evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz

saçmalama jilet ile hergün alırsan o bölgeyi yara yaparsın.. ayrıca ben anlamıyorum niye eşiniz olacak insandan bu kadar utanıyorsunuz ki? jiletle alıyorsan haftada 1 almalısın. daha az sürede alırsan tahriş edersin.

Belli bir zaman sonra normal bir durum haline gelecek
belki eşinin öyle daha çok hoşuna gider bilemezsin

Amann cok abartıyorsunuz bu kıldan tuyden seyleri. Alınacak duruma gelene kadar belli bir uzunluğa ulasması lazım. Napalım yani kendimizi aman hep puruzsuz olsun diye paralamanın ne anlamı var Allah aşkına?
Eşin buyuk ihtimalle jilet yapıyor olacak laf ederse sen önce kendine bak deyiver.

Bu arada erkekler sırf puruzsuz seviyor diye bir sey yok.
Hepimizin ağdacısının anlattıgı bazı seyler vardır duyunca sasırdıgımız değil mi yani

Evlenmeden önce ne kadar kaygı ederdim bu meseleyi bir bilseniz, lazer yaptırdım evlenmeden önce ve rahatladım, ama bir bölgede memnun kalmadım sadece yani sonuç vermedi. Şükürler olsun eşim bunu hiç dert etmiyor,her yerin kıl olsa ne yazar diyor, ben de diyorum ki hadi yüzüm erkek kılı gibi olsa her gün almak zorunda kalsaydım diye, vallahi billahi sorun etmezdim, sadece sana zor olurdu diyor :) :) ama tabiki bakımlı olmak lazım, arkadaşım iyi bir yerde lazer tavsiye ederim.

valla ben agdayı hoıc beceremıyorum, bır ara koltuk altı ve genıtal lazere gıttım faydasını gormedım , sımdı genıtalın ucgen bıkını hızası dahıl tum vucudumu haftada bır epılator ıle alıyorum. genıtalde yan kısımları da jıletle alıyorum. her zaman puruzsuz gormuyor esım ama hıc takmıyor hatta bazen ben onun kıllarına takıyom ,alıyom jıletı sak suk tıras edıyorum adamı )) tabıkıde bakımlı olmak sart ama bakımı esın ıcın degıl kendın ıcın yap ve çokta kasma derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…