kızlar yaşım 24 bitiyo 25 gircem, tam evlenme çağım biraz daa durursam geçecek yani
şimdi arkadaş tavsiyesi falan gelmeye başladı teklifler falan geliyoda ben cesaret edemiyorum ciddi bi ilişkiye. korkmak deil tam olarak ama idare etmesi gözümde büyüyo bi evliliği.ev çekip çevirmek falan. bazen tiksindiğimde oluyo evlilikten :) bazende ne biliim çok güzel geliyo
toz pembeliği güzelde işte... sonrası....
başka bi aileyle hemhal olmak ''gelin'' kavramı,beklentileri yüksek oluyo damat tarafı ailenin sanki,çevremde böle de:26: bunlar zor geliyo beni soğutuyo.
şimdiye kadar etraflıca düşünmedim ama arkadaşlar bir bir gidince bende özeniyorum.
siz nası karar verdiniz?acaba evleneceğin kişiyle tanışınca gerisi vız mı geliyo
bu fobimi nası atlatabilirim sizce?? evliler sizin evliiğiniz nası giidiyo,acaba gözünüzde büyüttüğünüz şimdi ise önem arz etmyene durumlarınız varmı?
özellikle aileye takmış durumdayım,sevmem ki ben öle aileyle haşir neşir olmayı
uzun oldu ve karmaşık kafamdaki karmaşıklığı yansıtıyo tamamen,anşatabildim mi ki yine de![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
toz pembeliği güzelde işte... sonrası....
başka bi aileyle hemhal olmak ''gelin'' kavramı,beklentileri yüksek oluyo damat tarafı ailenin sanki,çevremde böle de:26: bunlar zor geliyo beni soğutuyo.
şimdiye kadar etraflıca düşünmedim ama arkadaşlar bir bir gidince bende özeniyorum.
siz nası karar verdiniz?acaba evleneceğin kişiyle tanışınca gerisi vız mı geliyo
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bu fobimi nası atlatabilirim sizce?? evliler sizin evliiğiniz nası giidiyo,acaba gözünüzde büyüttüğünüz şimdi ise önem arz etmyene durumlarınız varmı?
özellikle aileye takmış durumdayım,sevmem ki ben öle aileyle haşir neşir olmayı
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
uzun oldu ve karmaşık kafamdaki karmaşıklığı yansıtıyo tamamen,anşatabildim mi ki yine de
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)