• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlılığe yatırımlarım

Güle güle kullanın hepsi çok güzell.Bazı arkadaşların çeyizlerinde beyaz eşya görüyorum.sizde de var erkek almıyomu onları:S

Güle güle kullanın hepsi çok güzell.Bazı arkadaşların çeyizlerinde beyaz eşya görüyorum.sizde de var erkek almıyomu onları:S

normalde erkek alıyor yarısını ama hepsini ben aldım onlarda mutfak dolabını değiştiricekler fazla yüklenmemek adına aldım umarım kıymetım bılınır :)

Kızlar resimlerimin bir kısmını yüklemıştım. şimdi aldıklarımı yazsam bana eksıklerımı söylermısınız yatak oadam dışında ( tül perde halı ) dışında eksık yok gibi ama annem daha çok eksık var dıyor.

2 adet yemek takımı
2 adet kahvaltı takımı
3 adet nevresim
3 adet pike takımı
2 adet battanıye
1 adet su takımı ayrıca bardaklar
beyaz eşyaların hepsi
bornoz takımı
banyo aksesuar takımı
2 adet banyo paspas takımı
tüm mutfak kçük elektrık aletleri
cerez meyva tabakları borcamlar saklama kavanozları
2 adet çatal bıçak takımı
3 adet tencere takımı (teflon ve çelık)
fırın kabları
mutfak önlüğü tutacak
temizlik robotum

hatırladığım aldıklarım bunlar şimdi yatak oadası tak. Perde halım aksesuarım ve ev aksesuarlarım eksık gibi gelıyor bırde evde lazım olucak kürek süpürge vileda falan eksık gibi gelıyor lütfen yardımcı olun çok mu eksıklerım var unuttuğum tamda söz nişan masrafına giriyorum ve borçsuz evlenmek istiyorum ....

evin eksiği hiç bitmez tatlım öncelikle Rabbim ağız tadı ile kullanmanı nasip etsin :nazar:

ben listenin içinde
ütü ve ütü masası ,
çamaşır kurutmalık ,
kirli çamaşır sepeti ni göremedim :7:

ama annenin çok eksik dediği şey kırlentler örtüler peçelerse bilemem benim annem onlara çok önem veriyor seccade yemeni masa örtüsü peçetelerini örüp duruyor da bence gereksiz ama ben vazgirtemedim bir türlü :13:

Allah kolaylık versin ne zaman kısmetse düğün??

tatlım bu saydıklarında var bende bakılırsa pek eksığım kalmamış. agustos yada eylul düğün ama daha ödenmesı gereken taksıtlerım var alınması gerekenlerde var sıkıştım anlıyacağın malesef benım annemde öyle şimdiki favorısı yemeğe giden kızlar başörtü falan götürürmuş diye oturmuş örüyor :)

Back
X