Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli patronuma ilgi duyuyorum
- Konu Sahibi pinkwoma
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel evli adama aşık olmak ilişki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 158
- 32
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Siz bilirsiniz. Başıma geleni yazdım.İnanalım mı inanmış gibi mi yapalım ?
- 13 Ağustos 2020
- 14.955
- 84.027
- 548
- 32
empati! mutluyken akliniza nasil gelebilirEvliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Bu durum mutsuz ediyor ama elimi seviyorum, mutluyum. Belki de patronumun ilgisi hoşuma gidiyordur sadece. Vicdanım rahat değil tabii kiempati! mutluyken akliniza nasil gelebilir
- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- 7 Mayıs 2020
- 82
- 132
- 8
Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Fake de olsanız mide bulanırıyorsunuz yine de be.
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Eşiniz adına çok üzüldüm belkide şuan yanında yattığı kadın başkasından ilgi duyuyor yazık. Yapmayın eşinize bunu, ayrılın sonra ne halt ederseniz edin.Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Konu gerçek mi karar veremedim ama fikrim bu
Edit: Patronun evli olduğunu atlamışım. Evli adamlardan uzak durun yuva yıkanın yuvası olmaz çok duymuşsunuzdur.
Haklısınız.ne eşinize ne kendinize buny yapmayın ileride pişman olursunuz düşüncesi bile üzücü .silkelenin kendinize gelin lütfen .
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hanımefendi bir sorunumdan bahsettim, inanmamak sizin elinizde. Ne yapayım video mu atayım iş terimden inandırmak için hayret birleysiniz.Yav şunlara cevap verip istediklerine ulaştırmayın fake işte hoşuna gidiyo bunların kale alınıp cevap verilmesi yapmayın
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Dayanamıyom.Yav şunlara cevap verip istediklerine ulaştırmayın fake işte hoşuna gidiyo bunların kale alınıp cevap verilmesi yapmayın
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548