Yazdıklarımı okursanız sizin için çok faydalı olur.
Bir kere akşam/gece gezmek sadece kadın için değil, erkek içinde tehlikeli. Tabi Güney Afrika gibi suç oranı yüksek ülkelere seyahat etmeyecekseniz gece gezmelerinde çokta tedirgin olmamanız gerek. Ben de akşamları tek başıma geziyorum, yıllardır bir tehlike ile karşılaşmadım.
Ayrıca gezmekten kastınız nedir? Türkiye/Dünya turuna çıkmak istiyorsanız, evleneceğiniz erkeğin ve sizin maddi durumunuzun ortanın üzerinde olmalı. Yaşınız küçük değil. Finansal okur yazarlığınız vardır, ekonomi takip ediyorsanız uçak biletlerinin vs ne kadar tutacağını bilirsiniz
Üstelik seni Dünya turuna çıkaracak zengin erkeği nereden bulacaksınız? Benim çevrem zengin diyorsanız orasını bilemem.
Hayata bakış açın çok sığ geldi bana. Daha olgun ve farklı bakman lazım biraz da
Kendi başına gezip eğlenmek, kendine arkadaş olman, kendinle mutlu olman gerek. İstediğin zengin erkeklerin geneli kendi başına mutlu olan kadınları tercih ederler
Ben sizin en çokta 25 yaşında olmanıza şaşırdım. Sadece gezmek için evlenmek, bir kadının akşam dışarıda olmasını tehlikeli bulmanız vs gerçeklikten uzak bir bakış açınız var. Gece 2 ye kadar gezmeyecekseniz sorun yok.
Ben misal 23 yaşındayım. Akşamları 24.00 kadar gezerim, hiç bir tehlike yaşamadım, kendi başıma da gezmekten mutluyum.
Kendi başıma gezemem sıkıcı demişsiniz. Ama siz daha kendinizle arkadaş bile olamıyorsunuz.
Hayatta ki ilk önceliğiniz şuan gezmeyi düşünmek değil kariyer olsun. Kariyer işini halledin sonra Türkiye/Dünya turuna çıkarsın.
Ki evlendiğiniz zaman her gün gezebilmek imkanınız olmayacak. Eşiniz ve siz işe gideceksiniz. Belli zamanlar tabi tatile çıkarsanız. Ama şu düşünceleriniz gerçeklikten çok uzakta.
Youtuber olma kısmı şöyle. O insanların önceden yatırımları var kira, arsa geliri o şekilde geziyorlar. Hani daha önce youtuber deneyiminiz yoksa düşündüğünüzden daha zor. Çünkü neden insanlar sizin kanalınızı izlesin? Düzenli bir işiniz olduktan sonra birde youtuber olarak kanalınıza baya bir emek vermeniz lazım.
23 yaşındayım en son aklım 15 yaşında havadaydi. Ama sen 25 yaşındasın aklının bu derece havada olması çok ilginç. Anladığım kadarıyla muhafazkar bir hayat tarzın var. Eğer gezmek için ailen izin vermiyorsa bunun çaresi evlenmek değil. Tek gezmeyi sıkıcı buluyorsan, bunun çaresi yinede evlenmek değil. Kendinle arkadaş ol.