evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz?

Bende evlenmeden önce lazer yapıyordum. 6 seans gördüm malsef tuylerimde bi değişiklik olmadı. Açık renk tuylerde sorun var dediler ama pek inanmadım. Sonuçta genital bölge kılları hem sert hem koyu olur. Devam etmedim ve evlendiğm ilk ayda hiç adet olmadan hamile kaldım.yani sorun olduğunu sanıyorum. Çünkü sadece tüyleri yakıyor derine inmiyorki. Genede arastirilmali

Merhaba,

Lazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz? Lazer epilasyon özellikle genital bölge için en etkili ve en kalıcı çözümdür. Düğününüze 1 ay kalmış, şimdi başlasanız hem balayı döneminde, hem de ilerleyen dönemde son derece konforlu günler yaşarsınız. Estetik International Sağlık Grubu olarak, kişiye özel yapılandırılmış, lazer epilasyon programları planlıyoruz. Fiyat bilgisi, lazer kampanyaları ve diğer sorularınız için bizimle forum özel mesaj kanalıyla irtibata geçebilirsiniz.
şehirdısındayım fıyatlarla ılgılı özel mesaj atabılıyormusunuz?

bir ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?
selam canim bende kucuklukden beri hemen hemen ergenlıkden beri jilet kullandım bılmıyordum cok yapıyor ogrendıgımde ıse ıs ısten gecmıstı bende suan nısanlıyım 2 ay sonra dugunum var. aynı senın derdindeyim. nısanlım yanıma gelecegınde agda yapıom yada krem . ama esım kılı sevmıyor kendı agzıyla dedı :KK43: bende arastırdım ıgnelı tedavımı varmıs ne lazer gıbımı ne. o hayatta cıkarmıyrmus. evlemdıgımde heöem oma gıdecem..

Kızlar bende ağda kullanıyorum ama öncesinde lazere gitmiştim ama hiç bir fayda göremedim evlenmeden önce gitmiştim ama hala ağda yapıyorum eğer lazere karar verirseniz ucuz diye hemen bi yerde karar kılmayın gerekirse pahalı olsun ama iyi bi yer olsun sonra benim gibi eskiye dönersiniz yoksa birde evet eş durumundan dolayı insan şaşıyor ne yapacağını ama ben ağdayı bırakıp jilet vb tüylerimi kuvvetlendirici şeyler hiç tercih etmedim onun yerine loş bir ışık tercih ederseni eşinizede romantiklik felan dersiniz artık ozaman geçici bi çözüm ama bizde bahaneler bitmiyor:oops:

Kizlar. abartmayin. Her reglden sonra, once eldivenle kalanlarida agdayla temizleyiN. Evet diger reglden once birazcik cikmis oluyo ama olur o kadar. erkekler farketmiyo bile o kadarini. Kendinizi mahvedeceginize onlari alistirin. esinizi sevin, iliskide etkin rol oynayin. O sizi degil siz onu begenip begenmeyeceginize karar verin derim. Benim tavsiem bu. Ayrica erkekler kıl tuy sevmez evet ama bu durum iliskinin ileri zamanlarinda farkli bi hal aliyo. Rahat, ozguvenli olun. elin fransizi hic almiyo. Bicok avrupali da arada bi tras ediyo o kadar.

ben evlenmeden bi kac ay once lazere gitmstm tamammen cozum istiyosan lazer ama hamile kalma gibi bi istegn varsa onuda yapamazsin cocugn icin evet canin aciyor olabilir ama ada lazerden sonra en iyisi jilet kullanrsan hergun almak zornda kalirsn ben agda kullanyrm suan hicbir sorn yaratmyr

Merhaba,

Lazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz? Lazer epilasyon özellikle genital bölge için en etkili ve en kalıcı çözümdür. Düğününüze 1 ay kalmış, şimdi başlasanız hem balayı döneminde, hem de ilerleyen dönemde son derece konforlu günler yaşarsınız. Estetik International Sağlık Grubu olarak, kişiye özel yapılandırılmış, lazer epilasyon programları planlıyoruz. Fiyat bilgisi, lazer kampanyaları ve diğer sorularınız için bizimle forum özel mesaj kanalıyla irtibata geçebilirsiniz.
ben de lazer epilasyon yapacagım ılerde inş

bende 1 aydır evde lazer epilasyon yapıyorum genital bölgemde azalma oldu koltuk altımda bitmek üzere.nişanlıyım düğünüme daha 1 yıl var neredeyse inşallah biter o zamana kadar.bacaklarıma genital bölgem bitince başlamayı düşünüyorum açıkçası zaten toplasan 3 tel var orda da

bende 1 aydır evde lazer epilasyon yapıyorum genital bölgemde azalma oldu koltuk altımda bitmek üzere.nişanlıyım düğünüme daha 1 yıl var neredeyse inşallah biter o zamana kadar.bacaklarıma genital bölgem bitince başlamayı düşünüyorum açıkçası zaten toplasan 3 tel var orda da
Canım merhaba .. sana özelden bişey sorucaktım ama mesaj atamıyorum .s

X