- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 46.679
- 438
Umarım bir an önce bu prangalarından kurtulur ve bu çocukluk be gençlik travmalarından da kurtulursun canımAmin inşallah çok teşekkür ederim sizin de kalbinize göre versin Rabbim inşallah. Annemin etkisinden kurtulmayı başarır mesafe koyarsam mutlu olacağıma çok inanıyorum ve bunu yapacağım 20 li yaşlarım onun yüzünden mahvoldu size uzun uzun anlatsam yaşadığımiz 6 seneyi hüngür hüngür ağlarsınız. Bir günlük edindim ona yazıyorum ilerde bile bana yaptıklarını unutmak istemiyorum çünkü çok çabuk unutuyorum yapılan kötülüğü birine küs kalamiyorum. Komşular bile bu annenin kızı mısın sen diyor bana ama kendim olamadiktan sonra iyi olmanın merhametli olmanın da hiçbir anlamı kalmıyor maalesef
İyi ki varsınız düşünceleriniz içimi ısıttı inşallah hepsi geçecek. İçime öyle su serptiniz ki kafamdaki soru işaretlerinin hepsi gitti. Yarın benim için yeni bir gün olacak sizin de kalbinize göre versin Rabbim inşallah iyi geceler dilerimUmarım bir an önce bu prangalarından kurtulur ve bu çocukluk be gençlik travmalarından da kurtulursun canımmerhametli olmak güzel bir şeydir ama fazla merhamet kendini kullandırmak olur. Boşver hayatını kurduktan sonra annenle gerçekten uzuuuun bir süre muhattap olma ki yaralarını sar. Gerçekten her şey gönlüne göre olsun canım
İyi geceler şekerim istediğin zaman yazabilirsin banaİyi ki varsınız düşünceleriniz içimi ısıttı inşallah hepsi geçecek. İçime öyle su serptiniz ki kafamdaki soru işaretlerinin hepsi gitti. Yarın benim için yeni bir gün olacak sizin de kalbinize göre versin Rabbim inşallah iyi geceler dilerim
Yazacağım sevimli penguen hanımİyi geceler şekerim istediğin zaman yazabilirsin bana
Siz herşeyi yapmışsınız annenize ama maalesef hâlâ sizi ezmeye çalışıyor onun için önünüze bakın bu saatten sonra da fazla fedakarlık yapmayın annenize kendi haline bırakın düğününüze , yeni hayatınıza, yeni evinize odaklanın Daha fazla kendinizi üzmeyin vicdan duyacak bir anneniz yok içiniz rahat olsunAynen 6 senedir her türlü eziyeti gördüm bu evde 2 ay nedir ki.. annemi öyle önemserim ki benim dikkatim sayesinde kanser olduğunu öğrendik doktorumuz kızına dua et o kurtardı hayatını dedi yüzüne ama her zaman senin yüzünden kanser oldum der nefret ediyorum senden der
Bence olayı çok dramatikleştirmeyin annenizi de gözünüzde fazla büyütmeyin. Size bakmış büyütmüş ama o da bir insan hataları yanlışları olan… sallayın gitsin, kendi hayatınıza odaklanın. Ben de öyle yaptım, anneyse babaysa anne babalıklarını bilsinler. Elbette tek saygısızlık etmem ancak içten içe de umursamam. Onlar ayrı birey siz ayrı bireysiniz, yavaştan maddi olarak olmasa Büke manevi mesafenizi koyun benceArkadaşlar iyi akşamlar kusura bakmayın derdimle başınızı ağrıtacağım.. ben özel sektörde çalışan 26 yaşında bir öğretmenim nisanlimda aynı şekilde 6 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlı.. düğünümüz olmuyordu annem nişanlımın ailesini sevmiyor köylüler diye hor görüyor,nişanlıma her işini yaptırıyor işi bittikten sonra her şeyi sayıyor nefret ediyor.. aslında beni de sevmiyor bunu her fırsatta dile getiriyor zaten. Yazım yanlışlarım için çok özür dilerim ağlayarak yazıyorum. Ekim de de kardeşim evleniyor tüm hazırlığı ona yaptı o kadar mutlu ki hem kardeşime hem nişanlısı ve ailesine el üzerinde tutuyor benimkiler gelince bile onları örnek gösteriyor. Benim nişanlıma zerre değer vermiyor atanamadik diye sanırım hor görüyor.. düğünüme 2 ay kala hem bana hem nişanlım ve ailesine dünyayı zehir ediyor herkesi azarlıyor o kadar mutsuzum üzgünüm ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. nişanım olduğunda da aynısını yaptı ağlayarak nişanlandım ben.. çok çaresizim ve nişanlım tarafı öyle iyiler ki tek kötü birşey demiyorlar annemin bu tavırlarına üzülen nişanlım ve ben oluyorum.annemin bugüne kadar hep yanında oldum hastalıkları sebebi ile ders çalışamadim özele dahi giremedim hak etmiyorum bunları ama açıkça sevmediğini her fırsatta dile getiriyor.annemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum. Bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. sevincimi heyecanımı zerre dinlemiyor merak etmiyor olmasın diye elinden geleni yapıyor ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor nolur bir akıl verin bana
