evet arkadaşlar...hayat mücadelesi...abim..ablam....yiğenlerim....hepsine geleceklerini hazırlayayım...herkez rahat yaşasın derken...iş...kariyer...gurur...fırtınalı aşk derken bir baktım ki yaş 41 olmuş...ne zaman büyüdüm anlamadım..15 senedir aşkımı paylaştığım sevgilimle ilk defa 1 sene önce kazara hamile kaldığımı şiddetli ağrı ve kanamayla hastaneye kaldırıldığımda doktorun hemen kürdaş yapmalıyız 8 haftalık gebelik sonlanmış deyince büyüdüm herhalde...o anki duygularım tarif edilemez...bilinçsizce doktara kurtaramazmısınız diye çaresizce yalvarmam...sevgilimin gözlerindeki şaşkınlık ve acı...beş on dakika annelik duygusunu hissedip sonraki boşluk....ilk defa sevgilime büyük bir aşk ile bağlanmama rağmen ilk defa ona ait olduğumu hissetmem...inanınki tarif edilemez...ben ve sevgilimin çok zor bir hayatı oldu...çok badireler ayrılıklar yaşdık ama kopamadık...kopmaya da niyetimiz yok...ben onsuz o bensiz nefes alamıyoruz...fakat birbirimizede kavuşamıyoruz şimdilik.15 sene olmasına rağmen ilk günki gibi büyük aşkımız..mesafeli düzgün kıymetli saygılı ve tutkuluyuz...düşükten 1 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik.verdik vermesinede bu kez çocuk olmuyor iyimi...6 aydır korunmama rağmen olmuyor doktor yumurtaların var dedi...olmaması için bir sebep yok...test yaptım hormanlar sınırda..zaman kaybeme tüp yap dedi....tüp yapayımda acıbademe sordum evlenme cüzdanı şart dedi...iyide biz en erken 1 sene sonra evlenebiliriz..(yanlış anlaşılmasın aşkım evli değil)benim işim ve onun bazı sebeplerinden dolayı biz geç kalmayalım önce çocuk sonra nikah yapalım dedik....cüzdanı daha sonra göstersek dünyanın sonu gelmez ya....tüp bebeğe başladıktan sonra boşanmaya kalkanların tedavisi yarımmı bırakılacak acaba....her neyse benim durumumda olan arkadaşlar varmı sohbet etmek istiyorum...ben doğru adamı buldum doğru karar verdim ama zamanlama yanlış oldu ne yapayım.......
(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: