- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
Kızlık zarının konuyla alakası da yok. Bakire değilim demiş kadın. Evet bakire değil. Sevişmiş kadınlara bakire değil diyoruz, sevişince kızlık zarından bağımsız olarak bakire olmuyor artık insan. Her bekaret konusuna kızlık zarı yok diyenlerden gına geldi, iyi ki bi doktor çıkıp bişiler zırvaladı. Mesele kızlık zarı değil. Bakire olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu.Kızlık zarı diye bişey yokkk. Normalde kimse kimsenin daha önce sevişip sevişmediğini anlayamaz çünkü kızlık zarı diye bişey yokk. Öf açın araştırın biraz,okuyun filan allah aşkına ya.
İsteyerek sevişmişsiniz kimse kimseyi kullanmamış ayrıca. Kendini kullandırma tabiri çok çirkin bi kere ya.
Ama yinede sorunuzun cevabı siz bişeylerin doğrusunu bilirseniz,araştırıp öğrenirseniz karşınızdaki insanın kalkıp bişey söyleme durumu olur mu sizce?
bence üzüldüğün nokta sevdiysen eğer ayrılmanız olmalıydı ben de eşimden önce başkasıyla nişanlıydım ve çok seviyordum onunla birlikte olmak istemiştim o kabul etmemiş bekleyelim demişti ve sonea başka sebeplerden yürümedi ayrıldık .Ayrıldığımızda çok üzüldüm hatta 2yıl toparlayamadım kendimi ama birlikte olsakta farklı bir üzüntüm olmazdı beni kullandı demezdim.Ve eşim sormadı bile nişan olup ayrıldığımı bilmesine rağmen bakire olmayabilirdim de ve hiç sorun edebilecek bir insan değil.Diyeceğim o ki sen de istemişsin ki birliktelik olmuş şuan üzüldüğün şey ise beni kullanıp attı demen bence bu yanlış.Bu bakış açısına sahip olmaya devam edersen karşına kim çıkarsa çıksın sorun edecektir am sen ilişkine yaşadıklarına sahip çıkar arkasında durur eyvallah etmezsen gerçekten senin için doğru olan kişi bunu sorun etmeyecektirBen nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Niye terk etti sebebi neydi.Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye söyleyemiyorum bunu
Bu kızlık zarı hikayesi nedir allah aşkına ? Hamile olup hala kızlık zarlarıyla olanları biliyoruz . Peki onlar hangi kategoriye giriyorlar ?Kızlık zarının konuyla alakası da yok. Bakire değilim demiş kadın. Evet bakire değil. Sevişmiş kadınlara bakire değil diyoruz, sevişince kızlık zarından bağımsız olarak bakire olmuyor artık insan. Her bekaret konusuna kızlık zarı yok diyenlerden gına geldi, iyi ki bi doktor çıkıp bişiler zırvaladı. Mesele kızlık zarı değil. Bakire olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu.
Duble bakire oluyorlar heralde bu görüşe göre.Bu kızlık zarı hikayesi nedir allah aşkına ? Hamile olup hala kızlık zarlarıyla olanları biliyoruz . Peki onlar hangi kategoriye giriyorlar ?
Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta.
Bizi böyle kabul edecek adamları nasıl bulduğumuzu anlatmamızı beklediEvliler neden daha iyi fikir verir? Bakire olmadıkları halde evlenebildikleri(!) için mi? "Biz de böyle ayıplıydık ama koca bulduk" diye teselli mi edecekler anlamadım?
Böyle bir konuda medeni halinizden bağımsız bir duruşunuz yoksa, medeni halinizin de buna bağlı olduğunu düşünüyorsanız ömrünüz boyunca boynunuz bükük yaşarsınız zaten.
Kendinize göstermediğiniz saygıyı başkasından nasıl bekleyeceksiniz?
saçmalık da orada zatenYaşam görüşlerinin aksi şekilde davrandıkları için konu açıyorlar.
"Biz de böyle ayıplıydık ama koca bulduk" diye teselli mi edecekler anlamadım?
Ne alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?Kızlık zarının konuyla alakası da yok. Bakire değilim demiş kadın. Evet bakire değil. Sevişmiş kadınlara bakire değil diyoruz, sevişince kızlık zarından bağımsız olarak bakire olmuyor artık insan. Her bekaret konusuna kızlık zarı yok diyenlerden gına geldi, iyi ki bi doktor çıkıp bişiler zırvaladı. Mesele kızlık zarı değil. Bakire olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu.
Kızlık zarı yoksa ilk ilişki de gelen kan ne kanı ozaman. Zorlamadan dolayı diyemezsiniz. Öyle olursa bir kaç yıl sevişmeyen insandan yine gelir kan. Ayrıca bakire lik gelen kan ile belirlenmez. Benden gelmeseydi de eşim bakire olduğumu anlardı. Anlaşılır yani. İlk gecemle şuan ki rahatlık çok farklı.Ne alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?
Sevişip ondan sonra beni kullandığını düşünüyorum diyen bi insanın ne fikirde olduğunu gayet anlayabilecek bi kapasitedeyim. Bunun sonrasını da hepimiz biliyoruz. Konu sahibi sevişmenin sonuçlarını kaldıramıyor muhtemelen hayatını başka biri girdiği anda açacağı konuları az çok tahmin edebiliyoruz öyle değil mi ? Söylemeli miyim ama söylersem ayrılacak,korkuyorum. Nerde nasıl diktirebilirim? vs. Eğer bu kafada olan bi insan değilse kendisinden özür dilerim ama “kullandığını düşünüyorum “ dediği için bu tarz düşündüm. Ve evet üzgünüm ama kızlık zarı yok. Çokta umrumda değil yani kime gına geldi kime gelmedi. Diyorum ki konu sahibine “Kızlık zarı diye bişey yok açın okuyun,araştırın. Sen bunun doğrusunu bildikten sonra karşındaki insana herhangi bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Önce kendin öğren.”
Çünkü onun derdi ben artık bakire değilim çünkü beraber oldum yani benim zarım artık yok,hayatıma biri girdiği zaman ona bunu açıklamak ve beni kabul etmesini beklemek zorundayım. Eğer bunu yapmazsam zaten bişeyler yaşanınca anlayacak bakire olmadığımı. Ay neyse anlayan anlamıştır.
Aslında konudaki mesajlarınızı inanılmaz beğenmiştim ama duygularımız karşılıklı değilmiş demekki yapacak bişey yok.
bazı doktorlar kızlık zarı yok dıyorlar aslında boyle demelerını ben desteklıyorum cunku dogustan hıc hymen olmayan veya hymen olmasına ragmen kanama olmayan kısıler o kadar cok kı bu yuzden cok kalbı kıırılan kadın da var bılınclı yapıldıgını dusunuyorumKızlık zarı yoksa ilk ilişki de gelen kan ne kanı ozaman. Zorlamadan dolayı diyemezsiniz. Öyle olursa bir kaç yıl sevişmeyen insandan yine gelir kan. Ayrıca bakire lik gelen kan ile belirlenmez. Benden gelmeseydi de eşim bakire olduğumu anlardı. Anlaşılır yani. İlk gecemle şuan ki rahatlık çok farklı.
Ya kan gelmeze dememiş ki? Ayrıca tam olarak nasıl yok bi özet geçer misiniz biz kör cahil okuduğunu anlamayan insanlar için.? Please.Kızlık zarı diye bişey yokkk. Normalde kimse kimsenin daha önce sevişip sevişmediğini anlayamaz çünkü kızlık zarı diye bişey yokk. Öf açın araştırın biraz,okuyun filan allah aşkına ya.
İsteyerek sevişmişsiniz kimse kimseyi kullanmamış ayrıca. Kendini kullandırma tabiri çok çirkin bi kere ya.
Ama yinede sorunuzun cevabı siz bişeylerin doğrusunu bilirseniz,araştırıp öğrenirseniz karşınızdaki insanın kalkıp bişey söyleme durumu olur mu sizce?
Konuya kızlık zarı yok diye girmenizi hala anlamıyorum. Konu sahibi kanamayı takıyor olabilir, diktirmeyi planlıyor da olabilir. Ama konuya kızlık zarı yok diye girmek “hey dostum böyle bir çıkış yolu var sana, herif sorun çıkarırsa kızlık zarı diye bir şey yok cahil adam der kurtarırsın paçayı” demek bence. Onun planladığı (sizin inandığınıza göre) ne kadar çirkinse bu da o kadar çirkin bence.Ne alaka ? Sormak istediği şey ne sizce bu konuda ?
Sevişip ondan sonra beni kullandığını düşünüyorum diyen bi insanın ne fikirde olduğunu gayet anlayabilecek bi kapasitedeyim. Bunun sonrasını da hepimiz biliyoruz. Konu sahibi sevişmenin sonuçlarını kaldıramıyor muhtemelen hayatını başka biri girdiği anda açacağı konuları az çok tahmin edebiliyoruz öyle değil mi ? Söylemeli miyim ama söylersem ayrılacak,korkuyorum. Nerde nasıl diktirebilirim? vs. Eğer bu kafada olan bi insan değilse kendisinden özür dilerim ama “kullandığını düşünüyorum “ dediği için bu tarz düşündüm. Ve evet üzgünüm ama kızlık zarı yok. Çokta umrumda değil yani kime gına geldi kime gelmedi. Diyorum ki konu sahibine “Kızlık zarı diye bişey yok açın okuyun,araştırın. Sen bunun doğrusunu bildikten sonra karşındaki insana herhangi bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin. Önce kendin öğren.”
Çünkü onun derdi ben artık bakire değilim çünkü beraber oldum yani benim zarım artık yok,hayatıma biri girdiği zaman ona bunu açıklamak ve beni kabul etmesini beklemek zorundayım. Eğer bunu yapmazsam zaten bişeyler yaşanınca anlayacak bakire olmadığımı. Ay neyse anlayan anlamıştır.
Aslında konudaki mesajlarınızı inanılmaz beğenmiştim ama duygularımız karşılıklı değilmiş demekki yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?