Sınır koyun annenize sizde.Dün en son kavga çıkınca düğüne kadar görüşülmesin dedim. Bir kek yapmaya kızar mi insan yaptırmıyor rezil oluyorum her seferinde gelirken ikramı kendileri getiriyor düşünün nefret ediyor.
Babamı da küçük görmüş beğenmemiş sevdiğine vermemişler.. kardeşime aynısını yapmıyor bunu anlamıyorum sadeceNasıl zorla evlendirmişler babanızımı istememiş
O halde anneniz içinde uhde kalmış aynı şeyleri sizde uyguluyo zorla yaptırmaya çalışıyo
Tabiki artık mesafeli davranacağım.. düğün hazırlıklarından dahi bahsetmeyeceğim. Sanırım en mantıklısı bu çok teşekkür ederimSınır koyun annenize sizde.
Şimdi yapıyor tamam siz saygı gösteriyorsunuz ama mesafeli olun.
Çok kırıcı size davranış şekli.
Aramayın sormayın bakalım ne yapacak.
Şuan aynı evdesiniz ama evlendikten sonra eşinize bellli etmeyin fazla aranızdaki sorunu ama uzak durun bakalım bir süre.
Etsin ilerde eşinizde böyle davranmaz neticede o da koyar tavrını.
Tamam anlaşıldı kendi yaşadığı olaylar aynı sizde tekrarlamış bu yüzden istemiyo hor görüyoBabamı da küçük görmüş beğenmemiş sevdiğine vermemişler.. kardeşime aynısını yapmıyor bunu anlamıyorum sadece
Sebp ne size bukadar uzak ve soğuk davranmasinin anne için 1 de olsa 5 de olsa evlat aynıdır birisini kucaklayıp diğerini atmak tuhaf sizin adınıza üzüldüm bugüne kadar sabretmissiniz 2 ay daha sabırlı olun belliki çok dolmussunuz kendinizi biraz geri çekin çok fazla üzerine düşmeyin sinirlarlayin kendiniziEvlat ayrımı yapsa da hep vicdan azabı var tek başına napar şöyle mi yapar böyle mi sanki annesi ben gibi oldum. Hastalığı boyunca hep yanında oldum. Seni sevmiyorum dese de gitmedim yanından hastanede hemşirelerin yanında tokat atmışligi var düşünün.psikolojik olduğunu düşünüyordum doktorla konuşturdum kesinlikle değil.. diğer kardeşime davranışını görseniz hep diyorum keşke benim de böyle bir annem olsaydı diye..
ölüm tehlikesi atlatmış bir kadın neden bu kadar kibirli peki?hayatın kolayca bitebileceğini herşeyin boş olduğunu anlaması lazımdı anlamamış tek ders almamış.kendisi neyi başardı bu hayatta hangi eğitimleri gördü kaç dil biliyor da nişanlınızın ailesini köylü diye beğenmiyor?kendi de babanızın gelirini yiyip oturmuş bir kadın değil mi?anneniz değişmez hocam.bu yaşa kadar böyle gelmiş böyle gider.eski bir meslektaşınız bir anne bir abla olarak size tavsiyem önce ben diyin.size acımayana siz de acımayın.kan bağı insanı üzüyorsa hayatını etkiliyorsa çok da önemli değil benim için.ben babamla hiç görüşmüyorum.o kadar mutluyum ki görmediğime.toksik insanlara ya sınır çizilmeli ya da tamamen hayatımızdan çıkarılmalı.mutluluklar diliyorum nişanlınızla size.el ele verin dağları delersiniz.iyi işlerinizde olur eviniz arabanız da evladınız da.Ne kadar güzel yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Nişanlım da bundan korkuyor evlendikten sonra bile annem annem yaparsan napacagiz diyor kendimi düzeltmem sınır koymam gerekiyor sanırım. Annem ölüm tehlikesi atlattı o sırada şoka girdim ben ve o gün bugündür hep böyle annem diyorum.huzur mutluluk kalmadı.. dediğinizi yapacağım çok teşekkür ederim. Bir yol gösterene öyle ihtiyacım var ki..
Neden ?herkes anne baba olacak ve herkes evlatlık görevini yapacak diye bir kural yok ?sizin anneniz size gereken ilgiyi göstermiyorsa sizde ona ne şimdi ne gelecekte gereken ilgiyi gostermemeniz lazım. Anne baba da olsa toksik ise mesafe koyulmalı diye düşünüyorum. Kendi huzurunuz önce gelmeliannemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum.
