Adam evlenmiş, "çocuk yapma" prosedürünün içinde olan biri için öyle filmlerdeki gibi bir kerede hemencecik olmuyor bu sebeple günlerce gecelerce sevişmişler, karısı hamile kalmış. 8 ay boyunca bebeklerinin hayallerini kurmuşlar, kah karısının karnına elini koymuş, kah başını dayamış. Öpüşe, koklaşa, sevişe sevişe (İkiz yatakçı Saldıray abi gibi oldum ) bugünlere gelmişler. Neden bunca seviştirip durdum şundan; hani ailesi zorladı, başını bağladılar, beni çok seviyordu ama zorla evlendi hikayelerinin baş rolündeki adamlar nikahlandıkları kadınlarla ÖPÜŞÜYOR, SEVİŞİYOR, ONLARLA ÇOCUK YAPIYORLAR. Ve siz de tahmin edersiniz ki bunlar zorla değil çok da bile isteye, keyif alarak yapılıyor.
Yani özetle eski sevgiliniz zorla evlenmiş olsa, aklı ve kalbi tek sizin için atsa 8 ay boyunca bırakın sevişip, karısını hamile bırakmayı yemeden içmeden kesilir hastanelere düşer belki de sizsizliğe dayanamayarak canına bile kıyardı.
Bu saatten sonra size düşen büyük gün ve gecelerde gruptan uzakta durmak. Diş buğdayı öyle yedi tekmil sülalenin olması gereken bir olay değil. O gün ateşlenirsiniz, yeğeninize bulaştırmamak için gelemeyeceğinizi söylersiniz, gitmez ertesi gün gider tebrik edersiniz. Başka gün yeğeninizin doğumgünü olur, onlar akşam katılıyorsa siz öğleden sonra katılır hediyesini verir, tebrik eder, ayrılırsınız.
Ve bir gün gelir , doğru düzgün biri ile tanışır, mutlu bir yuva kurarsınız.