evliler esleriniz yaklastiginda napiyorsunuz

Canim maalesefki olma ihtimali azda olsa var. Bu cumleyi kurabilirler ilerde.
Isini garantiye almak yerine acabali islere girmem ben.
Dunya zaten yeterince kirlendi.
Hesaplamalara gore 50 sene sonra erkeklerde sperm sayisi 0 olacakmis egerki boyle giderse.
Kadinlarda ayni dunyada yasadiklarina gore bizde riskliyiz.

Bu kadr risk varken bide lazerin altina yatmak, bilemem.
Dogru canım sende haklısın ben kıldan tuyden degıl ya saglıkla alakalı doktor yaptrmak zorundasn dedı benım kıl koklerm cok sorunlu malesef yoksa ben agdadan cok memnunum son agdama ayın 20snde gıttm gecen ay hala puruzsuz..ama işte bakalm bu ay cıkarsa şayet 20 martta ilk randevum var mecbur gıdıcem..

Ya ben hep sey dusunuyorum inşallah Rabbim nasip eder tabıkı oncelıkle cunku benım en cok ıstedıgım sey bı bebegım olması.. Ama hanı olmıcagı vardır olmaz ben cok vıcdan yaparım lazerden dıye ondan korkuyorum.. Valla kılında tuyunde degılım cektıgım sıkıntı bıtsınde yeter bana canım ama cok sagol yatıstırdıgın ıcın :)
Panik yok. İstersen gittiğin bir jinekolog varsa sorabilirsin sen de. Gayet matıklı anlatıyorlar. Umarım ilerde sağlıklı bir bebeğin olur.

Canım bence ağdaya git bir ayı rahat kurtarır ..
Bi de içimde kalmasın söyliyim başlığına güldüm baya
Başlığa cevap veriyorum kaçıyoruzz :confused:

Dogru canım sende haklısın ben kıldan tuyden degıl ya saglıkla alakalı doktor yaptrmak zorundasn dedı benım kıl koklerm cok sorunlu malesef yoksa ben agdadan cok memnunum son agdama ayın 20snde gıttm gecen ay hala puruzsuz..ama işte bakalm bu ay cıkarsa şayet 20 martta ilk randevum var mecbur gıdıcem..

Mecbura bisey diyemem tabi canim.
Doktor gitmen gerekiyor diyorsa gitmelisin.

Ailenizdeki sağlık geçmişiniz (genler), yaşam tarzınız, beslenme şekliniz vs dört dörtlük de lazer zarar verecekmiş gibi konuşmayın lütfen. Şu an bu mesajları yazdığınız bilgisayar veya telefonunuz daha zararlı emin olun. Bu lazer muhabbeti de dolunayda epilasyon yapmak kadar baydı artık. Kanıtlanmış bir şey yok ortada, bilimsel veri yok.

Ailenizdeki sağlık geçmişiniz (genler), yaşam tarzınız, beslenme şekliniz vs dört dörtlük de lazer zarar verecekmiş gibi konuşmayın lütfen. Şu an bu mesajları yazdığınız bilgisayar veya telefonunuz daha zararlı emin olun. Bu lazer muhabbeti de dolunayda epilasyon yapmak kadar baydı artık. Kanıtlanmış bir şey yok ortada, bilimsel veri yok.

Iste benim korkumda bundandir.
Lazer hakkinda yeterince arastirmalar ve veriler yok... simdilik.
20 sene sonra arastirmalar cogaldigin evet zararli demiycekleri ne maglum?

adetin biter bitmez agda yaparsin zaten birdahakine anca uzuyor. gercekten kıla tuye o kadar takilmiyorlar.kendilerine baksin onlar :-)

vajina kısmina agda yapmayin arkadaslar o kisim ne kadar hassas niye erkenden deforme olsun en kotu o kismi lazer yaptirin.

Epilator en mantiklisi bence.
Alismasi zor ama mecbursan yapicaksin.
Zamanla canin daha az yaniyor.

