesela
Kes aq ezigiYa seni kim niye ciddiye alsınBana kalsa banlamaya bile gerek yok dök içindeki pislikleri.
Senden üstün olduğum belli 30 yaş üzeri ev hanımı ablaNeden Elif le benziyorsunuz diyince kızdın ki o kadar? Kendini üstün mü görüyorsun arkadaştan? Ne güzel akıl vermiştin oysa ki… tüh!!!
Ne kadar pırıl pırıl bir genç kadınsınız maşallahmutsuzluğunuz içler acısı boyutlarda, üzüldüm .
TorboyosozTerbiyesiz
Dönüp dolaşıp gelme o zaman buraya. Hala ev hanımı 30 yaş üstü diyor. Kardeeş aynı yaştayız aramızdaki fark ben mesleğini eline almış evlenmiş barklanmış hem güzel bir işi hem güzel bir evliliği hem de güzel bir çevresi olan bir insanım. Seni ciddiye almamamda ki maksatı anlarsın belki burdan. Ağlayacaksan oynamayalım. Az eğitimlen öyle gel rica ediyorum.Mune Banla beni ezik 30 yaş üstü ev hanımlarının olduğu ortamda daha fazla bulunamam ajdjksjs
Çağırma kurban olam gelmesinDönüp dolaşıp gelme o zaman buraya. Hala ev hanımı 30 yaş üstü diyor. Kardeeş aynı yaştayız aramızdaki fark ben mesleğini eline almış evlenmiş barklanmış hem güzel bir işi hem güzel bir evliliği hem de güzel bir çevresi olan bir insanım. Seni ciddiye almamamda ki maksatı anlarsın belki burdan. Ağlayacaksan oynamayalım. Az eğitimlen öyle gel rica ediyorum.
Ya hem yüzsüz hem arsız bıkmadan usanmadan gelip küfredip gidiyorÇağırma kurban olam gelmesin
Senin de ne yaran varmış be kızım. Nasıl böyle geçiyo mu bari acın?Mune Banla beni ezik 30 yaş üstü ev hanımlarının olduğu ortamda daha fazla bulunamam ajdjksjs
Karadeniz turu düzenleyen onlarca turizm acentesi var. Turla gidebilirsiniz. Hatta ailenizle birlikte de gidebilirsiniz böylece hepiniz o bölgeyi görmüş olursunuz.Çalısiyorum şu an . Yahu ben erkek olsam sorun yok şehir şehir ülkemi gezerdim. şu an x şehrinde yaşıyorum. Diyelim ki karadenizi gezmek görmek istiyorum ve farzedelim ki param var . Kız başıma nasıl gezicem mesela Karadeniz'e vardığımda akşam karanlık olsun kimseyi tanımıyorum başıma her şey gelebilir konaklayacak yer arıyorum insanlara guvenemem. Hayır anlamıyorum bu ülkede nasıl bir kızın tek başına gezmesini soyleyebiliyorsunuz ? Bu ülkede güvenli değil ki burası Avrupa değil ki !!!!