Arkadaşlar iyi akşamlar kusura bakmayın derdimle başınızı ağrıtacağım.. ben özel sektörde çalışan
26 yaşında bir öğretmenim nisanlimda aynı şekilde 6 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlı..
düğünümüz olmuyordu annem nişanlımın ailesini sevmiyor köylüler diye hor görüyor,nişanlıma her işini yaptırıyor işi bittikten sonra her şeyi sayıyor nefret ediyor.. aslında beni de sevmiyor bunu her fırsatta dile getiriyor zaten. Yazım yanlışlarım için çok özür dilerim ağlayarak yazıyorum.
Ekim de de kardeşim evleniyor tüm hazırlığı ona yaptı o kadar mutlu ki hem kardeşime hem nişanlısı ve ailesine el üzerinde tutuyor benimkiler gelince bile onları örnek gösteriyor. Benim nişanlıma zerre değer vermiyor atanamadik diye sanırım hor görüyor..
düğünüme 2 ay kala hem bana hem nişanlım ve ailesine dünyayı zehir ediyor herkesi azarlıyor o kadar mutsuzum üzgünüm ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
nişanım olduğunda da aynısını yaptı ağlayarak nişanlandım ben.. çok çaresizim ve nişanlım tarafı öyle iyiler ki tek kötü birşey demiyorlar annemin bu tavırlarına üzülen nişanlım ve ben oluyorum.annemin bugüne kadar hep yanında oldum hastalıkları sebebi ile ders çalışamadim özele dahi giremedim hak etmiyorum bunları ama açıkça sevmediğini her fırsatta dile getiriyor.annemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum. Bu 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. sevincimi heyecanımı zerre dinlemiyor merak etmiyor olmasın diye elinden geleni yapıyor ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor nolur bir akıl verin bana