Evliliği araç olarak görmek

Elif dag

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
230
-203
25 yaşında genç biriyim. Her genç gibi benimde hayallerim ve yaşamak istediğim hayat var. Lakin mesleğim yok şuan ve olsa bile iki sorun daha var. Birincisi bir kız olarak tek gezemem çünkü tehlikeli. İkincisi ben gezecek insan bulamıyorum. Yapı olarak sosyal biri değilim. Gezecek param olsa bile gezecek insan bulamıyorum. Bu u tecrübe ettiğim için söylüyorum. Geriye tek bir çözüm kaldı. Birlikte hayallerimi gerceklestirebilecegim gezebilecegim biriyle evlenmek. Şimdi bunun için evlenilmez diceksiniz. E eninde sonunda evlenicem en azından birliğe ülkemi ve dünyayı gezebilecegim biriyle evleneyim. Geriye tek çözüm olarak bu kaldı. Hem eşim hem erkek güvende olurum korkmadan gezerim. Gezmek benim ruhumu rahatlatıyor diğer türlü hayat çekilmiyor tekdüze hayat . Bunu bu kadar çok istiyorum mesela akşam yürüyüş yapmak istiyorum en basitinden örnek vereyim birliğe cikabilecegim kimse yok. Siz anlayın artık

Konu sahibi "Senin ne gibi bi artı özelliğin var da o tür erkekler seni istesin" diyenleri takma. Buradaki yorumları takıp kendini o tür erkeklerden aşağıda görme. Umarım istediğin gibi birini bulursun.
Her zengin koca isteyen, elini taşın altına bir gün koymayan, iki gün çalışıp üçüncü gün krizlere giren bu konu sahibi gibi pelinsuları pohpohlayalım o zaman :) Siz de haklısınız.

Tek olarak gezmekten neden korkuyorsun ki sen dikkatli olduktan sonra Allah'ın izni ile sorun çıkmaz ki. Ayrıca her evlenen gezemiyor sabancılardan birini bulursan nazlı gibi mesela gezebilirsin rahatça hadi bakalım güç kuvvet plan programla olur bu iş.

Zengin koca sahibi her kadın da elini taşın altına koyuyor zaten. Aynen.
Yani şimdi bu konuyu tartışmayı hiç istemiyorum ancak, bir sürü senaryo var bu kısımda. Kimisi eşiyle birlikte sıfırdan başlıyor yükseliyor kimisi ben çok güzelim diyor en zenginine ulaşmaya çalışıyor (bir kaç versiyon daha var), kimisi de konu sahibi gibi oluyor. Zengin kocası olan kadınlar ister taşın altına koysun ister koymasın kendilerinin bileceği iş. Ancak onlar da, evlilik sözleşmesi ile evlenip 10-15 yıl dana gibi yatıp boşanma durumunda elde sıfırla dönünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bahsettiğiniz ve önerdiğiniz yol tamamen bağımlı bir hayat.

Hedeflediğin şeyin de olurunu düşünmek lazım. ilk yorumumda da söyledim, küçük bir ilçede evden çıkmayan, işte bile çalışmak istemeyen, çevresi arkadaşları olmayan bir kadın vasıflı, genç, vizyon sahibi gezmeyi seven çok zengin birini nasıl bulacak ? Ben açık açık diyorum bulabileceği en zengini keko ve aileden zengin bir adam olur, o profil de gezdirmez evde çocuk baktırır.

Zengin koca sahibi her kadın da elini taşın altına koyuyor zaten. Aynen.
Pardon sen şu 21 yaşında olup 2 çocuğu olan arkadaşına heveslenen kızdın. Senin vizyonunda birisi için çok normal bu yorumlar. Bu konu sahibiyle çok güzel arkadaş olursunuz bence bir tanışın reelde.

Pardon sen şu 21 yaşında olup 2 çocuğu olan arkadaşına heveslenen kızdın. Senin vizyonunda birisi için çok normal bu yorumlar. Bu konu sahibiyle çok güzel arkadaş olursunuz bence bir tanışın reelde.
Heveslendim diye bir şey hiçbir zaman demedim. Geride kaldığımı hissettim dedim. Okuduğunu anlamaktan mı acizsin yoksa kafa mı buluyorsun benle? Bir de gitmiş üşenmemiş benim açığımı yakalamak için ilk açtığım konuya bakmış. Beni burdan vurmaya çalışıyor üzüleceğimi sanıp skdjskksskdj

Kız yok valla açık aramadım şansa başka sekmede bir konu açmıştım senmişsin :) Ama ciddiyim bakış açısı olsun vizyon hem eğitim çevre derken birbirinize çok benziyorsunuz. Elifle çok iyi anlaşırsınız bu dediğimi bence dinle.

Sence evlilik hep gezmek üzerine kurulmuş bir şey mi ? Bi evlilerin açtığı konulara bak sana zahmet.

