Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Töbe tövbe insan neden flirt ettiği kişiye yalandan evliyim desin kıskandırmak için?normal şartlarda evliyim dediği an sizin onunla olma ihtimaliniz ortadan kalkıyor zaten sevgilim deyip kıskandırsa anlarımda evliyim deyip kıskandırmak saçma35 yaşında bu tarz saçmalıklarla uğraşan adamdan nasıl soğumuyorsunuz?

Evlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
Benim telefonumda da yok evlilik fotomuz ayrıca yüzükte takmıyorum.
Ha keza eşim de aynı şekilde.
Ne yazık ki adam sizi gerçekten küçük kardeşi gibi görüyor ve o gözle yaklaşıyor ama siz ilgisini çok yanlış anlamışsınız.

Uyanın ve kendinize gelin.

Bumara yapmasındaki senep açılmamı sağlamadk o zaman neden baska kızla foto koydu o kız bu kız değil ki .
Hadi numarayı tek başına yaptı diyelim de ortada birde eşi olduğunu söylediği bayan var.
Bunların hiç işi gücü yok bu tarz oyunlar peşinde mi koşuyorlar?
Var sayalım ki haklısınız, adam gelip size duygularını söylemek yerine bu kadar dalavereye bulaşan biri ise zaten hayır gelmez.

Ya bence de öyle facebook bulamadım instagramda ama kızın soyadını bilmiyorum erkeğinkini yzdım çıkmadı. bir de ismiyle gitap ediyor filan.
her çift aşkım böcüğüm demiyor ki
kimisi sevmez toplulukta isimle hitap eder
nerden ne çıkaracağım diye uğraşıyorsunuz iyice delirmişsiniz konu sahibi

Yahu evli olmasa evliyim der mi? Bence sen psikoloğa gitmelisin, bu adamı takıntı yapmışsın. Bazı çiftler fotoğraf koymaz onların kişisel fikri öyledir. Çevremde alyans takmayan karı koca çok görüyorum bu da onların tercihi. Adam evlenmiş işte neyi anlamadın. Israrla hani fotoğraf hani yüzük demişsin mecbur mu sana ispat etmeye?

Şizofren olup olmadığını bi kontrol ettir.
Evli olan veya evliyim diyen adamıda evli mi değil mi diye sorgulaman bile terbiyesizce.
SA-NA- NEEE
SANA NE
Sapığın kadın versiyonusun resmen ya bu ne röntgencilik bu ne takıntıcılık

Seni sevdiğine eminsin yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…