Evli oldugunu söyleyen ama bence olmayan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O neydiiiii gıız
Bu arada eşim de ben de yüzük takmıyoruz. Klasik giyinirsem şık dursun diye takarım.
Eşimin telinde fotoğraf yoktur . Bende birikir ve diske atılır. Ondan cekindiysek bile bana atar ondakini silerim hafızası dolmasin

Durum düşündüğün gibi değil sanki bence vazgec bu sevdadan

Son düzenleme:
Kardesim bi dönde baskasi yazmis gibi yazdiklari bi oku bakalim,ya kizim kafan mi basmiyor yoksa cok saf misin bilmiyorum vazgec o adamdan bide evliyim diyorsa evliyim diyordur sizi ilgilendirmez ne diye bos yere kiskandirsin adam 35 yasinda Allah Allah Hala üsteliyorsun 25 yasindasin akli basinda olgun davranman gereken yasta benim gözümde 16 gözüktün kusura bakma acaba yasin mi kücük söylemiyorsun?

Benim kocamda yüzük takmaz, sosyal medyada fotoğrafımı paylaşmaz.
Lazerden sonra bu konuya da el atayım en iyisi.
Manyak çok malum.
Bu devirde koca kolay bulunmuyor, olana sahip çıkayım.

Evli erkeklerin büyük çoğunluğu yüzük takmıyor zaten çok nadir görüyorum ben. Sosyal medyada fotoğraf paylaşmak zorunda da değiller. Benim annemle babamında tek bir fotosu yoktur sosyal medyada, babam yüzük takmaz ama 25 senedir evliler. Bazı erkekler özellikle paylaşmıyor sosyal medyada eşini zaten. Kıskançlık gibi hani erkekler görmesin vs kafa yapısında olanlar var. Ayrıca adamla bayadır tanışıklığınız varmış sizi sevse, istese niye o kadar zaman saklasın ki? 10 yaş aman aman bi fark değil gelir açılırdı size. Bence siz tek taraflı seviyorsunuz adam da bunun farkında ve kasıtlı olarak tanıştırmış eşini belki vazgeçersiniz artık diye.

Gerçekten bir dönün yazdıklarınızı okuyun.
Gerçekten hoşlanan adam hele hele 35 inde adam böyle ergen gibi kıskandırır mı? Evlenmiş belli ki. Bir gidin su çarpın yüzünüze
Ya tamamen kendi hayal aleminde yaşıyor. Staj dediğin benim zamanımda 45 gün, 1 ay öyle bir şeydi. Ne ara adama göz koydun ne ara aşkta çekingen olduğunu anladın? Adama abi diyormuş adam da öyle davranıyormuş ama gerçekte öyle değilmişmiş...Üstünden 2 sene geçmiş adam bunun farkında bile değildir, sanki dünyanın iki ucundalar da kavuşamıyorlarmış gibi; ne haber ne konuşma ne iletişim olmuş. Yazık acıdım adama. Gitmiş takip etmiş bir de adamın çalıştığı yerde işe girmiş hasta.

Profilde değil bana at dedim atamadı
Yahu sen kimsin de adam sana özel fotoğrafını atsın. Senin kafanda çizdiğin beni kıskandırmaya çalışıyor profilini sen uydurmuşsun. Sen gidip adamın çalıştığı yerde iş bulmuşsun, eşiyle karşılaşmanız normal bunu bile getirip özellikle benimle tanıştırdı diyorsun. Adamdan ve özel hayatından uzak dur delimisin nesin kardeşim sen ya.

E kızı faceden eklesen fotolara baksan ne bileyim
Adam banada evli gibi gelmedi evliysede eşi bir garip o zaman
Tabi evli değilken evliyim demeside tuhaf
Sende nişanlan canım bi arkadaşınla yüzük fotosu tamamdır
Yapmayın en ufak ümit kırıntısı bile vermeyin tehlikeli bir tip bu. Staj yapmış bitmiş, üstünden 2 sene geçmiş,kimse birbirini görmemiş ama bu kız adamı takip etmiş. Gidip adamın çalıştığı yerde iş bulmuş. Burada yazdığı her şey kendi hayal aleminde yaşadıkları. Evli veya değil adam bundan kurtulmak için evliyim demiş abi gibi davranmış. Acınacak durumda farkında bile değil.

Benim eşim ellisine yaklaşırken gitti köpek aldı. Kızlar ergenliğe girince yüz çevirdiler babadan, herşeye istemiyoruz hayır cevabını alınca adam bunalıma girdi gitti evlat edindi. Her profilinde köpeğiyle resmi var tıpkı baba oğul gibi Yani herkes eşiyle (hatta gelinlik damatlık) fotoğraf koyar diye bir kural mı var?
Biz de yüzük takmıyoruz kaç yıldır. Bunlar gösterge mi? 2 sene görüşmemiş etmemişsin adamın umrunda bile olmamışsın. Adam eşini kayınailesini tüm akrabaları getirip sana fotoğraf nikah defteri falan gösterse yine inanmaz bana rol yapıyorlar dersin. Hepsini ayarlamış bana evliymiş gibi göstermeye çalışıyor dersin. Sana cevap yazan kadınların hepsi evli değil hani içgüdüsel olarak öyle davransınlar, nişanlı sözlü bekar boşanmış kadınların hepsinin aynı şeyi söylüyor olması hiç düşündürmedi mi seni? Hadi ablacım bak tüm samimiyetimle yazıyorum git bir doktora görün muayene ol yazık gençliğine.

35 ine gelmiş adamın hayatında hiç ilişkisi olmamış mi ki çekingen,ergence,korkak davranacak..?o yaşta insan net olur...evlenmiş demekki

Ay simdiye kadar okudugum en ilginc konu olabilir. Hatta konuyu okunca bizim dugun fotograflarinin oldugu harici bellek neredeydi onu hatirlamaya calistim bi 10dk. Neredeyse 3 senelik evliyim daha bir albumumuz bile yok bu vesileyle onu yaptirayim :))

Bu arada biz alyans takiyoruz esimle. En azindan bir yerden kurtardim sanirim evliyim evet.

Canım adam evlı ne dıye yazıon kenfı nefsıne vur

Yüzük takmıyor oluşları evli değiller demek değildir ki? Çevremde tanıdığım birçok kadın yüzük takmıyor, takmaz zorunda da değil.
Bence sen kendini evli olmadıklarına inandırmışsın ve bunlara dayanak arıyorsun. Senden 10 yaş büyüklerse kadın seni neden kıskansın ki? Kendini bu hayal aleminden bir an önce kurtarman lazım yoksa çok üzülürsün..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…