• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Olan olmuş artık, şu an üzülmeye dövünmeye gerek yok. Adam istemediği bir evlilik yapmak durumunda kalmış ve sizi gördükçe kaderine yanıyor iyisi mi hem kendiniz hem sizin hem o suçsuz hatun için uzak durun derim.

tamam kızlar okey herseyi ben yaptım kader böyleymiş olmadı nasip degilmiş.. benim istedigim onu unutmak diyorum sadece bunu defalarca yazdım bana keske tavsiyelerde bulunsanız kötü niyet aramaktansa cünkü Allah sahidim aklımda tek bir art niyet yok tek istedigim unutmak.. şimdi geri döndüm burda okuyorum aynı mahalledeyiz küçük yiğenimden dolayı bi şekilde ben hiç istemesemde karsılasmak zorundayım.. hem unutmak istiyorum hemde evlendiği karısının bana artık nefret dolu gözlerle bakmasını istemiyorum
Aynı ortama gırmeyerek yengene abıne durumu anlat onlarda anlayısla karsılayacaktır okuldanda yasına uygun bırını bul

tamam kızlar okey herseyi ben yaptım kader böyleymiş olmadı nasip degilmiş.. benim istedigim onu unutmak diyorum sadece bunu defalarca yazdım bana keske tavsiyelerde bulunsanız kötü niyet aramaktansa cünkü Allah sahidim aklımda tek bir art niyet yok tek istedigim unutmak.. şimdi geri döndüm burda okuyorum aynı mahalledeyiz küçük yiğenimden dolayı bi şekilde ben hiç istemesemde karsılasmak zorundayım.. hem unutmak istiyorum hemde evlendiği karısının bana artık nefret dolu gözlerle bakmasını istemiyorum
Yigeninizi ayni ortamlarda bulunmadan da görebilirsiniz. Bu cok zor bir sey degil. Bir daha ne olursa olsun ayni ortama girmeyin yok bugday yok su bu. Bunlar bahane. Uzak durun sadece. Biz ayni apartmandakileri bile senede bir görüyoruz nerdeyse, isteyen icin hic zor olacagini düşünmüyorum.
Şimdi öyle görünce onlari, degerli olmuş.
Siz yalnız o evli cocuklu. Sizin icin de kolay degil ama iki sene uzak duran bundan sonrada gayet durabilir.

Şu saatten sonra artık ortada hamile bir anne adayının göz yaşları var onun hrr bir akan göz yaşı sana bela olarak geri döner iyi kalpli bir kızsın bunu hissediyorum yazdıklarından .. Sakın ama sakın canım uzak dur.. Hatta kısa ve net : arkana bakmadan kaç tatlım kendine yeni bir sevgili bul hayatına devam et

Sadece aileler anlasamiyor diye .
Bitmis , bu buyuk.bir sorun degil..

Konunun ortasinda esinede topu atmissin , kadinin hic bir sucu yok..
adam evlenmeseydi ..
Suan duygularina yenik dustugun icin kadinida suclama.

Siz askiniza sahip cikamamissiniz , kadinin bir sucu yok..

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. .....................................................................

o kadar yazdım yazdım silinmiş.. neyse konuyu şöyle izah edeyim ben.
tabikide çok zor bir durum gördükçe içiniz acıyacak. ama anlamadığım nokta şu.. hatta kırmızıyla çizdim ben. istemeyen sizsiniz numara değiştiren sizsiniz. bu kız ne yaptı da bu adamı elde etti. zaten bitmiş gitmiş bi ilişki. aile var arada. ailem kahrolur demişsiniz. bu kiz bu adami herşeyiyle kabul etmiş.sizi de biliyormuş boyle kabullenmiş. ama bu kız nasıl elde etmiş.burada çelişki yaşadım açıkcası. çünkü suçu biraz da bu kıza atar gibi olmuşsunuz son satırlarınızda

Son düzenleme:
Sadece aileler anlasamiyor diye .
Bitmis , bu buyuk.bir sorun degil..

Konunun ortasinda esinede topu atmissin , kadinin hic bir sucu yok..
adam evlenmeseydi ..
Suan duygularina yenik dustugun icin kadinida suclama.

Siz askiniza sahip cikamamissiniz , kadinin bir sucu yok..
belki de haklısınız.....

