- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
Bu yüzük olayina çok takılmayın. 8 yıllık evliyiz esimde bende yüzük takmayiz. Takmak zorunda mıyız? Bence değiliz. Oo yüzük takmıyor hemen yurumeliyim kesin evli değil olmuyor o.Evlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Kardesim bi dönde baskasi yazmis gibi yazdiklari bi oku bakalim,ya kizim kafan mi basmiyor yoksa cok saf misin bilmiyorum vazgec o adamdan bide evliyim diyorsa evliyim diyordur sizi ilgilendirmez ne diye bos yere kiskandirsin adam 35 yasinda Allah AllahArkadaşlar merhaba, benim hoşlandıgım biri vardı staj yaptıgım dönemde. onunda benden hoşlandıgını biliyorum hissediyordum. Ama aşk konusunda çok çekingen ve ben ona abi diyorum aramızda 10 yaş var. O da bana o şekilde davranıyor.Ama anlıyorum yani öyle değil .Ama ikimizde rol yapıyoruz .Neyse sonra 2sene girdi araya.Bu süreçte wpden fotolarını görüyordum o da benim.Mesela profil fotosuna bir kadınla fotosunu koydu sonra ben çevrimiçiylen bir şeyler yazıyor gibi yaptım yazıyor görünce heyecan yaptı gir çık yaptı.Neyse sonra anladım ki o kardeşiymiş.kıskandırmaya çalışıyordu yani.bunlara inanmayabilirsiniz ama çok eminim.Sonra ben onun çalıştıgı yerde işe başladım çok sevindi şok oldu.hep yanıma geldi.her gün yanıma gel diyordu.bir eşye ihtiyacın olursa gel falan diyor ama aşırı ilgi .sonra bir gün yanında bir kızla geldi tanıştırayym eşim dedi sonra ben şok oldum.ve suratım sapsarı olmuş öyle diyor.bir şeyin mi var diyor ama gülerek.kız da gülüyor. Sonra bir gün karşılaştık 3ümz yürüyorux ama sanki kıza hiç bakmıyor beni adımıma kadar bakıyor dur şuraya basma buraya basma.Yani yeni evli insanlar birbiriniin ağzının içine düşmez mi ? Bu arada iksiide yüzük takmıyor hadi erkek tamam da kızın takmaması tuhaf.sonra bugun mesaj attım ne zaman evlendiniz diye .geçen yaz diyor.fotograd atın çok merak ettim dedim .sonra ….ablandan bakarsın dedi.nasıl yani sen de yok mu dedim.sonra cevap vermedi.
Bir de bu adam evlenmek istiyordu 2-3sene önce de.ve evlenirse sürekli kızın elini tutar fotografını watsapa koyar.hani öyle bir erkek.kız da güzel ama ya hani bana baltıgı gibi bakmıyor kıza .hoşlanıyor gibi değil.
Sonra konusurkem bir ara bana 25 oldun mu sen? Dedi.ya da bak şunu yapmazsam abilik yapmam artık sana gibi şeyler söylüyor .ama ben de abi demezsem yazıyor gibi olur diye bir şey yapamıyorum .evli olduklarına inanmasam da abi demeden bir şey söyleyince cekiniyorum .bir de geen yaz evlendiyse nişanlılıl süresi olur o sürede de yani 2021in başında da sevgisili yoktu eminim.
Yani ne yapabilirm sizce? Evli oldugunu öğrendiğimden beri yemeden içmeden kesildim.konuiamıyordum onla da nutkum tutuluyordu.hasta olurum diye korkuyorum
Şimdi evli olmadıklarını kanıtlayıp sonra nasıl hoşlandıgımı belli edebilirim .ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Beni de evlendir kardeşin var mı vs desem.ya da laf arasımda ben de seninle evlenmek isterfim desem .ama çok da utanıyorum.iltifat olarak kabul et deyip bunu söylesem .kafam çok karışık.
Bir de kızın çalıştıgı yerin önğnde bekliyor sonra ben geçerken görmemiş gibi yaptım kızla arkamdan yetişip bagırıyor ismimi.yani çok tuhaf degil mi bunlar ben evli olsam eşim kardeş ayağına bunları yapsa çıldırırdım.
Hayır. Üyeliğini teyit edene kadar askıya alınıyor. Kesin fake denemez. Veya 2. Üyelik denemez şimdilik.@Mune Konu sahibi banlanmış ikinci hesap mıydı?
Ya tamamen kendi hayal aleminde yaşıyor. Staj dediğin benim zamanımda 45 gün, 1 ay öyle bir şeydi. Ne ara adama göz koydun ne ara aşkta çekingen olduğunu anladın? Adama abi diyormuş adam da öyle davranıyormuş ama gerçekte öyle değilmişmiş...Üstünden 2 sene geçmiş adam bunun farkında bile değildir, sanki dünyanın iki ucundalar da kavuşamıyorlarmış gibi; ne haber ne konuşma ne iletişim olmuş. Yazık acıdım adama. Gitmiş takip etmiş bir de adamın çalıştığı yerde işe girmiş hasta.Gerçekten bir dönün yazdıklarınızı okuyun.
