- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.881
Ben buradayım canım bugünben geldimmmm:)))) yine kimsecikler yokk sanırım(((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradayım canım bugünben geldimmmm:)))) yine kimsecikler yokk sanırım(((((
neler yapıyorsun canım nasıl gdyr hazırlıklar:))))Ben buradayım canım bugün![]()
Pek hazırlık yapmıyorum bu aralar canım Mart gibi hızlanacağız nasipse şuanda beklemedeyiz 1-2 haftaneler yapıyorsun canım nasıl gdyr hazırlıklar:))))
bende burdayımm cancaazımm :)ben geldimmmm:)))) yine kimsecikler yokk sanırım(((((
CANIM BENDE GELİŞNLİK BAKIYORUM AYSİRADAN Bİ MODEL DENEMİŞTİM BEĞENDİM AMA MODELİ NETTE BULAMIYORUMPek hazırlık yapmıyorum bu aralar canım Mart gibi hızlanacağız nasipse şuanda beklemedeyiz 1-2 haftaSenin nasıl gidiyor
![]()
sen neler yapyrsn canım :)))solaryuma dvm mı hala:))bende burdayımm cancaazımm :)
çalışıyorum tatlım napıyım nikah şekerlerimi kendim yapıyorum buğün onları bitirdim bütün gün :) ne solaryumu tatlımsen neler yapyrsn canım :)))solaryuma dvm mı hala:))
neyseki benim nikah düğünde olcak canımNikah elbisesi ne karar veren var mii![]()
gün boyu çekim nasıl olyr ya canım hiç bilmyrm((
Canım dur hemen panik yapma bu kuaföre göre değişir elbet daha aşağısına da bulunur ben araştırmadığım için inan bilmiyorum kaba bir miktar söyledim yani![]()
olsun canım sonuçta tüm gözler sende olacak gösterişli olsun :)canım o konuda yardımcı olamıycm çünkü ben sadece aysiraya gttim ama düşünürsen ordada bindallı modelleri var bakabilirsin evet canım ya aslında sade bişe düşünyrdm bya gösterişli olacak :)))
oooh hayırlııı olsunnn canımm anlat bakalımm??Kızllar nasılsınız?? Ben bugun gelinliğim için sonunda bi yerle anlaştım kaporamızı verdik 2 hafta sonra ilk provama gidicem
iyi canım hayrlı olsun naşıl bişe ye karar verdinKızllar nasılsınız?? Ben bugun gelinliğim için sonunda bi yerle anlaştım kaporamızı verdik 2 hafta sonra ilk provama gidicem
iyi canım sen nasılsın miskin miskin ilerliyorum kendi adıma , haadi hayırlı olsun canım darısı başıma modelini merak ettim acaba nasıllKızllar nasılsınız?? Ben bugun gelinliğim için sonunda bi yerle anlaştım kaporamızı verdik 2 hafta sonra ilk provama gidicem
Siz de mi mayista evleniyorsunuz?Ii geceler herkese ☺ zaman gecmio gibi sanki yaaaa