Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ay canim ya Rabbim size serinlik versin, bende gecen sene türkiyede tutmustum orucu ama o ne berbat bisey ya
burda ne terliyorsun ne dogru dürüst susuyorsun cok kolay yani :97:
bide tak tuk sesler var hee
Insallah hemen bitirirlerde kurtulursun sesten

aynen ya gerçekten marmara bile serin geliyo biz şimdi egedeyiz ya sıcak kavruluyoruz resmen. neyse allah yardımcımız olur herhalde. evet tak tuk bide oda yetmezmiş gibi matkap sesi inş. çabuk biter.

aynen ya gerçekten marmara bile serin geliyo biz şimdi egedeyiz ya sıcak kavruluyoruz resmen. neyse allah yardımcımız olur herhalde. evet tak tuk bide oda yetmezmiş gibi matkap sesi inş. çabuk biter.

Allah yardimciniz olsun canim
senin misafirler ne alemde hala gelen varmi

Allah yardimciniz olsun canim
senin misafirler ne alemde hala gelen varmi

amin canım sağol. bak şimdi misafir konusuna gelince şükür allaha şuanda yanımda tek bi kişi kayınvalidem var. iki hafta kadar oluyo kimse gelmedi. sabit misafir var yani. onunda 8 günü kalmış fiziği bitmek üzere. yakında oda gidecek ve ben kocacımla başbaşa kalacağım inş. şimdilik gelecek olan ayın onunda annem gelecek oda 2 gün kalır kayınvalidemle döner işte. inş. başka kimse gelmez valla adamla ne özel kaldı ne romantizm ya. yaramı deştin bak

aaayy canim yaaaa kusura bakma yarani destiysem
ama bak az kalmis kayinvalidenin gitmesinede, ay o da gitsinde kalirsiniz insallah basbasa canim :86:

aaayy canim yaaaa kusura bakma yarani destiysem
ama bak az kalmis kayinvalidenin gitmesinede, ay o da gitsinde kalirsiniz insallah basbasa canim :86:

yok be şaka yaptım ama tabi bazen öyle sinirleniyorum ki bi yalnız kalamıyoruz diye ama artık alıştım herhalde. sinirlenmemeyi ögrendim. neyse evet gidecek şükür artık. kalırız inş.

yok be şaka yaptım ama tabi bazen öyle sinirleniyorum ki bi yalnız kalamıyoruz diye ama artık alıştım herhalde. sinirlenmemeyi ögrendim. neyse evet gidecek şükür artık. kalırız inş.

sende haklisin ama canim, bi rahat vermedilerki, herzamanda misafir olmaz amaaaa

Son düzenleme:
sende haklisin ama canim, bi rahat vermedilerki, herzamanda misafir olmaz amaaaa

evet ya valla bak normalde belki beni misafir sevmez diye algılayacaksınız ama öyle biri değilim. misafiri seviyorum da üstüste gelen misafiri sevmiyorum. bide biz yeni evliyiz kayınvalidem aylarca burda kaldı toplam 5 aydır düşünsene ne cicim ayı kaldı ne bişey. e arada gitti ama on gün kalıp memlekette yine geliyo aylarca. mesela fiziğe memlekette gidebilirdi burda gitti. neyse böyle kısmetmiş. ne diyeyim in. bu kış rahat olurum.

yok canim anliyorum ben seni, 5 aydirda yani dile kolay
keske memleketinde gitseymis ya ama napalim olsun bakalim,
biraz daha sabret bari canim, az kalmis zaten gitmesine,
senin adet ne zaman canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…