lavanta çok tatlısın ya,güldürdün beni dedediğin gibi konuşunca belki ısınırım ama bana hep aksi fikir ile hesap ediyorum,o düşünceyi mi çağırıyorum ne :26:
Cookie_Dough,ilkinde öle dann diye görüşmem icap etti,yani ark.lar beni tanıyıda heralde uygundur diye görüştüm ama ... elektrik iştehem bide ben görmeden telefonda konuşursam hayalimde o kişiyi çok abartırım konuşmasıyla ses tonuyla falan sora yüzyüze gelince yaşayacağım düş kırıklığı daa kötü benim açımdan,
ben ne istiyorum biliyo musunuz,böle çalıştığım ortamda falan karşılaşssak yada ne biliyim bi yerde bi şekilde karşılaşmış olsak yani ben ou görsem aramızda bi iletişim his oluşsa falan öle o kişi haber gönderse yada açılsasenaryo işte yani benim görmem daa sağlıklı,fotoğraf falanda kandırmaca oluyo,çok itimat edemiyorum ona,
dün yine arkadaş tarafından bi baskılar öneriler oldu tanışında tanışın die yok dedim şimdi istemiyorum,
heyecanlı ve karmaşık bi süreçmiş,
Cookie_Dough hikayen çoook güzel yaaaa,maşallah hayran kaldım. işte bu yaaatam anlamıyla yazılmış yani sizinki,kader...çook hoş cidden. demek oluruna bırakmak bu oluyo...vakti zamanı gelince seni buluyo,ahhh yaaa şuan beni varya bitirdin hakkında hayırlısı olsun canım, darısı başıma diyim ozaman,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?