• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan eski sevgilime aşığım

Bakmassan baktigi gormessin yoksay elbet bitecek sen unutmassan hissederse oda unutmaz
baktıgını görme sebebeim ne zaman kafamı baska yere cevirsem devamlı gözünü üzerimde görmek hatta ben hiç bakmadım onun bu yaptıklarını görünce arkadaşlarım hatta bizi bilmeyen komsumuz bile adamın karısı hamile sadece sana bakıyor dedi..

Divindeyken unutmak zor şimdiye kadar unutamamışsınız zira

Neden problemleri aşmak yerine kaçmayı tercih ettiniz şimdi aynı şekil uzak olun

ilk zamanlarda uzak durmak için numaranızı bile değiştirmişsiniz
şimdi de istemezseniz görmezsiniz
iyiliğiniz için uzak durmanızı tavsiye ederim

Başlığa bakarak cevap veriyorum;

Evlendiği kızın yerine kendinizi koyarak davranın size ne kadar kötülük yapmış olursa olsun çünkü artık ortada doğacak bir bebek var.
evet bunda o kadar haklısın ki ama bir yandan abimin eşi anlattı hiç içmeyen biri 2 ay sonra beni görmesinin ertesi günü ayakta duramayacak kadar sarhos olunca kız için cok üzüldüm ve tabiki kendim içinde yani ne yaparsam yapiyim o kız benden hep nefret edicek. ve karnı burnunda aglamıs o öyle içince . eşi bana ne yapmıs olursa olsun eski sevgilimi hala unutamadıgım için cok vicdan azabı duyuyorum eşi adına ve dogacak bebeği...

Aldigi kararin arkasinda durmali insan.

Zamaninda kendi isteginle bazi sebeplerden dolayi olmayacagini anlayip bitirmissin iliskini. Defalarca barismak istemis, sen reddetmissin.

Simdi o kiz bile bile evlendi, bir sekilde birlikte olup onu elde etti demenin bir anlami yok.

O yüzden mümkün oldugu kadar karsilasmamaya calis. O kendi yoluna sen kendi yoluna.

ayrıldık ona kız buldular demişsin sonra eşi aramızı daha da açtı onu elde etti demişsin.. sizi ayıran o değilmiş ki.. sen istememişsin ailevi sebeplerden.. şimdiden "acaba?" lara düşmüşsün.. yol yakınken bence kesip at..
onlar evli taraf.. sen bekarsın.. herhangi bir yanlış anlaşılma bile senin başına patlayacak.. onlar yuvalarında devam edecekler hayatlarına sen etrafa dert anlatacaksın.. belki de anlatamayacaksın..
bir de 1 ay sonra baba olacağım diye sevineceğine eski kız arkadaşını görüp kafa çekeni de anlayamıyorum.. bu kadar aşıksa bekleseydi ona dönmeni.. ki dönecekmişsin zaten evli olmasa..

evet bunda o kadar haklısın ki ama bir yandan abimin eşi anlattı hiç içmeyen biri 2 ay sonra beni görmesinin ertesi günü ayakta duramayacak kadar sarhos olunca kız için cok üzüldüm ve tabiki kendim içinde yani ne yaparsam yapiyim o kız benden hep nefret edicek. ve karnı burnunda aglamıs o öyle içince . eşi bana ne yapmıs olursa olsun eski sevgilimi hala unutamadıgım için cok vicdan azabı duyuyorum eşi adına ve dogacak bebeği...

İmkanın varsa başka şehire git yine arkadaşım ama bir şekilde uzakdur ondan.
Hem sana, hamile bayana hemde karnında ki yavruya çok yazık olur.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler..
Başta yazdıklarınızla şu cümle birbirine çok çelişiyor.
Hem diyorsunuz benden uzaklaşsın diye İstanbul'a gittim. Hem diyorsunuz kız aramızı açtı..
Sanki ilişkiniz devam ediyormuş herşey harikaymış da kızcağız gelmiş sizi ayırmış.
Zaten siz istemişsiniz ilişki bitmiş. Yani diyeceğim o ki alıntıladığım cümle bana çok ilginç ve çelişkili geldi.

baktıgını görme sebebeim ne zaman kafamı baska yere cevirsem devamlı gözünü üzerimde görmek hatta ben hiç bakmadım onun bu yaptıklarını görünce arkadaşlarım hatta bizi bilmeyen komsumuz bile adamın karısı hamile sadece sana bakıyor dedi..
Ben gormek istemessem gormuyorum niyeyse bu bana ozel bisey degil heralde simdi deme yok baska yere bakarken goruyorum filan diye bizde gectik o bakisma yollarindan :) ayrica kalkip sana bakiyor diyen komsu evli bir adam icin......... bana art niyetli gozukuyor bi tane mi akli basinda olan yok birak Allah askina rezillik. Ya askina sahip cikacaktin herseye ragmen yada yapamadiysan pismis asada su katmicaksin cekil yine kenari...

bu anlatılanlar senin hoşuna gidiyor umut besliyorsun böbürleniyorsun beni unutamıyor diye.

