evli olupta KPSS ye çalışmayı başarabilenlerr...

canım burası genelde 2014 cüler var sanırım
o yüzden pek uğrayamıyorum buraya
kpss cafeme gel diye bir sayfa var
orda genelde öğretmenler var, sabah 8 gibi oraya girip, tekmilimi verip dersime oturuyorum
burayı ihmal ettim biliyorum
ama bu sefer çok dağılıyorum, vaktim gidiyor.
iyisimi orda buluşalım, oraya gel sen :)

edebiyat benim branşım bize kesin geldi onu biliyorum da içerik belli değil malesef

ben matematikte köklü ifadelerdeyim,dil gelişimi bitti bugün ahlak gelişimine başlıyorum osmanlı kültür medeniyet bitti duraklamaya geçtim,coğrafyada beşeri coğrafya,ölçmede istatistiğe geçmeme az kaldı böyle işte bakalım tam gaz devam atmeye çalışıyorum
artık çocuk istiyorum çünkü

güzellllllll..
sen 2013 te giricen dimi?

Slm kizlar bende 2014 kpss ye evli ve cocuklu olarak hazirlanmaya calisanlardanim. Suan cok siki calimasamda yaza dogru agirlik vermeyi dusunuyorum. Dersaneye gitmeyi dusunuyorum ama oraya verecegim parayi soru bankalarina verip soru cozme pratigini artirmak daha mantikli geliyor. Insallah rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eder.

kızlar bende 2014 de giricem ama yeni alıcam kitapları.bu kitaplar ayakkabı gibi sezonu geçince ucuzluyor yani ben 2012 alsam ne olur yada 2013 alınca seneyede 2014 olan kitaplar da ne fark edecek?bana bir fikir verir misiniz?şu an öğretmenlik yapıyorum zaten ama formasyonum yok dtcf mezunuyum ve 2014 de de eğitim bilimlerinden girmiycem zaten sınava.bebek de yol da:)artık doğana kadar çalışıcam sonrada geceleri çalışırım diye düşünüyorum

kızlar şimdi kitap siparişi verdim
antremanlarla matematik kitabı

matematiği en baştan anlatıyor benim için çok iyi olacak
kitabım gelsin başlayacağım bende daha sık uğrarırım o zaman

kızlar şimdi kitap siparişi verdim
antremanlarla matematik kitabı

matematiği en baştan anlatıyor benim için çok iyi olacak
kitabım gelsin başlayacağım bende daha sık uğrarırım o zaman

o kitabı bizim hoca da tavsiye etmişti sınıfta matematiği zyıf arkadaşlar aldı bayağı yol kaydettiler darısı başına

bu sadec öğretim yöntemleri çalışabildim çünkü ünite 40 syfadan olşuyor onu yaz anla çalış derken bir sirü vaktimi aldı şimdi de hürremi izlicem çarşambaları kendimi ona göre ayarlıyorum herkese kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar bende kpssye hazırlanmak istiyorum ama hangi bölümden girebilme şansım var nereleri !tercih edebiliyorum nerde çalışcam hangi derslerden sorumluyum hiç bilmiyorum. Şöyle ki ben anadolul kız meslek bilgisayar bölümü mezunuyum su anda da açıköğretimden türk dili edebiyatı üçüncü sınıfım 2012kpss ortaöğretime girdim ama hiç çalışmadan aptallık ettim denemek için yapabilir miyim diye 69aldım hiçbisiye yaramadı haliyle ama seneye yani 2014te tekrar girmek istiyorum ama o ara açıktan okuduğum üni bitiyor ve ortaöğretim olarak giremiyorum doğal olarak bende üni olarak girmek istiyorum şansım var mi buna birde türk dili edebiyatı okuyorum kpss girsem bile güzel puan alsam bile ne olarak tercih yapıcam nerde çalışabilirim ayrıca hangi bölümden giricem hangi derslere çalışicam hiç bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi ?

kizimin uykusuzlugu haricinde 4 mat unitesi zar zor bitirebildim ama bu gece uykuszlugumuz uzun surerse bu sekilde calismam imkansia olucak cunku konstrem bozuluo umarim uzamaz

ben de coğrafya,mat.,tarih,türkçe ilk konuları bitirdim,soru çözdüm,şimdi de vatandaşlık çalışıyorum...
ama başım ağrıdı biraz ara verdim.

aslında şöyle bişey de yapabilirim, hafta içi konuları çalışıp hafta sonu hem tekrar hem soru çözmek te güzel bi yöntem olur sanırım...

matematik kitabım geldi

bi göz gezdirdim güzele benziyor eve gidince detaylı inceleyip çalışmaya başlıcam

merhaba kızlar.ben de yeni katıldım aranıza.kamu yönetimi 4.sınıftayım 2014 kpss ye giricem fakat a.ö.f sınav sistemini değiştirdiği için bu yıl ona ağırlık verdim.yazın biraz çalıştım mezun olur olmaz devam edicem inşallah çalışmalara.bunun dışında 2011 ekim de evlendim.henüz çocuğum yok.umarım hepimiz memur oluruz. görüşmek üzere..

matematik kitabım geldi

Bi göz gezdirdim güzele benziyor eve gidince detaylı inceleyip çalışmaya başlıcam
hayırlı olsun cnm kitapların ve inşallah seni memurluğa götüren yol olur o kitaplar....

cnm bu yıl okulunu bitirmeye gayret at bence de ikisi bir arada zor olur senin için.. Ha tabi boş vaktin olursa çalışmamazlık ta etme derim..
Okul bitince rahat rahat çalışırsın...

selam arkdaşlar bir kaç gündür sayfaya giremiyordum. bir gün hastaneye git gel hiç ders çalışamdım ertsi gün canım istemedi . perşembe ve cuma günleri 2-3 saat çalıştım. Öyt yi bitirdim. Soru ççzüyorum 20 test daha çözüp ölçme çalışmayı düşünüyorum. gelişim,öğrenme ve rehberliği en sona bırakıcam onlar daha kolay oldukları için. genel kültüre daha hiç başlamadım çalışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…