Başta yazdıklarınızla şu cümle birbirine çok çelişiyor.
Hem diyorsunuz benden uzaklaşsın diye İstanbul'a gittim. Hem diyorsunuz kız aramızı açtı..
Sanki ilişkiniz devam ediyormuş herşey harikaymış da kızcağız gelmiş sizi ayırmış.
Zaten siz istemişsiniz ilişki bitmiş. Yani diyeceğim o ki alıntıladığım cümle bana çok ilginç ve çelişkili geldi.
Aynenn siddetle katiliyorum :KK9:

bak arkadasim unutmak istiyorum diyorsun zaten o kadar cok sevsen zamaninda ayrilmazdin, adam defalarca dondugunde duramazdin.
o kadar cok sevmedin yani.
simdi hissettigin de ask degil, kiskanclik. kendini o kadinin yerinde hayal ediyorsun.
isine gucune yogunlas gormezden gel. emin ol asik degilsin. kendini asigim diye kandirma!
mumkun oldugunca da bir arada bulunma.

aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle

aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle
Kızı takıntı haline getirmişsin. Bu evliliği kabullenememişsin. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum aşk değil bu kıskançlık çekememezlik

Son düzenleme:

ee? Kızı mı suçlayalım şimdi? Bu nafile açıklama çabasını anlayamadım gerçekten, beraberliklerini nereden öğrendiğiniz ayrı bir muamma ama şimdi evine zil zurna sarhoş giden adam daha önce de yine saçma sapan işler peşindeymiş yani, siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama. Kalkıp sözünün eriymiş gibi yaptığı hareketin arkasında duruyormuş diye düşünmüyorsunuzdur umarım. Düşünmeden iş yapan bir adamdan bahsediyoruz burada, hayatınızı sizle birleştirmek için elinden geleni yapıp sizle olsaydı, peşinizden gelseydi örneğin, hatalarını kabul edip devam etmeniz doğru olurdu da şu an ona acımanızı gerektirecek bir şey yok. Unutamamışım aslında falan demeyin o yüzden, eski şarkınızı falan çalması terbiyesizlik o kadar. Unutmamanız için bundan sonra yapacağınız her hareket de hoş değil, madem hassasım diyorsunuz, öyle davranın.

Üniversitede yaşıtın bir sürü insan vardır takıl biriyle unutursun.
Kızmı ki başkasıyla zorla evlendirilsin, bile isteye evlenmiş, üstelik arzuluyormuş ki düğünü beklemeden yatmış kızla. Burda kızın ne suçu var gazozuna ilaçmı attı?
2 yıl geçmiş gayette unutmuşsunuzdur, görmenin verdiği etki vardır üstünde, onun evliliğinde yaşadığı şeyler onu bağlar, yengenin sana anlatmasına izin verme, işgüzarlığa gerek yok

Gitme, görme, seni uzmesine izin verme, haberlerini alma, haber veren aracılık edenleri uyar, hatta sevgilim var de. Ben bunları yapmayı basardiysam, herkes başarır. Güven kendine. Sevgi bakidir evet, ve sana özel. Kimse elestiremez de senden alamaz da. Evli olsun olmasın farketmez, o hiç önemli değil. Önemli olan gizleyebilmek, sınırları cizebilmek. Anlatabildim mi ?

ya ben çok üzülüyorum severek ayrılan insanlara o yüzden ailelere çok çok kızıyorum insan bi kere geliyo bu hayata herkesin tek bi şansı var keşke keşke ayrılmadan önce bütün yolları deneseydin hemen vazgeçmeseydin ama artık olan olmuş çok daha imkansız bi duruma gelmiş üzüldüm arkadaşım senin adına allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayatına çok daha iyi ve aşık olacağın biri girer

Arkadasim madem bitirmek istiyordun gercekten bitirseydin. Bu ne boyle? Telefonlasmalar, surekli bakismalar, haberlesmeler, kacalim demeler, eski sarkilar... Midem bulandi carpik iliskilerinizden.

Olan olmus biten bitmis. Aceleyle hataydi filan bilmem ben artik o adam evli ve 1 ay sonra baba olacak. Bu iliskiye yeniden baslarsan her iki ailede bir daha sizi gormek isteyeceklerini zannetmiyorum. O ADAMDAN UZAK DURUN!!

Ayni ortamlarda bulunmamaya gayret edin, silin artik adami kafanizdan, tukurdugunuzu yalamayin.
Birakin adamcagizda huzur bulsun...

Yaw ne aski? Sen yaninda karisini gorunce kiskanmissin. O da hamile karisi var diye bu aralar hormon patlamasi yasiyordur. Bence sen aklini basina al ve evli herhangi bi adamla munasebetin ne olmasi gerekiyorsa oyle davran. Yok oyle o evlendi ama hala asigiz falan. Gecmis o is. Yuva yikanin yuvasi olmaz

Back