Tüp Bebek Merkezleri evli olmadığı için tüp bebek tedavisi olamayan varmı?

Anladığım kadarıyla siz dinimizin bütün gereğini yerine getiriyorsunuz..(eksiksiz)..benide tövbeye çağırarak dinimizin gereğinide yerine getirip sevapta kazandınız(ne mutlu bana)benim artık tövbe edip etmemem sizi sevaptan mahrumda etmez.o yüzden dikkate alıp almamamla fazla ilgilenmeyin,siz görevinizi yaptınız(ne mutlu size).Evet ben müslümanım, gereğini yerine getiriyormuyum HAYIR,getirmediğim halde kimseyi tövbeye çağıracak kadar,müslümanlığını sorgulayacak kadar komik duruma düşüyormuyum HAYIR, bu yüzden benim karşımda veya yanımda olmanız gerçekten önemli değil.Tövbe etmem için bir neden yok.Benim günah anlayışımla sizin günah anlayışınız aynı değil...hoşçakalın.

Son düzenleme:

Evlilik müessesi kutsaldır bunun aksini kimse söyleyemez,ama tüp bebekteki ayrımcılık ne insana nede devlete yakışır.Bir kadının ne sebepten olursa olsun nikahlı değil diye annelik hakkı elinden alınamaz alınmamalı.Soyadına gelince ben soyadımla gurur duyuyorum...çocuğumun soyadımı alması beni üzmez gururlandırır. Ne demek babasının soyadını her çocuk hakediyor.O babasıysa bende annesiyim.Tamam Ata erkil bir milletiz ama bu kadarda kendimizi bir hiç gibi görmüyelim Her çocuk annesiyle babasıyla mutlu yaşamayı hakediyor.NOKTA.

Uzun zamandır takip ediyorum sizi.Halbuki siz ne sormak için konu açmıştınız bide şimdiki hale bak.ben sizin yerinizde olsam hiç cevap vermem. Biz sizi yargilamak siz de kendinizi savunmak için uğraşıyosunuz. herkes kendi hayatından mesul. Akıl verecek yaşta da değilsiniz anladığım kadarıyla.bence artık moralinizi bozmayın hatta bu sayfaya bile bakmayıp,yolunuza bakın.Bu benim naçizane fikrim

Öncelikle çok çok çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için;
çok çok çok çok özür dilerim geç cevap verdiğim için.
Ben çok acemiyim
inanınki özelden mesaj geldiğini(bildirim adı altında)yeni öğrendim oralara hiç baktığım falan yoktu.
bugün tesadüf baktımda okudum mesajınızı ve çok mutlu oldum.Allahta sizi mutlu etsin ne deyim..
Bu arada ben çok yoğun günler yaşıyorum,henüz işleri yoluna sokamadım.
İşyerimi devredeceğimi söylemiştim,ciddi olarak iki tane müşteri var lakin henüz anlaşamadık.
bende birazdan ağırdan almak zorunda kalıyorum,nede olsa yıllarımın emeği var hakkımı almam lazım.
Annelik hasretime gelince çıldırmak üzereyim.Ara sıra buralara uğrayıp hamile müjdelerini duyunca çok mutlu oluyorum.
Mutlu olmak için sebep çok (akside mümkün tabii) ama biz aksini düşünmeyelim tabi :))
Bir ara o kadar çok okudum ki belirtileri,testleri,müjdeleri,
geçen ay bütün belirtileri yaşayıp, hamile hamile(piskolojik) mutlu mutlu dolaştım ortalarda.
tamam hamileyim dedim kendi kendime,en komiğide 5 kez idrar testi, iki kez kan testi yaptırdım.
en son idrar testinde tek kırmızı çizgiyi görünce nasıl ruh hali içindeysem artık,CANIM BENİM kırmızı kalemle ikinciyi çizmeye kalktı :))
Önce katıla katıla güldüm sonrası malum..söylemesi ayıp testleri beraber yapıyoruz.
Aşkım üzülmeme dayanayıp, ikinciyi çizmeye kalkıyor, sonra da bana nikah nikah diyorlar.
Söyleyin lütfen kimin eşinin aklına bu gelir :))) (tepkilere hazırlan arkadaşım) :)))
Her neyse böyle garip bir ay geçirdim..Ama umudumu kaybetmedim tabiiki.
Tedaviyi henüz başlayamadım bu hengamede henüz KIBRISA bile gidemedim.
Tatile sıkıştıracam gibi geliyor.Tatilde iki kişi gidip üç kişi döneceğiz diye dalga geçerken gerçek olurmuş..
Aslında tatile kadar normal yollada bir mucize yapabilirim.Öyle bir his var içimde,Allahtan hayırlısı..
Bu arada ilginizden dolayı gerçekten çok mutlu oldum...beni kimsenin üzmesinede müsade etmiyorum canım arkadaşım tekrar teşekkür ederim.
Hep kendimden bahsettim hatırınızı bile soramadım.Sizde inşallah iyisinizdir.
Hakkınızda pek bir şey bilmiyorum ama evrenin bütün bolluk bereket huzur mutluluk güzellikler ve mucizeler üzerinize yağsın.
hoşçakalın...