Lazere guvenmiyorum, heleki ozel bolgede.
Insanlar arastirdi bi sorun yok lazer guvenli diyorlar.
Bu cumleyi 30 sene once radyasyonada diyorlardi. Simdi farkettiler aaa zararliymis diye. O kdr hastane calisani oldu o sure zarfinda kimin umrumda.
Kim bana garantisini verebilirki ilerde aaa lazerde zararliymis demiyeceklerinin?
Siz ne diyorsunuz, 2. Dunya savasinda radyumun ilk bulundugu zamanlar insanlar bi halt bulduk zannedip radyoaktif çikolata, cilt urunleri, saatler, oyuncaklar filan uretmisler :) hepsi radyasyon yayan ürünler. Toryum iceren dis macunu okumustum hatta. Hirosimaya atilan atom bombasindan kat kat daha tehlikeli. Sonradan bi cok insan öldüğü zaman radyasyonun zararlarini anlamislar :)

Radyoaktif çikolata filan yazin cikar googleda.

Siz ne diyorsunuz, 2. Dunya savasinda radyumun ilk bulundugu zamanlar insanlar bi halt bulduk zannedip radyoaktif çikolata, cilt urunleri, saatler, oyuncaklar filan uretmisler :) hepsi radyasyon yayan ürünler. Toryum iceren dis macunu okumustum hatta. Hirosimaya atilan atom bombasindan kat kat daha tehlikeli. Sonradan bi cok insan öldüğü zaman radyasyonun zararlarini anlamislar :)

Radyoaktif çikolata filan yazin cikar googleda.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ilk defa duydum gulesim gelmedide degil ama neler ediyoruz kendimize.

kendi her gün pamuk gibi olucak sanki takmayın bu kadar hoş evlendikten sonra bu kadar takılmıyacak bişey olduğunu anlarsın :KK66:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ilk defa duydum gulesim gelmedide degil ama neler ediyoruz kendimize.

biraz arastirdim simdi radyasyonlu suyu "sağlık için" her yemekten sonra 1 şişe öneriyormuş doktorlar :KK70: kimseye guven olmaz bu devirde, yeni bisey bulundu mu 30 yil bekleyip kullanalim o zaman :KK70: radyasyonlu kalp pili uretilmis var mi ötesi ya :KK70:

Panik yok lazerli bir çok tanıdığım var hepsinin çocuğu oldu. Zararı var mıdır yok mudur bilmem ama çocuk konusunda sıkıntı yok. Doktoruma sorumuştum ben de kafama takıp "derinin bir kaç milim altına kadar anca inebilen bir ışının yumurtalıklarını etkilemesi mümkün değil, hem yumurtalık nerde lazer yaptıracağın bölge nerde. Çocukla ilgili sorun olmaz" demişti. Ha ben yaptırdım da ne oldu, hiç.. 2 sene sonra aynen geri geldiler.
Tatlım sen hangi lazeri kullandınki geri çıktı?yada neden çıktı biliyormusun?bende düşünüyorum yaptırmayı ıpl yaptırdım memnun kalmadım,seninki hangisiydi

biraz arastirdim simdi radyasyonlu suyu "sağlık için" her yemekten sonra 1 şişe öneriyormuş doktorlar :KK70: kimseye guven olmaz bu devirde, yeni bisey bulundu mu 30 yil bekleyip kullanalim o zaman :KK70: radyasyonlu kalp pili uretilmis var mi ötesi ya :KK70:
ayy tobe tobe radyasyonlu kalp pili guler misin aglar misin emla krem varmis iyisimi ona baslayayim ben agda yaparken baya uyusturuyormus surulen bolgeleri akliniz da olsun sizinde.

lazere gelince her yerde kullanılıyor ve birşey olsa şimdiye çıkmazmıydı yahu 50 yıl sonra şöyle böyle olabilir diye yaşayamayız. dışarıda yediklerimizden ölmüyorsak lazerden bize hiç bişey olmaz :KK66:

Tatlım sen hangi lazeri kullandınki geri çıktı?yada neden çıktı biliyormusun?bende düşünüyorum yaptırmayı ıpl yaptırdım memnun kalmadım,seninki hangisiydi
Alex yaptırdım. Sebep hormonal. Zaten 35 yaş öncesi garanti vermiyor hiç bir merkez. Ben 22 yaşındaydım.

X