• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

asik oldugunu sanmiyorum
asik olsaydin ozaman nisan,söz döneminde de üzülür kahrolurdun
ama sen adami basindan salmissin istememissin
dertsiz basina dert acma o yüzden yok yere
kendi hayatina odaklan
insan bir zamanlar sevdigi adami evli görünce belki affallar kiskanir vs ama gecici ve anlik dir bu
o anlik duygularina da tutunup fazla yogunlasma derim

Aynı ortamlarda bulunmayın. Zaten anladığım kadarıyla aileler de biliyor durumu biraz, herkes anlayışla karşılayacaktır.

Bu arada söylemeden gecemeyecegim, eski sevgilinizin eşinde bir hata göremedim. Bile bile evlendiyse zararı kendine. Ama yuva yıkmamış, sevgilileri ayırmamış neticede. Hatta kendince eski sevgilinize teselli ve yardımcı olduğunu bile düşünüyor olabilir.

Şu "evlenmek zorunda kalmak" durumunu hiç anlamıyorum ama öyle olsa çoktan boşanmış olurdu, eşi de hamile olmazdı.

Son düzenleme:
Bana kuzenimi hatırlattınız, teyzemin oğlunu. 20 yıl önce çok sevdi ve karısıyla kaçarak evlendiler hatta. Ama benim sevgili teyzemin ve kuzenimin ablasının yaptığı korkunç kaynanalık ve görümcelik yüzünden birkaç sene sonra iki çocuğa rağmen ayrıldılar. İkisi de sonradan tekrar evlendi, buna rağmen birbirlerini unutamadılar. Kuzenim ikinci evliliğinin düğün gecesinde eski karısını nasıl sevdiğini, nasıl kaçtıklarını filan anlatıyordu, düşünün. Sonra ikisi de o yeni eşlerinden ayrıldılar. Yine de bir araya gelemediler. İki insanın arasındaki bağ bir kere kopunca onu yeniden tesis etmek mümkün olmuyor ne yazık ki.

Üzüldüm durumunuza, ama yapacak bir şey olmadığının siz de farkındasınız. En iyisi hiç görmemek. Yengeniz aranızda yaşananları bilmiyor mu? Ona söyleyin, "X'i ve eşini rahatsız etmek istemiyorum, onlar varken ben gelmeyeceğim" deyin. Anlayışla karşılayacaktır.

Görmedikçe azalacak. İçinizde hep bir sızı kalacak ama yaranın büyük kısmı iyileşecek, inanın.

sen ıstememıssın olaylar bu noktaya gelmıs ,
oda senı cok sevıyor olsaydı bu durumda olmazdı emın ol evlenmek cocuk yapmak vs bunların hepsını canı sıkıldıgı ıcın mı yaptıgını sanıyorsun

Bana kuzenimi hatırlattınız, teyzemin oğlunu. 20 yıl önce çok sevdi ve karısıyla kaçarak evlendiler hatta. Ama benim sevgili teyzemin ve kuzenimin ablasının yaptığı korkunç kaynanalık ve görümcelik yüzünden birkaç sene sonra iki çocuğa rağmen ayrıldılar. İkisi de sonradan tekrar evlendi, buna rağmen birbirlerini unutamadılar. Kuzenim ikinci evliliğinin düğün gecesinde eski karısını nasıl sevdiğini, nasıl kaçtıklarını filan anlatıyordu, düşünün. Sonra ikisi de o yeni eşlerinden ayrıldılar. Yine de bir araya gelemediler. İki insanın arasındaki bağ bir kere kopunca onu yeniden tesis etmek mümkün olmuyor ne yazık ki.

Üzüldüm durumunuza, ama yapacak bir şey olmadığının siz de farkındasınız. En iyisi hiç görmemek. Yengeniz aranızda yaşananları bilmiyor mu? Ona söyleyin, "X'i ve eşini rahatsız etmek istemiyorum, onlar varken ben gelmeyeceğim" deyin. Anlayışla karşılayacaktır.

Görmedikçe azalacak. İçinizde hep bir sızı kalacak ama yaranın büyük kısmı iyileşecek, inanın.
vay anasını ne aşklar varmış .

Uzak dur onlardan. O kadinin canini yakma. Dugunde sana bakiyorsa cekip gitseydin. Eski sarki nedir? Zamaninda ayrilmissinix uzak dur. Sekiz aylik hamile bir kadina gunahtir. Bir de asigim diye konu acmissin zamaninda baban kahrolur diye ayrilan sen simdi evli adamla olunca ne olacak????????

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
yapılabilecek hiçbir şey yok sen de farkındasın.
uzak duracaksın.
kendi kendini frenleyecek,eski duyguları gömeceksin.
yoksa çok üzülürsün.

Eski sevgilinin esinden sanki siz birlikteyken sizi zorla ayirmis gibi bahsediyorsun. Bana hic oyle gelmedi. Sizin eski mesajlarinizi gormus bile bile evlenmis. Demek ki kocasini senden daha cok sevmis, herseye ragmen sahip cikmis. Sen zamaninda pesinden kosan bi adami cok sevdigini soyledigin halde reddetmissin, onun icin hic bir zorluga gogus germemissin, simdi karisi bizim aramizi acti diyorsun. Sizin aranizi sen acmissin,baska kimse degil. Aileleriniz basta karsi ciksa bile zamanla mutlu olduhunuzu gorunce kabullenirlerdi, bahane olarak gormuyorum ailelerin anlasamamasini.
Simdi o aileden uzak durmani tavsiye ederim, bebekleriyle mutlu olsunlar.ben o adamin yerinde olsam karima bebegime eskisinden daha cok sarilir, seni yok sayardim. Umarim bunu en kisa zamanda basarabilir.