Evlat ayrımı yapan anne babalara hiç müsamaham yok benim.Öyle haklısınız ki tavrımı değiştirmem gerekiyor artık nişanlımı küçük görmesi öyle agirima gidiyor ki bugün oturdu diğer damadı ile benim nişanlımı kotuledi saatlerce dedikodusunu yaptı kavga ettim kızdım bu evde yaşadığım için cezalandırılan hep ben oluyorum tehdit ediyor eve almam şöyle yapmam daha kötüsünü ederim vs vs
Çok sevdigi kızı görüşsün siz mesafe koyun anlattığınız kadar kotu bir anneniz var iseÇok haklısınız.. çok yumuşak kimseye sert konuşamayan biriyim ama öyle kırılıyorum ki düğüne de ağlayarak gitmek istemiyorum.. evlilik sonrası için ne önerirsiniz tek başına kalacak çünkü aynı şehirde olsak ta ben çalışıyorum ve bu tavırları yüzünden görüşmek istemiyorum pek
Vicdan azabı çekiyordum böyle şeyler düşününce ama çok haklısınız dediğiniz şeyi yapmazsam ben daha çok üzülürüm ve hiçbir şeyin tadını almam. 2 ay sabredecegim ki bu süreçte dahi mesafe koyacağım. Yapacağını yaptı zaten yeterince kendimi daha fazla yıpratmayacagim. Bir bilseniz öyle ağlıyorum üzülüyorum ki kavga ediyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor.. kardeşim de annemden yana çıkıp birlikte bagirdiklari zaman direkt suçlu psikolojisine giriyorum.Ben annenize gerçekten çok kızdım.
Sizi üzdüğü için.
İki kardeş arasında böyle ayrımcılık yaptığı için.
Ben olsam sanırım konuşmam ya açık söyliyim düğüne kadar idare edip bir daha da aramam uzun süre.
O beni arayıp adım atana kadar bana ve eşime saygı göstereme kadar.
Anneniz karisir evlendikten sonra da onemli olan sizin karistirmamaniz. Bu konuda özgüvenli olun biraz artık ayrı bir yuvanız olacakNişanlım bir kere söyledi senin yüzünden bu duruma düştük diye ortalığı ayağa kaldırdı. Annemin gözümün yaşına bakmayacagini biliyorlar nişanlımın ailesi beni seviyor bozulsun istemiyor ama korkuları çok.. sürekli soruyor evlendikten sonra annen karışacak mi böyle mi olacak diye kesinlikle hayır diyorum ama kendimi çok değiştirmem gerekiyor sanırım
Keşke sebebini bulabilsem.. doktorumuz var her gittiğimiz de x hanım kızının kıymetini bil dört dörtlük evlat yetiştirmişsin böyle kızım olsa daha ne isterim diyor. Kadın bana acıdı anneme antidepresan yazdı koca profesör ama öyle nefreti var ki etki etmiyor bana karşıSebp ne size bukadar uzak ve soğuk davranmasinin anne için 1 de olsa 5 de olsa evlat aynıdır birisini kucaklayıp diğerini atmak tuhaf sizin adınıza üzüldüm bugüne kadar sabretmissiniz 2 ay daha sabırlı olun belliki çok dolmussunuz kendinizi biraz geri çekin çok fazla üzerine düşmeyin sinirlarlayin kendinizi
Kişilik bırakmadı ki çok haklısınız.. kendine güvensiz saçma sapan birisi oldum. Sınır çizgilerimi belirleyecegim. Sürekli tek başına ne yapacak diye düşünmeyecegim artık. Nişanlıma çok yazık oluyor her lafı yiyor aynısını onun annesi bana yapsa şimdiye çoktan bitmişti.Toksik bir annen var. Lütfen tavrını koy. Annenin senin hayat arkadaşın olacak kişiye davranışı çok çirkin.. Gerçekten çirkin. Kimse kök ailesine bağlı kalmak zorunda değil. Mesafe koymalısın. Annen senin kişiliğinin ve senin ilişkinin üzerinde tepiniyor farkında mısın? Buna neden izin veriyorsun?