Arkadaşlar iyi akşamlar kusura bakmayın derdimle başınızı ağrıtacağım.. ben özel sektörde çalışan 26 yaşında bir öğretmenim nisanlimda aynı şekilde 6 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlı.. düğünümüz olmuyordu annem nişanlımın ailesini sevmiyor köylüler diye hor görüyor,nişanlıma her işini yaptırıyor işi bittikten sonra her şeyi sayıyor nefret ediyor.. aslında beni de sevmiyor bunu her fırsatta dile getiriyor zaten. Yazım yanlışlarım için çok özür dilerim ağlayarak yazıyorum. Ekim de de kardeşim evleniyor tüm hazırlığı ona yaptı o kadar mutlu ki hem kardeşime hem nişanlısı ve ailesine el üzerinde tutuyor benimkiler gelince bile onları örnek gösteriyor. Benim nişanlıma zerre değer vermiyor atanamadik diye sanırım hor görüyor.. düğünüme 2 ay kala hem bana hem nişanlım ve ailesine dünyayı zehir ediyor herkesi azarlıyor o kadar mutsuzum üzgünüm ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. nişanım olduğunda da aynısını yaptı ağlayarak nişanlandım ben.. çok çaresizim ve nişanlım tarafı öyle iyiler ki tek kötü birşey demiyorlar annemin bu tavırlarına üzülen nişanlım ve ben oluyorum.annemin bugüne kadar hep yanında oldum hastalıkları sebebi ile ders çalışamadim özele dahi giremedim hak etmiyorum bunları ama açıkça sevmediğini her fırsatta dile getiriyor.annemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum. Bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. sevincimi heyecanımı zerre dinlemiyor merak etmiyor olmasın diye elinden geleni yapıyor ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor nolur bir akıl verin bana
Çiftçi kendi hallerinde insanlar ve 1000 kişilik düğün yapacaklar yemekli sırf annem mutlu olsun diye ama yok daha da sinirleniyor. Beyaz eşya mobilya hiçbir şey istemediler hepsini biz yapacağız dediler ama ne zaman gelseler resmen kovuyor uyku uyuyamıyorum düşünmekten artık
Ne münasebet her işini yaptırmasına göz yumuyorsunuz? Kusura bakmayın ama ezildikçe ezilmişsiniz. Tamam annedir ama kızına maddi manevi eziyet eden, nişanlısına getir götürünü yaptıran sonra da laf edip kıymet bilmeyen anne de geri dursun biraz. Tam tersi olsaydı erkek tarafı bunları yapsaydı ağzımıza geleni sayar linç ederdik. Sınır koyacaksınız ve gerektiği yerde sert çıkacaksınız annenize. Kendiniz eziyet çektiğiniz gibi elin oğlunu da koşturuyorsunuz peşinden.İnşallah onu ailesinin önünde bu kadar küçük düşürmesine her işini yaptırmasına çok üzülüyorum hani annedir göremediğim ters birşey mi var diyorum asla yok komsulardan tutun okuldaki öğretmenler müdürümüz takdir ile bahsediyorlar. Tek nedeni annem beni sevmiyor bu diyorum artık
Beni de sevmiyor diyor kadın. Konu anne olunca ay ne demek o elbet seviyordur diyebiliriz ama sevmeyen, çocukları arasında ayrım yapıp olası bi durumda diğer çocuğunu seçecek olan çok insan var. Adınıza üzüldüm.Benim annemde nişan düğün zamanlarını burnumdan getirmişti. Nişanlımın ailesini hiç beğenmiyordu, bana sürekli bunlar normal insanlar değil seni delirtirler diyip duruyordu. Ayrılmam için çok çabaladi. Ama sana şunu soyleyeyim, ben evlendikten sonra anneme çok hak verdim. Keşke annemi dinleseydim dedim. Evet üslubu çok yanlıştı, ama söylediği herşey doğru çıktı. Tabi senin durumunu bilemem ama annenin söylediklerine tamamen kulaklarını tıkama derim ben. Nişanlımın ailesi çok iyi demişsinya mesela bunu evlenmeden önce asla bilemezsin. Senin göremeyipte annenin gördüğü şeyler olabilir. O yüzden dikkatli ol.
