- Konu Sahibi prensesimben
-
Ben de sabah gelişimin ilk konusunu bitirdim psikoloji yaklaşımları, yöntemler ve gelişimde temel kavramlar falan... Sonra da 30 soru çözdüm.
Şimdi bulaşığım var biraz, bi de mutfağı süpürüp sileyim sonra başlıcam tekrar derse.
Merhaba elif. Hangi branştansın bilmiyorum alan sınavı geldi o kesin hangi bölümler olduğuna çok da dikkat etmedim açıkçası bizim bölüme yok onu biliyorum. Neye çalışcaksın inan çok bir fikrim yok ama gçen sene dershanedeki hocalarımız şöyle demişti. Alan sınavında öyt gibi kendi branşının konularında öyt yi nasıl uygulayacağınla alakalı sorular çıkar demişti ama ne kadar haklı bilemiyorum :18::18:
matematiğin ilk ve kek konusu olan temel bilgiler ve işlem yeteneği konusunu bitirdim hemen şimdi...
temel kavramlara geçicem...
kızlar sizler de hangi konulara çalıştığınızı yazın da hırslanalım yahu........
ben matematikte köklü ifadelerdeyim,dil gelişimi bitti bugün ahlak gelişimine başlıyorum osmanlı kültür medeniyet bitti duraklamaya geçtim,coğrafyada beşeri coğrafya,ölçmede istatistiğe geçmeme az kaldı böyle işte bakalım tam gaz devam atmeye çalışıyorum
artık çocuk istiyorum çünkü
güzellllllll..
sen 2013 te giricen dimi?
kızlar şimdi kitap siparişi verdim
antremanlarla matematik kitabı
matematiği en baştan anlatıyor benim için çok iyi olacak
kitabım gelsin başlayacağım bende daha sık uğrarırım o zaman
o kitabı bizim hoca da tavsiye etmişti sınıfta matematiği zyıf arkadaşlar aldı bayağı yol kaydettiler darısı başına
evet 2013'te giricem geçen sene de hazırlandım.sen de mi bu sene gireceksin branş?
hayırlı olsun cnm kitapların ve inşallah seni memurluğa götüren yol olur o kitaplar....matematik kitabım geldi
Bi göz gezdirdim güzele benziyor eve gidince detaylı inceleyip çalışmaya başlıcam
[sıze=3]merhaba kızlar.ben de yeni katıldım aranıza.[sıze=3]kamu yönetimi 4.sınıftayım 2014 kpss ye giricem fakat a.ö.f sınav sistemini değiştirdiği için bu yıl ona ağırlık verdim.[/sıze][/sıze][sıze=2][/sıze][sıze=2][/sıze][sıze=2][sıze=3]yazın biraz çalıştım mezun olur olmaz devam edicem inşallah çalışma[sıze=3]lar[/sıze]a.[/sıze][/sıze][sıze=3]bunun dışında 2[sıze=3]011 ekim de evlendim.henüz çocuğum yok.[/sıze][/sıze][sıze=3]umarım hepimiz memur oluruz[sıze=3]. Görüşmek üz[sıze=3]ere..[/sıze] [/sıze][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?