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
Ben anlamadım neydi o kadar büyük sorunlar, ayrılmayı gerektirecek?
Evlenmiş bir de hamile karısı var, bırakın Allah aşkına şaşırmayın, şaşırtmayın...
Yok kız aranızı daha çok açmış öyle evlenmiş falan filan... Düşünün bakalım adamı zorla birlikte olmaya mı zorladı da hamile kaldı.... Keşke sahte olsa konunuz... İçim almıyor böyle şeyleri .

Adam evlenmeden sana çok söylemiş ve sen istememişsin güçlü davramış kararından caymamışsın ..
Şimdi evlenmiş bir de üstüne çocuğu olacak ..
Şuan ondan uzak durman için çok daha büyük engellerin, sebeplerin var ..

Uzak dur. Uzak due. Uzak dur.
Kendini o hamile kadinin yerine koy.
Tamda en cok hassas oldugu bir cok duyguyu ayni anda yasayan bir psikolojiye sahip su an hamile es.
ah alma gunahina girme o yavrunun. Yaziktir.
elinin tersiyle herseyi iten sensin. Sakin simdi yaklasma.
eski sevgilin mutsuz olsaydi bosanirdi herhalde. Hadi bosanmadi diyelim o cocugu yapmazdi. Biraz akilli ol
arkadasim daha cok gencsin. Ne guzel uni okuyosun. Onune bak arkana degil. Aileni dusunerek zamaninda bitirmissin. Simdi bu hislerini duysalar kahrolurlar.
abinin yuvasini, eski sevgilinin yuvasini dusun...veeeee
UZAK DUR. AYNI ORTAMA GIRME...
GOZ TEMASI KURMA. UMUT VERME.....

Oğlan evlenince kıymete binmiş senin için .. Madem seviyordun ayrılmasaydın ne demeye şimdi evli adama göz koyuyorsun :KK12:

• Beğen
Reactions: anu
kadın 8 aylık hamile. yazık ya. o adamada saygılarımı sunuyorum. ne çeşit saygı olduğunu anlayan anlar. e be adam sevmediğin biriyle ne evlendin. ee evlendin ne çocuk yaptın. ee konu sahibi neden savaşmadın sevgin için çabalamadın.
olan olmuş. 2nizde saçmalıyorsunuz

sen önce bu kafayı bi değiştir, dünyadaki gerçeklerin farkına var. yok kız adamı zorla elde etmiş, senden haberi her zaman varmış da yine bırakmamış , yok sarhoş gidince kız hemen anlarmış senin yüzünden olduğunu egonu ne kadar da beslemişsin başka bi kadının üzüntüsüyle sen. adam ne olursa olsun evlenmiş, sen ona bakma görmezsin sana baktığını sana her seferinde ulaşma taleplerini reddetmezsen tabi ki o da hem karnım doysun hem pastam dursun der. gerekirse aynı ortama girme çok mu lazım diş buğdayı ortada daha dünyaya gelmemiş minicik masum bi bebek ve kadın var. yazık o kıza da ne pislik insanlara denk gelmiş...

kadın 8 aylık hamile. yazık ya. o adamada saygılarımı sunuyorum. ne çeşit saygı olduğunu anlayan anlar. e be adam sevmediğin biriyle ne evlendin. ee evlendin ne çocuk yaptın. ee konu sahibi neden savaşmadın sevgin için çabalamadın.
olan olmuş. 2nizde saçmalıyorsunuz

hem ayrılıp da hem sanki dünya onlara karşıymış da aşklarını yaşayamamışlar gibi davrananlara ayar oluyorum cidden ben ya, madem seviyosun bırakma adamı, mevzu ne yengemin kardeşi ayıp mıdır yahu ne olmuş yengenin kardeşiyse bi anlasam ne gerek var yeşilçam filmine çevirmeye yani

Ben anlamadım neydi o kadar büyük sorunlar, ayrılmayı gerektirecek?
Evlenmiş bir de hamile karısı var, bırakın Allah aşkına şaşırmayın, şaşırtmayın...
Yok kız aranızı daha çok açmış öyle evlenmiş falan filan... Düşünün bakalım adamı zorla birlikte olmaya mı zorladı da hamile kaldı.... Keşke sahte olsa konunuz... İçim almıyor böyle şeyleri .

kesin zorla sevişmiştir karısı baksana zaten konu sahibi zorla elde ettiğini aralarını açtığını filan söylüyo o adamın karısı yahu senn nesin kimsin , narsist mi nedir

aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle
olabilir kızda sevmiş demekki. cinsellik yaşamış evlenmiş, yaşamamış evlenmiş. size ne artık. nasıl evlendikleri sizi ilgilendirmez

Size çok kızdım, ne olursa olsun ayrılmayacaktınız. Şimdi evlendi diye,ulaşılması güç oldu diye pişmansınız. Bunun başka açıklaması yok.Lütfen önceden ne yaptıysanız yine aynısını yapın,yazık değil mi hamile eşe.

Bunu sen secmissin simdi kimseye suc bulma. Yok kiz bile bile birakmadi yok bilmem ne.. inan bahane degil sensin bu yolu seçen. O zaman evlilik hayalleri kuran bir kiz vardi karşında diye kiyamamissin simdi hamile bir kiz var!!! ve sen daha güçsüzsun. Bence once kendi dengeni kur ve zamaninda cesaret etmediğin iliskinin suanda hiç bir akilli insanin cesaret etmemesi gereken bir iliskiye döndüğünü gor. Asil simdi yoluna bakacaksin. Aci belki ama gerçek su ki onlar bir aile artik.

Back