Evet öylesinizİnşallah gerçekten bu evde yıllardır annemden çekiyorum oraya gidip farklı tavırlar görürsem tam tuz biber olur üzerine. Annem zerre beni düşünmüyor pısırık biri miyim acaba diyorum kendime sürekli
Evet ben bire bir dediginiz gibiydim ama hem istemiyorum hem benziyorum hemde hem cocuklarima bakarlen hemde esime olan davranislarimda boyleydim. Cok ciddi kendi kendime dusundum kararlar aldim kendimi cok fazla duzelttim dogru olani yapmaya odaklandim ve bu icinden cikamadigim donguden ciktigima inaniyorum simdi cok daha huzurlu ve mutluyuz ailecek ama bunun icinden cikmak cok zorduAnnenizin sizde yarattığı travmalar bir yerlerden mutlaka karşınıza çıkacaktır.Onun için mutlaka destek almalısınız.
Yakın zamanda bir psikoloğun videosunu seyrettim.Annesine benzemekten korkan ve toksik bir anneye sahip,kız çocuklarında (özellikle büyük olan kız çocuğu iseniz)ilerde ne kadar istemeseniz de, annenizin kötü bir kopyası olabiliyormuşsunuz.Bu durumun önüne geçebilirsiniz.
Vallahi annem beni sevmiyor diyorsun zaten ama her işine koşuyor kendinden çok önemsiyorsun. Annen tabikide evlenmeni kendisinden uzaklaşmanı istemez. Her işime koşan, bağırsam çağırsam, önemsemesem bile benden uzaklaşmayan bir yardımcı bulmuşum neden evlenip benden uzaklaşmasına izin vereyim ki..Annende olsa sana değer verilmeyen ortamdan uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş benim tavsiyem yuvanı kur aileni genişlet, anneni ailenden uzak tut olmak olur.Arkadaşlar iyi akşamlar kusura bakmayın derdimle başınızı ağrıtacağım.. ben özel sektörde çalışan 26 yaşında bir öğretmenim nisanlimda aynı şekilde 6 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlı.. düğünümüz olmuyordu annem nişanlımın ailesini sevmiyor köylüler diye hor görüyor,nişanlıma her işini yaptırıyor işi bittikten sonra her şeyi sayıyor nefret ediyor.. aslında beni de sevmiyor bunu her fırsatta dile getiriyor zaten. Yazım yanlışlarım için çok özür dilerim ağlayarak yazıyorum. Ekim de de kardeşim evleniyor tüm hazırlığı ona yaptı o kadar mutlu ki hem kardeşime hem nişanlısı ve ailesine el üzerinde tutuyor benimkiler gelince bile onları örnek gösteriyor. Benim nişanlıma zerre değer vermiyor atanamadik diye sanırım hor görüyor.. düğünüme 2 ay kala hem bana hem nişanlım ve ailesine dünyayı zehir ediyor herkesi azarlıyor o kadar mutsuzum üzgünüm ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. nişanım olduğunda da aynısını yaptı ağlayarak nişanlandım ben.. çok çaresizim ve nişanlım tarafı öyle iyiler ki tek kötü birşey demiyorlar annemin bu tavırlarına üzülen nişanlım ve ben oluyorum.annemin bugüne kadar hep yanında oldum hastalıkları sebebi ile ders çalışamadim özele dahi giremedim hak etmiyorum bunları ama açıkça sevmediğini her fırsatta dile getiriyor.annemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum. Bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. sevincimi heyecanımı zerre dinlemiyor merak etmiyor olmasın diye elinden geleni yapıyor ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor nolur bir akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?