- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 27
-
- Konu Sahibi Maybelater
LaboratuvarÖnlisans hangi bölüm okudunuz? Hemşirelikte hem ders hemde staj alanları zorlayıcı çocuk konusunda yardımcınız varsa yaparsınız. 30 yaşta mesleğe başlamak bizim sektör için biraz büyük bir yaş, hergün örgün okula staja gitmekte sorun yaşamayacaksanız neden olmasın
Dgs ile deneyin o zaman 2. Sınıftan başlayabilirsiniz böylece hiç uzatmaz direk atanırsanızda sorun olmaz. 35 yaş sınır zatenLaboratuvar
Merhaba gencecik kadınsınız, gencecik yaşta ev çeviren , çocuk büyüten her şeyi yapabilir. Benim eski konum var isterseniz okuyun. O bölüm biteli 3 sene oldu ve ben bu sene 40 yaşında tekrar sınava girdim. Biri özel gereksinimleri olan iki çocuk üstüne rahatsız kayınvalidem var.Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve 2 yaşında bir çocuğum var ilgisiz kalır mı yoğunluğumdan dolayı
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Belki de iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardır bilemiyorum
Cok teşekkür ederimMerhaba gencecik kadınsınız, gencecik yaşta ev çeviren , çocuk büyüten her şeyi yapabilir. Benim eski konum var isterseniz okuyun. O bölüm biteli 3 sene oldu ve ben bu sene 40 yaşında tekrar sınava girdim. Biri özel gereksinimleri olan iki çocuk üstüne rahatsız kayınvalidem var.
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
2 yaş da biraz rahata erdim gibi sanki bilemiyorumYapanlar vardır motive edici mesajları daha çok dikkate alın ama ben yapamazdım çocukla , uyumaya yemek yemeye bile vakit yokken gerçi ben şuan 4. Aydan bildiriyorum suan imkansız gibinormal günlük ihtiyaçlar bile zor yapılıyor da
Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Dgs ile tamamlama düşüncem var fakat 1. Sınıftan başlarsam 4 yıl daha okuyacağım bu da beni cok korkutuyor. Dersleri de zor diye biliyorum 1. Sınıftan itibaren başlarsam bitirebilir miyim düşüncesi var.
Ve yaş olarak çok mu gec kaldım sizce? En iyi ihtimalle mezun olunca 30 yaşında olacağım.
Hemşirelik küçük yaştan beri rüyalarıma kadar giren hayalim olan bir meslek diyebilirim. Severek ve isteyerek yapacağıma eminim
Başarı hikayesi..Herkese ilham olsunMerhaba gencecik kadınsınız, gencecik yaşta ev çeviren , çocuk büyüten her şeyi yapabilir. Benim eski konum var isterseniz okuyun. O bölüm biteli 3 sene oldu ve ben bu sene 40 yaşında tekrar sınava girdim. Biri özel gereksinimleri olan iki çocuk üstüne rahatsız kayınvalidem var.
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
kpss b grubu içinde mi yaş sınırı var?Dgs ile deneyin o zaman 2. Sınıftan başlayabilirsiniz böylece hiç uzatmaz direk atanırsanızda sorun olmaz. 35 yaş sınır zaten
Sağlıkta 18-35 yaş sınırı var kamuda yani 35 yaş üstü atama olmuyor herhangi bi grupta diye biliyorum değişmediysekpss b grubu içinde mi yaş sınırı var?
Denemekten bir şey kaybetmezsin. Eşinle dönüşümlü çocukla ilgilenirsiniz.Merhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim
Ayyy kız sacmalama bende hep hemşirelik istiyordum yaş (35) ama araştırınca her nöbete falan gitmem lazımmış yeni doğum yapmıştım işime gelmedi sınava girmedim ama daha sabah teyzeme sınava calisicam gircem ya hemşirelik ya doktorMerhaba ben 26 yaşındayım .22 yaşında evlenip universiteye başladım 2 yıllık onlisans bitirdim. Ama çalışmıyorum . Hayalim hedefim hep hemsire olmaktı birgün bunu elde edeceğime çok inanıyor ve istiyordum. Eşim de destekçim sonuma kadar . Kendisi de üniversite okuyor. Ben de her türlü desteğimi kendisinden esirgemedim