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.Bana özelden yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum fakat hem geç farkettim hemde size özelden mesaj atmaya çalıştım 100 mesajı dolduramadığım için gönderemedim bende size burdan cevap yazmak istedim.Kendinize iyi bakın.Sevgilerimle...

Son düzenleme:

Tabiki herkes kendi hayatından mesul...ben zaten yoluma bakıyorum arkadaşım,morelimide hiç bozmuyorum..burayada ara sıra uğruyorum zaten benim mizacımda kaçmak yok..bakarsınız hamile kalırım bu güzel haberide ilk burdan müjdelemek isterim :))
En azından bir kaç kişinin sevineceğini biliyorum..
Bu arada ben hiç savunma yapmadımki arkadaşım neden savunayım.SUÇLU DEĞİLİM Kİ SADECE ÇOK SEVİYOR VE SEVİLİYORUM.
Bak aklıma çok güzel bir söz geldi. BİZİMKİ BİR AŞK HİKAYESİ DEĞİL...AŞKTIR...GERİSİ HİKAYE....
Sevgiler....

Son düzenleme:
Sevgili Esenruh, bu gecikmiş bir mesaj oluyor biliyorum, okur musun bilemiyorum.

IVF yaptıracak yer ararsan belki istanbul'da bulabilirsin ve Ankara'da veya İzmir'de bulamayabilirsinde, belki yaptıran da vardır. Ama kimse kimseyle bu kadar özel bir bilgiyi paylaşmaz / paylaşamaz. Yaptırdığı yeri risk altına sokmak istemez. Çünkü bu işler kulaktan kulağa yayılır ve hastanenin kapatılmasına kadar gider.

Eğer vaktin varsa tüp bebek merkezlerini dolaş sıkıntını anlat, yaparız diyebilirler ancak onunda gelip buralardan paylaşma. Özelden vs de kimselere yazma yerin adını asla verme. kimsede sana vermesin zaten bulan bir şekilde bulabilir eminim. Olmadı bunun Kıbrısı var, Batumu var, Giriti var. Anne olmak isteyene bir şekilde yok var yeterki Allah nasip etmiş olsun.

Bunları dedikten sonra, herşey hakıında hayırlısı olsun diyede ekleyeyim.

Üçüncü sayfada kan beynime sıçradığı için tüm detayı okuyamadım. Bazı arkadaşlar terkedilen çocuklardan bahsetmişler ya elinizi vicdanınıza koyun kim tüp bebek yaparda terkeder ?

Tüp Bebekler, aşılama bebekleri, tedavi bebekleri %100 istenen bebeklerdir. Onlar bir kaçamak sonucu, kaza sonucu olmazlar. Kıçınıza, karnınıza onlarca iğne yiyerek olurlar.

Evlat sahibi olmak çok yüce bir duygudur bir evlada sahip olmak isteyen insanlara hele de çocuk yaşta olmayan insanlara nerede belediye başkanının imzası denmez, kimseninde haddine değildir başkasının hayatını sorgulamak, yargılamak.

Bak arkadaşım 2 kalbi duran bebeğim oldu onlar zamanında evli değildim ve eğer o hamileliklerim devam etseydi evlenmeyecektim. Ben Kıbrıs'a gidip gelemedim iş güç vs gittik aldık bir cüzdan burada tüp yaptık. Ha bulsaydım buralarda (ki aramadım) yapacak yer yine evlenmezdim. Benim birlikteliğim için kimsenin onayına ihtiyacım yok. Evlendim de ne değişti, aynı olan düzenin devam ediyor bir farkı yok zaten birlikte yaşıyordum gene yaşıyorum.

İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebeğin. Sen o bebeğin iyiliğini sanalda tanımadığın insanlardan çok daha iyi düşünürsün. Sanalda tanımadığın insanlar sadece ahkam keser, yorum yapar.

Bak arkadaşım bu işler emek işi ve 45 e kadar yolu var sadece 40 üstü biraz daha çok uğraşıyor, uzun maratonunda sana bol şanslar.

Sinirlerim dayanırsa geri 14 sayfayıda okuyacağım.