Evlilik evet zaman geçirmektir ama iş sonrası çay içmek gibi arada hafta sonları veya iş izini 2-3 hafta olunca gezilebilir. Her akşam yürüyüş de yapabilirsin ama hergün para harcayamayacaksın. Çünkü giderlerin x2 olucak. Evliliği gezme olarak görüyorsan çok başka dünyadasın hayallerinle yerle bir olursun .. senin gibi hep gezmeyi seven birini bulursan belki .. kaldı ki şuan işin yoksa evlenince de rahatlığa alışıp hiç çalışmayacaksın büyük ihtimalle ve tek kalacaksın çünkü sorumluluk hep erkeğe düşecek bu sefer. Halbu ki bir kadının da ayakların üstünde dik durması kendi parasını kazanması okadar güzel bir şey ki. Walla ben kendi paramı çatır çatır yiyorum:) hemde arada tek başıma :)

Sigrid ve Once_upon_a_time sizin ağzına sıçayım öncelikle. O emojiler birer birer götünüze girsin.

E eseross Ya sen de bi S***** G** (Defol) aq. Hepiniz 30 yaş üstü tek dertleri hamile kalmak olan ezik ev hanımı karılarsınız. Bu sitenin tamamen senin gibi mallardan oluştuğunu bilmiyodum. Bilsem öyle bi konu bile açmazdım.

Mune Banla beni kanka

Neden Elif le benziyorsunuz diyince kızdın ki o kadar? Kendini üstün mü görüyorsun arkadaştan? Ne güzel akıl vermiştin oysa ki… tüh!!!
Ne kadar pırıl pırıl bir genç kadınsınız maşallah mutsuzluğunuz içler acısı boyutlarda, üzüldüm .

Terbiyesiz

"Birlik" ne demek ?

Ya seni kim niye ciddiye alsın Bana kalsa banlamaya bile gerek yok dök içindeki pislikleri.

Önce bir birey olarak var olmaya ne dersiniz? Neden bir erkeğin himayesine ihtiyaç duyuyorsunuz? Eğer asosyalseniz ve gereğinden fazla endiseliyseniz bunun için bir uzmandan destek almalısınız.
Çünkü ailem öyle büyüttü. Özgüven siz asosyal aman karanlığa kalma akşam dışarı çıkmak yasak ben hayatımda denize yüzmeye bile gidemedim annem bana ne yapmak istiyorsan evlenince yaparsın diyor . Napim bende madem ki bir arkadaş çevrem yok demekki hayallerimi isteklerimi gerçekleştirmemin tek yolu evlilik
"Birlik" ne demek ?
Birlikte

30 li yaşlarında etrafında hep kız var dediğiniz adamlar nedense tek kalmış ve helal süt emmiş kız arıyor Ben kendimi anlayamıyorum sanırım diyorum ki benim gibi kafa dengiyse mizacı benim gibiyse evlenirim eğer değilse isterse dünya turuna çıkmış olsa dahi yine evlenmem kafa dengi olmadıktan sonra . Evet haklısınız sosyal ortamım yok . Nasıl sosyalleşebilirim onu da bilmiyorum. Etrafımda gezmeyi seven arkadaşlarım olsaydı şimdiye kadar çok şehir gezerdim ama yok işte nerden bulayim e kocadan da gezgin olmaz diyorsunuz kız başına çık diyorsunuz maalesef ne o para ne özgüven yok. Tek gezmenin keyfi de yok bunu deneyimledigim için söylüyorum

Benimle evlenecek adam bana neden yatırım yapsın yatırım yapmak nedir ya evlilik bu evlilik yol arkadaşlığı hayat arkadaşı o bana yatırım yapıcaksa bende ona yatırım yapacağım mesela istediği yemekleri önüne koyacağım çocuğunu doğuracağım yatırımı sadece koca yapmaz yani . Ayrıca evleneceğim adama da ben kız başıma gezemedim özgüvenim yoktu diyecek kadar aptal değilim. Ailem izin vermedi baskı kurdu bende gezemedim derim bu kadar basit bir olay.

Insanlar evliliğin ne olduğu konusunda çok cahil. Bilhassa kadınlar. Filmlerde izledikleri şeyleri gerçek sanıyolar. Attıkları imzanın ne olduğunu enine boyuna düşünmüyolar
Yooo ben düşünüyorum. Bu yüzden zaten evliliği amaç olarak değil araç olarak görüyorum zaten şu an evlilik istemiyorum sadece isteklerimi gerçekleştirecek bir koca olursa okeyim

Yooo ben düşünüyorum. Bu yüzden zaten evliliği amaç olarak değil araç olarak görüyorum zaten şu an evlilik istemiyorum sadece isteklerimi gerçekleştirecek bir koca olursa okeyim
Önce yatırım ne demek diyorsunuz hayat arkadaşlığı falan. Sonra ben de ona yatırım yapacağım diyorsunuz. Sonra da sponsor olsa yeter diyorsunuz. Gerçekten hayat sizi yerden yere vuracak bu kafayla. Benim kelamım bitti. Kardeşime söyler gibi söyledim ne dediysem. Siz bilirsiniz. Bekleyin gelir umarım.

Bu arkadas en son kalan 5 bin parasi ile nasil yatirim yapacagini soruyordu. En son boyle bir cozum bulmus demek ki calismayi gencligine yazik olarak goruyor. Kimseyle anlasamiyor ne yapsin hayal kuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…