Psikologa götürmeyi çok denedim doktorumuz da konuştu ama kabul etmiyor bunun için antidepresan yazdı. Kadının öyle içi nefret dolu ki o bile etki etmiyor. Ben deli miyim diyor habireTamam anlaşıldı kendi yaşadığı olaylar aynı sizde tekrarlamış bu yüzden istemiyo hor görüyo
Annenizin psikolojik desteğe ihtiyacı var geçmişi gözünün önüne gelmiş sizde görüyo bütün hırçınlığı üstün görmesi bundan kaynaklı
Eee nişanlında senin anneni çekmek zorunda değil elin çocuğu sonuçta. Konu sensin aslında. Tek başına ne yaparsa yapsın. Biraz kıymetini anlasın, varlığını arasın.. silkelen kendine gel. Yoksa düğün öncesi nişanlım ayrılmak istiyor diye başlık açacaksın. Nişanlınla konuş ve onun arkasında dur. Sahip çık. Pısırık kalma Edacım.. annen sana hamileyken istenmeyen çocukmuydun acaba???Kişilik bırakmadı ki çok haklısınız.. kendine güvensiz saçma sapan birisi oldum. Sınır çizgilerimi belirleyecegim. Sürekli tek başına ne yapacak diye düşünmeyecegim artık. Nişanlıma çok yazık oluyor her lafı yiyor aynısını onun annesi bana yapsa şimdiye çoktan bitmişti.
İnşallah hocam çok teşekkür ederim.o kadar duygulandım ki mesajınıza..evet babamın parasını yiyen herkese her zaman kulp bulmuş bir insan annem aşırı kibirli komşularla dahi arası iyi değildir. Kimseyi beğenmez kendine denk görmez çünkü. Dediğinizi yapacağıma söz veriyorum kendime odaklanacagim artık.. 6 senedir zaten dünya burnumuzdan fitil fitil geldi bu saatten sonra böyle olmasına izin vermeyeceğim. Tekrardan çok teşekkür ederim hocamölüm tehlikesi atlatmış bir kadın neden bu kadar kibirli peki?hayatın kolayca bitebileceğini herşeyin boş olduğunu anlaması lazımdı anlamamış tek ders almamış.kendisi neyi başardı bu hayatta hangi eğitimleri gördü kaç dil biliyor da nişanlınızın ailesini köylü diye beğenmiyor?kendi de babanızın gelirini yiyip oturmuş bir kadın değil mi?anneniz değişmez hocam.bu yaşa kadar böyle gelmiş böyle gider.eski bir meslektaşınız bir anne bir abla olarak size tavsiyem önce ben diyin.size acımayana siz de acımayın.kan bağı insanı üzüyorsa hayatını etkiliyorsa çok da önemli değil benim için.ben babamla hiç görüşmüyorum.o kadar mutluyum ki görmediğime.toksik insanlara ya sınır çizilmeli ya da tamamen hayatımızdan çıkarılmalı.mutluluklar diliyorum nişanlınızla size.el ele verin dağları delersiniz.iyi işlerinizde olur eviniz arabanız da evladınız da.
Fazla üzerine düşmeyeceksin sende onu ikinci plana atacaksın sen üzerine titredikce kendini birşey sanmış seni üzmeye hakki yok çok deger verdigi kizi koştursun biraz da pesinde sen çok ezdirmissin kendiniKeşke sebebini bulabilsem.. doktorumuz var her gittiğimiz de x hanım kızının kıymetini bil dört dörtlük evlat yetiştirmişsin böyle kızım olsa daha ne isterim diyor. Kadın bana acıdı anneme antidepresan yazdı koca profesör ama öyle nefreti var ki etki etmiyor bana karşı
Çok haklısınız bugünü kendime milat sayıyorum iyi ki şuraya konu açtım iyi ki Allah razı olsun gerçekten şu içimdeki vicdan azabı kalktı resmen..Eee nişanlında senin anneni çekmek zorunda değil elin çocuğu sonuçta. Konu sensin aslında. Tek başına ne yaparsa yapsın. Biraz kıymetini anlasın, varlığını arasın.. silkelen kendine gel. Yoksa düğün öncesi nişanlım ayrılmak istiyor diye başlık açacaksın. Nişanlınla konuş ve onun arkasında dur. Sahip çık. Pısırık kalma Edacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?