Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kızı faceden eklesen fotolara baksan ne bileyim
Adam banada evli gibi gelmedi evliysede eşi bir garip o zaman
Tabi evli değilken evliyim demeside tuhaf
Sende nişanlan canım bi arkadaşınla yüzük fotosu tamamdır

Bu mesajınızın ironi olduğunu düşünmek istiyorum. İroni yapmıyorsanız durum daha kötü , konu sahibi bir tek sizin mesajlarınızı beğenmiş.

Benimde aklımdan geçti ilk başta
Kadın tuhaf ya evliyiz diye dalga geçiyorlar yada senin dediğin

Konu sahibi , foruma yazanlarla eğlenme niyetinde değil de inanarak bu konuyu açtıysa : umarım mesajlarınızı okuyarak ; bundan sonra sergileyeceği davranışlar için cesaret bulmaz.

35 yaşında adamlarından yüzde doksanı evli zaten
Daha ne kanıtı ne şunu bunu

Sayko bir konu

Şimdi evli olmadıklarını kanıtlayıp sonra nasıl hoşlandıgımı belli edebilirim .ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Yahu adam evliyim diyor,inanmiyorsun.Uzerine birde kanitamak icin kendi capinda hafiyelik yapiyorsun..
Elin Adami istemese istemiyorum der zaten..Neden evlilik gibi bir yalan soylesin ki..
O kadar icine dusmussun ki adamin,evli olsam bile bu kadin benimle her turlu birlikte olur seklinde bir guven gelmis :)
Bence seni kuma olman icin hazirliyor..
Birlikte gezmeler,tanistirmalar,gulusmeler..

Tabi bunlar senin hayal urunun degil ise..

Son düzenleme:
Adamın çocuğu olsa sen onu da evlatlık aldı diye düşünürsün eminin. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş hey yavrum hey! Sen hala hayal dünyasında.
adam aynı jenerasyonda bile değil konu sahibiyle.karşılaştığı 35 li yaşlarda evli bir adama kafayı takmış.adam şöyle bir baksa bana aşık sanıyor.çok komik bir konu.

Ama böylesi ilk defa görüldü
Aslında ben ikna oldum, adam evli değil.
Yanındaki kadında oyuncu, parayla tutulmuş “eş”i oynuyor.
Bukadar şaşıralacak ne varki,
nerdeyse herkes evli olmadığı halde hoşlandığı birine evliyim diyerek flört ediyor.
Oda ona abi diyor ayıp olmasın diye ama hepsi formalite. Cilveleşiyorlar aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…