Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem çalışıp hem işlerin hepsi sana kalıyor işten gelince kahvaltı masasını bile ben toplarım eşim evde olsada yatar.güzel tarafı maddi imkanın olmasıevliyken memur olmak güzelmi snki ben memur olunca tüm sorunlar bitecek gibi geliyor
Tüm sorunlarınızıevliyken memur olmak güzelmi snki ben memur olunca tüm sorunlar bitecek gibi geliyor
Altmış dairelik apartmanda oturuyoruz bır tek bizden bağırma sesleri yükseliyor. On yıllık öğretmenim hiç de sorunlar bitmiyor ama eşinizle ilişkiniz iyiyse işiniz de olursa bence daha iyi olabilirsiniz
[/QU
Mddi özgürlgm olursa eşim bana karşı nasıl olur bilmiyorum harclık veriri bana ama özgürlgm olsun istiyorum e
Ablam evli on yıldır memur olmaya çalıştı memur oldu bu kez koca aldatmaya başladı bir yıldır bu şekildeevliyken memur olmak güzelmi snki ben memur olunca tüm sorunlar bitecek gibi geliyor
Ev iişinde yardmvcı olmaz ama maşıma el koymaz o konuda rahatmEsinizle aranIzdaki ilişkiye bagli
Para konusunda maasiniza el koyarsa
Siz çalıştığınız halde evislerinde yardimci olmazsa
Ancak sorunlariniz artar
Memur olunca düzelmiyomu hiçbişey ablan boşanmak istemedimi hiç mddi özgürlüğüde varAblam evli on yıldır memur olmaya çalıştı memur oldu bu kez koca aldatmaya başladı bir yıldır bu şekilde
Bnm eşimde yardm etmez eminim ev işi zor geliyorsa bırak der dururHem çalışıp hem işlerin hepsi sana kalıyor işten gelince kahvaltı masasını bile ben toplarım eşim evde olsada yatar.güzel tarafı maddi imkanın olması
Maddi sornumız yok şükür sadece kendimi çalışrsm dha mutlu hissedecegm gibisorununuz maddiyatsa ya da işsiz kalma kaygısıysa düzelebilir de sonuçta sihirli değnek değil memuriyet
Yoo hatta bana boşanmak öyle kolay değil dedimhatta kartını da kocasına kaptırdıMemur olunca düzelmiyomu hiçbişey ablan boşanmak istemedimi hiç mddi özgürlüğüde var
Ben boşanrm direk aldatsa özgrlgm var maddi olarakda cekmem o kocayı rabbm yardm etsn ablanzaYoo hatta bana boşanmak öyle kolay değil dedimhatta kartını da kocasına kaptırdı
Bence ablam kendi yardım etsin kendineBen boşanrm direk aldatsa özgrlgm var maddi olarakda cekmem o kocayı rabbm yardm etsn ablanza
Neden boşanmıyo kiBence ablam kendi yardım etsin kendine ☹
Valla artık yoruldum .kendi kendine ne hayalliyorsa bosanmiyor iste .bilemiyorum.Neden boşanmıyo ki