Son düzenleme:

İyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...Sinirlerinizi yıpratmaya değmez..ben iş ,güç,değişim derken buralara fazla uğrayamadım.Ama bugün bir muziplik yapıp bana hakaret ve küfür edenlerin profilini ve açtığı konulara bir bakayım dedim inanınki mutsuzlar..bu saldırılarıda ondan..hatta açtıkları konulara gülücük attım kendi çapımda:))boşuna dememişim insanların hareket ve üslupları yaşadıklarındandır..bu yüzden artık kızmıyorum bile...Her neyse önemli değil...Hayatımda çok önemli değişimler yaşıyorum çok şükür..biraz yavaş ilerliyor ama olsun...Eşim normal yollardan olur diyordu..(tüp bebeğe biraz karşıda)ben acele ediyorum haklı olarak..ben istiyorum diye bir şey söylemiyor..okumuşsunuzdur belki iş yerimi devretmeye karar verdim..normal olarak hemen ha deyince olmuyor..çıkan müşterilerle anlaşamadım.Şimdi hala hem eskilerle hemde yeni müşterilerle görüşmeye devam ediyorum.İşleri devredeceğim diye boşlayamamda bu yüzden çok yoğun bir yaz geçirdim..koskoca yaz geçti ben eylülün sonunda tatile çıkabildim..çok güzel bir eylül yaşadım çok şükür..Tüp bebek için İstanbuldan ümidimi kesmişken eğer kararlıysan istanbulda yapabilirsin müjdesi geldi bu esnada...:))hatta bir aksilik çıkmazsa bu hafta doktorla görüşmemiz var..tabiki işin ehli ve kaliteli olması gerekiyor...Ve işte Allah yine bana bir mucizesini yolladı..biliyorsunuz tüp bebek de ticari entrikalar dönüyor...Ama aradaki şahısa bunu yapmaları mümkün değil..bu yüzden gönlüm çok ferah ve mutluyum...bu hafta herşey belli olur..Bu arada tabiki insanları zor durumda bırakacak bir harekette bulunmam mümkün değil..0 yüzden adını ve yerini açıklamam merak etmeyin...
Bu arada kayıplarınız için çok üzüldüm.Allah size ve sağ olan çocuklarınıza uzun ve mutlu ömür versin...Sevgilerimle.....

Gayrimeşrunun kelime anlamını bilmiyorsunuz sanırım gayrimeşru babası belli olmayan demektir. Anası belli babası belli evli olmak şart degildir kişinin kişisel özgür iradesidir çocuk sahibi olmak. Kimse benim namus bekciligimi yapamaz devlet bile .Nokta.

Yazdiklariniz uzerinden tam 6 yil gecmis.. Konuyu okurken tarihe hic bakmadim ve cok dikkatimi cekti sonrasini cok merak ettim umarim bu 6yil size istediklerinizi gonlunuzden gecenleri vermistir..Sizin durumunuzda olanlarin paylasim alani aslinda açtığınız bu konu varsin olsun biz durumlari konusalm birakalim toplum baskisini icimizdekileri konsalm kim topluma gore yasamak istiyorsa ole yasasin ben ortadada saglikli bir toplumda goremiyorm ornek alinacak bir tarafta.. Hayat kisa bize bicilen omrun nekadr oldgunu bilmiyorz insanlar ne derse desin ama Allah inancimizi.sorgulayacak bir mesele haline donustrmeden konslm kimin haddine dusmus.. Nese azmsanmayacak kadr bu durumda olan vardir diye dusunuyorm. Sadece su dusunulmeli yetisen cocugun pskolojisi ve saglikli sartlarda buyumesi evli ciftlerde bunu hep dusunur..annelik mertebesi icsel bir mevzu kagida kaleme bakmiyor nice evli ciftleri goruyorz bizim kadar istemişlermidir acaba evlat sahibi olmayi ondadr ki kiymet bilmeyisleri... Allah taktir ederse size en hayirlisini verir sayed olamadysa uzulmeyin her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir bu butun yasantinizlada ilgili. Isin ozunde Ortak bi duyguyu paylasiyorz anne olmayi istemek.

Türk aile birliği yapısının korunması için çok doğru bir uygulama çocuk olması için tabiki evli olmak şart olmalı yoksa ortada evlilik dışı birsürü çocuk olur Allah korusun..

Evlenmeden cocuk yapma
Çocuğun ilerideki psikolojisini düşün
Cocuk 2019 doğumlu
Annesi babası 2020 de evlenmiş

Her kadının doğal hakkıdır anne olmak.
Ve illa evli olmayada gerek yoktur.
Beyni örümcek kaplı insanların bunu anlıyabilmesi mümkün değil.
Ülkemizin vatantaşlarının eğitim ve kültür seviye .seçimlerden çıkan sonuçlarda net ortadadır zaten.
Kıbrısa gidip tüp bebek yaptırabilirsiniz.
ister evli olun.
ister sevgilinizden olsun.
ister yanlız bi kadın olun.
her şartda kıbrısda anne olabilirsiniz.

Kıbrıs senin icin cok uygun. Çünkü resmi nikah zorunlulugu yok. Cok iyi bir merkez biliyorum kuzenim burda yaptırdı. İstersen telefon numarasinida verebilirim. Cok iyi bir hekimle calisiyorlar. Euroivf tup bebek merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…