Oyle düşünüyorum lazere gidicem zatende nisanlim cok takiyor bole seyleri biliyorum hoşlanmaz o sekilde dolasmakda istemiyorumAgdaya yenı baslamıssın ama uzun sure gıttıgınde baya bı bebek gıbı dolasırsın merak etme kesın cozum ıstıyosan gıt lazere kurtul..
Nisanlim asiri onem verirHer gün traş edersen ne hale geleceğin konusunda bir fikrin var mı?
Erkekler kıla tüye sandığınız kadar çok önem vermiyor merak etmeyin. Alınacak boya gelene kadar idare edersiniz. Çok rahatsızsanız lazer işe yarayabilir bir ihtimal.
Önem veriyorsa traş etmenden hiç hoşlanmayacaktır. Ağdaya devam.Nisanlim asiri onem verir
Aynı sekılde 7 belkıde 8 yıldır agdaya gıdıyorum bende lazer dedım cnku yok olsn ıstyo evet agda cok buyuk temızlık rahatlıktı benım ıcınde ama ben saglık sorunları yuzunden lazere gtmek zorunda kaldm bu ay baslıcam bakalım.. yoksa tabıkıde insan bile bile ışın almamalı aynı kanıdayım senınle ben gerekmese evlenınce bıle dusunmezdm belkı ama mecburen baslamam gerekıyo..Evli değilim ama herzamam tertemizim yaklasık 10 yıldır ağda yaptırıyorm eskiden 15 de birdi artık ayda 1 zor cıkıyor. O acıda zamanla geciyor tüy kökleri zayıfladığı için. Lazer demiş bi arkadas ama bence cocuktan sonra düşün derim. Bilimsel bişey bildiğimden değil ama benim içime sinmez acıkcası özel bölgede lazer.
o zaman bir dakika dur dersin traşlarsın o da bekler ,evli bayanlar hep öyle yapar canım sende öyle yap.Nisanlim asiri onem verir
Epilator en mantiklisi bence.
Alismasi zor ama mecbursan yapicaksin.
Zamanla canin daha az yaniyor.
Lazere guvenmiyorum, heleki ozel bolgede.
Insanlar arastirdi bi sorun yok lazer guvenli diyorlar.
Bu cumleyi 30 sene once radyasyonada diyorlardi. Simdi farkettiler aaa zararliymis diye. O kdr hastane calisani oldu o sure zarfinda kimin umrumda.
Kim bana garantisini verebilirki ilerde aaa lazerde zararliymis demiyeceklerinin?
öyledir tabi:)Canım sen sımdıden bunları sıkıntı yapma kendıne.. Evet temız olmak en guzelı. Ama evlılıkte oyle anlar oluyor kı ne.almaya ne aldırmaya fırsatın olmuyor onunda aynı sekılde.. Bırnırınızın her halını goruyorsınuz ve bunu sorun bıle etmıyosynuz.. Karı koca olmak baska bısey..
Panik yok lazerli bir çok tanıdığım var hepsinin çocuğu oldu. Zararı var mıdır yok mudur bilmem ama çocuk konusunda sıkıntı yok. Doktoruma sorumuştum ben de kafama takıp "derinin bir kaç milim altına kadar anca inebilen bir ışının yumurtalıklarını etkilemesi mümkün değil, hem yumurtalık nerde lazer yaptıracağın bölge nerde. Çocukla ilgili sorun olmaz" demişti. Ha ben yaptırdım da ne oldu, hiç.. 2 sene sonra aynen geri geldiler.Ayy deme bunu sokma aklıma bu dusuncelerı zor kabul ettım zaten bı yandan btcek dıye ıstyorm bı yandan cocugum olmazsa ısınla zarar gorursem dıye acayıp tırsıyorum
Ayy deme bunu sokma aklıma bu dusuncelerı zor kabul ettım zaten bı yandan btcek dıye ıstyorm bı yandan cocugum olmazsa ısınla zarar gorursem dıye acayıp tırsıyorum
Panik yok lazerli bir çok tanıdığım var hepsinin çocuğu oldu. Zararı var mıdır yok mudur bilmem ama çocuk konusunda sıkıntı yok. Doktoruma sorumuştum ben de kafama takıp "derinin bir kaç milim altına kadar anca inebilen bir ışının yumurtalıklarını etkilemesi mümkün değil, hem yumurtalık nerde lazer yaptıracağın bölge nerde. Çocukla ilgili sorun olmaz" demişti. Ha ben yaptırdım da ne oldu, hiç.. 2 sene sonra aynen geri geldiler.