Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

olsun güzelim ya Allah size sağlık versin napçan.mağlesef hep sorunsuz olmuyo işlerimiz.aman sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse artık.çokda fazla bekletmesinler gari

olsun güzelim ya Allah size sağlık versin napçan.mağlesef hep sorunsuz olmuyo işlerimiz.aman sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse artık.çokda fazla bekletmesinler gari

amin canım inşallah herşey güzel olsun hayatlarımızda<<<<<<<<<<<<<<:86::86::86:

amin canım inşallah herşey güzel olsun hayatlarımızda<<<<<<<<<<<<<<:86::86::86:

gülüm sana bişey sorcam.çok kafama takıldı şimdi bu durum.benim adetim bugün normalinde ama 5 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum.böyle sıvı gibide geliyo katı gibide anlamadım adetlerim düzenlidir çok niye böyle olduki hem hiç adet belirtimde yok.normalinde göğüslerim şişer ağrır dokunamam ağrıdan o derece.şimdi hiçbişey yok adet olacağıma delalet hiçbi durum yok.sence gebelik olabilirmi bu?

amin canım amin. hepimizin inş. ben 26 yaşımdayım çalışmıyorum 1 sene önce çıktım işten. malum şehir değişikliği nedeniyle.

sağol dilekcim herşeyin hayırlısı olur hepimiz için inşallah

inş. canım.

off kızlar ya bi akıl verin bana gebelik belirtisi olabilirmiki bu kahverengi akıntı.5gün ya 5 gündür devam ediyo kafayı yicem.kist olsa ağrım olurdu diymi.

canım üstüne görme olabilir daha adetin gecikmedi dimi ben adetimin gecikmesini beklemiştim sonta bi baktım çift çizgi hadi inşallah seninde öyledir ama devam ederse kesinlikle bi dr git mesela düşükten sonra dr 40-45 gün sonra adet olucaksın dedi ben 30. gün oldum aşırı sıcaklarda etkiliyo vücudumuzu

yok canım gecikmedi daha bugün ilk günüm olcaktı ama gelmedi.belirtimde yoksade kahverengi akıntım var işte.offfff çok heyecanlandım ama fazlada ümit bağlamak istemiyorum.düşük olduğunu nasıl anlıcamki.test yapsam bugün çıkarmıki.inşallah tatlım ya Allah duysun sesiizi şu mübarek günde.

bide üstüne görmede böyle kahve akıntı olurmu 5 gün boyunca.normal kanama yok hiç sadece kahverengi hani sökülmüyo sanki adet gibi.ama ilk kez oldu çok düzenliydi benim adetlerim.çok sağol canım yazdığın için.

rica ederim canım benim bildiğim üstüne görmede kahverengi lekeler geliyo bence sen 1-2 gün bekle ve test yap inşallah vardır bebiş amaçok rahatsız oluyorsan bi dr git bakalım nediyecek en azından kan tahlili yapar o kesin sonuç veriyo hadi bakalım hayırlısı bak ben bile heyecanlandım şimdi haberlerini bekliyorum

canım anlıyorum senin halini. bilemem hamile misin ama benimde 5 gün boyunca dediğin gibi pembe kahverengi gibi akıntım gelmişti. 5 günün sonunda adet oldum. bende hamileyim sanmıştım ne sevinmiştim. inş. benim gibi hayal kırıklıgına uğramazsın canım. Ama adetinin gecikmesini bekle bence 6 gün olunca idrarda çıkıyo testin gerçek sonucu. allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…