Gerçekten hoşlanan adam hele hele 35 inde adam böyle ergen gibi kıskandırır mı? Evlenmiş belli ki. Bir gidin su çarpın yüzünüze
Yahu sen kimsin de adam sana özel fotoğrafını atsın. Senin kafanda çizdiğin beni kıskandırmaya çalışıyor profilini sen uydurmuşsun. Sen gidip adamın çalıştığı yerde iş bulmuşsun, eşiyle karşılaşmanız normal bunu bile getirip özellikle benimle tanıştırdı diyorsun. Adamdan ve özel hayatından uzak dur delimisin nesin kardeşim sen ya.Profilde değil bana at dedim atamadı
Yapmayın en ufak ümit kırıntısı bile vermeyin tehlikeli bir tip bu. Staj yapmış bitmiş, üstünden 2 sene geçmiş,kimse birbirini görmemiş ama bu kız adamı takip etmiş. Gidip adamın çalıştığı yerde iş bulmuş. Burada yazdığı her şey kendi hayal aleminde yaşadıkları. Evli veya değil adam bundan kurtulmak için evliyim demiş abi gibi davranmış. Acınacak durumda farkında bile değil.E kızı faceden eklesen fotolara baksan ne bileyim
Adam banada evli gibi gelmedi evliysede eşi bir garip o zaman
Tabi evli değilken evliyim demeside tuhaf
Sende nişanlan canım bi arkadaşınla yüzük fotosu tamamdır
Canım adam evlı ne dıye yazıon kenfı nefsıne vurArkadaşlar merhaba, benim hoşlandıgım biri vardı staj yaptıgım dönemde. onunda benden hoşlandıgını biliyorum hissediyordum. Ama aşk konusunda çok çekingen ve ben ona abi diyorum aramızda 10 yaş var. O da bana o şekilde davranıyor.Ama anlıyorum yani öyle değil .Ama ikimizde rol yapıyoruz .Neyse sonra 2sene girdi araya.Bu süreçte wpden fotolarını görüyordum o da benim.Mesela profil fotosuna bir kadınla fotosunu koydu sonra ben çevrimiçiylen bir şeyler yazıyor gibi yaptım yazıyor görünce heyecan yaptı gir çık yaptı.Neyse sonra anladım ki o kardeşiymiş.kıskandırmaya çalışıyordu yani.bunlara inanmayabilirsiniz ama çok eminim.Sonra ben onun çalıştıgı yerde işe başladım çok sevindi şok oldu.hep yanıma geldi.her gün yanıma gel diyordu.bir eşye ihtiyacın olursa gel falan diyor ama aşırı ilgi .sonra bir gün yanında bir kızla geldi tanıştırayym eşim dedi sonra ben şok oldum.ve suratım sapsarı olmuş öyle diyor.bir şeyin mi var diyor ama gülerek.kız da gülüyor. Sonra bir gün karşılaştık 3ümz yürüyorux ama sanki kıza hiç bakmıyor beni adımıma kadar bakıyor dur şuraya basma buraya basma.Yani yeni evli insanlar birbiriniin ağzının içine düşmez mi ? Bu arada iksiide yüzük takmıyor hadi erkek tamam da kızın takmaması tuhaf.sonra bugun mesaj attım ne zaman evlendiniz diye .geçen yaz diyor.fotograd atın çok merak ettim dedim .sonra ….ablandan bakarsın dedi.nasıl yani sen de yok mu dedim.sonra cevap vermedi.
Bir de bu adam evlenmek istiyordu 2-3sene önce de.ve evlenirse sürekli kızın elini tutar fotografını watsapa koyar.hani öyle bir erkek.kız da güzel ama ya hani bana baltıgı gibi bakmıyor kıza .hoşlanıyor gibi değil.
Sonra konusurkem bir ara bana 25 oldun mu sen? Dedi.ya da bak şunu yapmazsam abilik yapmam artık sana gibi şeyler söylüyor .ama ben de abi demezsem yazıyor gibi olur diye bir şey yapamıyorum .evli olduklarına inanmasam da abi demeden bir şey söyleyince cekiniyorum .bir de geen yaz evlendiyse nişanlılıl süresi olur o sürede de yani 2021in başında da sevgisili yoktu eminim.
Yani ne yapabilirm sizce? Evli oldugunu öğrendiğimden beri yemeden içmeden kesildim.konuiamıyordum onla da nutkum tutuluyordu.hasta olurum diye korkuyorum
Şimdi evli olmadıklarını kanıtlayıp sonra nasıl hoşlandıgımı belli edebilirim .ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Beni de evlendir kardeşin var mı vs desem.ya da laf arasımda ben de seninle evlenmek isterfim desem .ama çok da utanıyorum.iltifat olarak kabul et deyip bunu söylesem .kafam çok karışık.
Bir de kızın çalıştıgı yerin önğnde bekliyor sonra ben geçerken görmemiş gibi yaptım kızla arkamdan yetişip bagırıyor ismimi.yani çok tuhaf degil mi bunlar ben evli olsam eşim kardeş ayağına bunları yapsa çıldırırdım.