- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi book thief
ben eşimle ilk sevgili olduğumuzda evine gitmiştim bir kere hasta olduğunda. daha ilk haftalardı. aman yarabbim ev bildiğiniz çöp ev gibiydinasıl kaçtığımı bilemedim. ben bu eve bir daha gelmem, hassasım zaten sürekli enfeksiyon sorunum var dedim. evin tek oğlu, annesi ablası çok düşkünler eşime ve sağolsunlar çok da düşünceli insanlar. yıllardır 6 ayda bir evine gelip a dan z ye herşeyi temizleyip, ütüleyip gidiyorlarmış. annem gelecek zaten bugünlerde, temizler dedi. benim kafam attı. annesiyle tanışır tanışmaz söyledim, artık lütfen gelip oğlunuza temizlik yapmayın size de yazık. ben böyle bir evlilik yürütemem, onunda alışması lazım dedim annesi de haklısın kızım nasıl istersen dedi. benimki o çöp evden haftalarca çıkamadı ama sonuç mükemmel o gün bugündür benden titiz oldu maşallah. bide benim enfeksiyon hassasiyetimden (ki çoğu zaman naz yapıyorum ) dolayı hasta olmayım diye elinde çamaşır suyuyla geziyor banyo tuvalet yıkıyor ben kullanmadan çünkü sistitim bir başlarsa her türlü zevkimiz kesintiye uğruyor malum
çalışıyor musunuz?Ya ben de sistit olmustum evlendigimiz ilk yilda. Yaaa benim esim cok iyidir ama tembellikten gercekten hic mi yardim etmez insan.. Illa gel yap diyip bir de nasil yapmasi gerektigini anlatmam gerekiyor bu da beni daha cok yoruyor. Evde hicbirseyin yerini bilmiyor. Düsün artik durumun vahimligini.. Masallah esinize, temizlik kadar eve yakisan birsey yok..
çalışıyor musunuz?
simdiden alıştırmalar baslasin o zamanBen calismiyorum bir yasinda evladim var ona bakiyorum. Ama ilerde calismaya baslamak istiyorum cocuk büyüyünce iste o zaman o coraplari yerden kim toplayacak hiiiic bilemiyorum
Bakalim pek umutlu degiliz. Bana bile is yaparken birak yaa kalsin diyor. ayyh :)simdiden alıştırmalar baslasin o zaman
TEBRİKLER , ne güzel bi düzen....yani iş yapması için ilk günden mecbur bırakmak lazım. ev gayet iyi idare ettiriliyorsa, yemek, bulaşık, çamaşır, ütü herşey zamanında yetişiyorsa adam sırf aman karım daha az yorulsun diye kalkıp bir işin ucundan nadir tutuyor. hak istiyorsanız önce sistemi tıkayacaksınız, devrimler ancak böyle yapılırherşeye yetişmeyeceksiniz, alıştırmayacaksınız. sabah erken kalkıp kendi ütüsünü yapmazsa servisi kaçıracağını yada ütüsüz işe gideceğini bilecek. size güvenmeyecek
emin olun erkekler anaç kadinlardan daha cok özgür, prensipli ve kendine vakit ayiran kadinlardan hoşlanıyorTEBRİKLER , ne güzel bi düzen....
ama işte anaç kadınlarız hep aman yapamaz edemez ya da ben niye evlendim moduna girerler diye yapıyoruz herşeyi
emin olun erkekler anaç kadinlardan daha cok özgür, prensipli ve kendine vakit ayiran kadinlardan hoşlanıyor
evet ondan sectim nickimi zatenkonuyla alakasız gibi dursa da aslında sizin bakış açınızla nickinizin kitabı nasıl da uyuyor
bız bısı anlamadık kı cıcım ayından kavga gurultumuzde oldu zaten ıkımızde calısıyoruz e balayı erken bıttı esım hastalandı bı ara kardesı geldı 10 gun kadar sonra bıde araya ramazan gırdı herşey koştur koştur olduCicim ayında alışma süreci mi olur ya en güzel zamanlarınız
Yeni evliler misafir kabul eder mi ya tabi kavga olurbız bısı anlamadık kı cıcım ayından kavga gurultumuzde oldu zaten ıkımızde calısıyoruz e balayı erken bıttı esım hastalandı bı ara kardesı geldı 10 gun kadar sonra bıde araya ramazan gırdı herşey koştur koştur oldu
ya işte kardeşi burda öğrencide sınavları uzadı dıye kalmak zorunda kaldı ısteYeni evliler misafir kabul eder mi ya tabi kavga olur
book thief cum canım benım bende hala alısamadım evlılıge bazn kavga cıkıyo evde evden cıkıp gıdesım gelıyo bazen yemek yapıyorum tamam yemek yapmasını sevıyorum esıme ama hergun farklı 3 kap yemek cıkartmak zor gelıyo calısıyorum cunku camasırları ve evı esım temızlıyo elınden her ıste gelır ama benden bekler hep bn kadınım ya benım yapmam lazmmıs ona yaptırınca kendını evın hanımı gıbı hıssedıyormus ama herseyede yetısemıyorum bıde bazen ıcımden hıcbısı yapmak gelmıyo uyumak ıstyrm sadece evide mı benımseyemedım ne bılmıyorm
bızde utuyu genelde eşim yapıyo annesine bile yaptırmaz yanı o da ozel kumas pantolon bıde gıyerse gomlek onun dısında bızde utu olmuyo bu dedıklerımınde dıkıs sorunundan dolayı eşim yapıyo ya camasırı bız bırıktırıyoruz aklımıza da gelmıyo zaten cumartesılerı atıyoruz sadece ya pazar ya cumartesıde temızlık oluyo evde ama biraz eşim mükemmelliyetçi yani o yuzden benden beklıyo cogu zaman yoksa kendımı ev hanımı sanıyorum dıyo yemeklerde yardım edıyo yıne cunku yurtlarda buyudugunden 10 yıl kadar o yuzden elınden her ıs gelıyo ama ıste benden beklıyo hanımlık ıstıyo calısmasam yaparım zor da gelmez yanı vaktım daha bıle cok olur ama calısınca olmuyo ısteaynen ama benim ufaktan düzene oturmaya başladı sanırım gerçi ben öyle 3 çeşit yemek fln yapmıyorum zaten toplamda belki 3 çeşit yemek biliyorumdur :) çalışan bir kadın için her şeye yetişmek çok zor gerçekten hem temizlik hem yemek hem bakım, hep vakit alan şeyler.. ev tozdan geçilmiyor ama h sonu gelmeden temizlik yapmayacağım artık, hiç kendimi yoramam. sana da tavsiye ederim temizlik için bir gün belirle, çamaşır yıkama için, ütü için vs. ve çok acil durumlar hariç belirlediğin günlerin dışına çıkma
Merhabalar ben de sizin gibi yeni evliyim. Şuan nasılsınız yıllar geçmiş aradan nasıl hissediyorsunuz kendiniziHerkese merhaba. Henüz çiçeği burnunda 2 haftalık evli biri olarak siz deneyimli üyelerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Evliliğe alışma süreci sizin için ne kadar sürdü? Sorunlar yaşadınız mı? Sorunların bitmesi, düzen oturması ne kadar sürdü? Benim evliliğim henüz çok çok yeni ve azıcık bile alışamadım.. En azından gelecekte bu durum geçiyor mu? Lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin. Belki benim gibi insanların evliliklerini kurtarırsınız..