benim yüzümden içmiş hep bana baktı herkes farketti filan,

evlenmeden önce aileni bu kadar düşünüyordun ya üzülürler diye peki şimdi böyle bir durumu öğrenseler ne hissederler sence

Zor bir durum yengenin kardesi , önce bekarken ayrilmasaydiniz hadi neyse ama simdi evli bebekleri olcak son noktayi koycaksin düsün kizim abinin yuvasi, kendi ailen, bebek ,esi ,herkes zarar görcek sonrasi ask bitcek birbirinizi üzceksiniz yuva yikilcak mutlu olcakmisin? Yuva yikan birisi olcaksin uzak dur onun oldugu yerde bulunma canim üzcek ve üzülüceksin degermi kendini topla

merhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edin :KK43: bir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....

sana okadar aşıkken başkasının hayatını karartan bi erkekten hayır mı bekliyosun?
senin hayatını karartırken de başkasına aşık olur..
hiç karakterli biri değil bence...

Adam evlenmiş, "çocuk yapma" prosedürünün içinde olan biri için öyle filmlerdeki gibi bir kerede hemencecik olmuyor bu sebeple günlerce gecelerce sevişmişler, karısı hamile kalmış. 8 ay boyunca bebeklerinin hayallerini kurmuşlar, kah karısının karnına elini koymuş, kah başını dayamış. Öpüşe, koklaşa, sevişe sevişe (İkiz yatakçı Saldıray abi gibi oldum ) bugünlere gelmişler. Neden bunca seviştirip durdum şundan; hani ailesi zorladı, başını bağladılar, beni çok seviyordu ama zorla evlendi hikayelerinin baş rolündeki adamlar nikahlandıkları kadınlarla ÖPÜŞÜYOR, SEVİŞİYOR, ONLARLA ÇOCUK YAPIYORLAR. Ve siz de tahmin edersiniz ki bunlar zorla değil çok da bile isteye, keyif alarak yapılıyor.

Yani özetle eski sevgiliniz zorla evlenmiş olsa, aklı ve kalbi tek sizin için atsa 8 ay boyunca bırakın sevişip, karısını hamile bırakmayı yemeden içmeden kesilir hastanelere düşer belki de sizsizliğe dayanamayarak canına bile kıyardı.

Bu saatten sonra size düşen büyük gün ve gecelerde gruptan uzakta durmak. Diş buğdayı öyle yedi tekmil sülalenin olması gereken bir olay değil. O gün ateşlenirsiniz, yeğeninize bulaştırmamak için gelemeyeceğinizi söylersiniz, gitmez ertesi gün gider tebrik edersiniz. Başka gün yeğeninizin doğumgünü olur, onlar akşam katılıyorsa siz öğleden sonra katılır hediyesini verir, tebrik eder, ayrılırsınız.

Ve bir gün gelir , doğru düzgün biri ile tanışır, mutlu bir yuva kurarsınız.

Cok zor bir durum ama firsatiniz varken degerlndirememissiniz artik uzak durmalisiniz

Eski sevgiliniz cok kisiliksizmis. Sevmiyorsa niye evleniyor. Kiz biliyormus falan hepsi hikaye, nisanlinizin ona guzel yaklasimlari olmasa neden evlenmek istesin.
Cocuk sahibide olmuslar ustelik.

Kavusamayinca kara sevda olurmuş. Adaminkide o hesap. Ask falan segil.
Ayrica siz bakmiyorsaniz nasil goruyorsunjz baktigini

arkadaşlar hepinizi cok iyi anlıyorum ama olaya benim tarafımdan bakın benim kesinlikle onunla bir arada olma dusuncem bile olamaz artık kendimi öldürürüm yinede bu vebale girmem. sadece ondan devamlı haber alıyor olmak onunla karsılasmak zorunda olmak canımı sıkıyor akrabalık boyutunu gectim aynı mahalledeyiz..konuyu anlamaynlar için kısaca yazıcam.. bizim cok güzel bir ilişkimiz vardı ama abim ve yengem devamlı kavgalı oldugu için ailelerimiz çok problemliydi ve ben istemeyerekte olsa ben bitirdim yani evlensek bile cok sorun cıkardı. onun ailesi zaten beni biliyordu ve istemiyodu o yuzden baska birini istediler eski sevgilim hiç istemiyodu kızı yani onunla evlenicegime beni sen öldür derdi hep ama sonra ben istanbula gidince olan olmus ve alkollüyken birlikte olmuslar bunu anlatan da annesi ve kız kardesi yani yanımda konustukları için istemeden kulak misafiri oldum.. sadece unutmakta zorlanıyorum onunda beni unutmasını istiyorum. yoksa ne o kızın ne de bebegin günahına asla giremem ve kimse de girmemeli yani yüzüne bile bakmıyorum diyorum beni yanlıs anlamamaları için hatta dün o evde diye içeri bile girmedim gittim. ama sadece cektiğim acı bitsin istiyorum hepsi bu hiç mi seven olmadı aranızda

Back