Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hoşbulduk balımmm iyiyim sen nasılsınnn

nolsun canım evdeyim bende kocişe kızıyorum ya dünü kaçırdık bugünde kaçacak 18 ve 19.günlerim gitti aman ramazanda geldi zorlanmaya gerek yok diyorum ama bir yandanda boş geçince üzülüyorum deli miyim neee

hmm, canım bence bi ovulasyon testi al, en azından gününü bilirsin kacırmamıs olursun

artık eylülde alırım inş canım ya hayırlısı olsun bakalım yüce mevla cümlemizin hakkında ne hayırlısa onu versin canım....

aminnnnnn:109: canımm benimmmm inşallahh

ayy bende ev cok sıcak bı oraya bı buraya yuvarlanıp dururyorum
kaderde yok naptı acaba yarın doktora gıdıcekk ayy ben heycanlandım valla

aminnnnnn:109: canımm benimmmm inşallahh

ayy bende ev cok sıcak bı oraya bı buraya yuvarlanıp dururyorum
kaderde yok naptı acaba yarın doktora gıdıcekk ayy ben heycanlandım valla

aynen canım ya kkda cirit atıyorum bende eee okadar yoktum acısını çıkarmak lazım dimi amaevet ya kalp atışı filan bende heyecanla bekiyorum ınanki inş herşeyi güzel çıkar

aynen canım ya kkda cirit atıyorum bende eee okadar yoktum acısını çıkarmak lazım dimi amaevet ya kalp atışı filan bende heyecanla bekiyorum ınanki inş herşeyi güzel çıkar

at tabiki çıkar acısını inşallahh hepsorunsuz kucağına alır bebişini

at tabiki çıkar acısını inşallahh hepsorunsuz kucağına alır bebişini

atıyorum vallahi heheay güllüm kız komsunu bebişi oldu 1 haftalık daha ilk doğduğu gün gittim görmeye minicik bişey ya şiş şiş sonra annesini ememiyormuş tabiki hemşire geldi aldı bebişi ama bebek bey uyanmıyor hemşirede burnunu sıkmaz mıay varya ben bir hoş oldum hemşireyi dövcektim heee

ayy yerim ben onu yaa napsın oda onun iyliği için karnını doyurması lazımmm, uykucu tembell bebekk, karnını doyursun sonra uyusunn

ayy yerim ben onu yaa napsın oda onun iyliği için karnını doyurması lazımmm, uykucu tembell bebekk, karnını doyursun sonra uyusunn

bir hafta erken doğum yaptı zaten çünkü rahmi dardı komşumun görsen varya çok küçük bişey ya yerim ben onu uykucu şirin koydum ben adınıellemeye korkuyorum ya sanki kemikleri elimde kalacakmış gibi birde babası fenerbahceli bir kıyafet almış onuda hemen giydirmişler varya hey allahım dedim banada arkadaşlarımada ver bu uykucu şirinden hep sizlerede dua ettim ya yüce mevlam nasip etsin tüm isteyenlere inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin güzelll annecikkkkk nasılsınnnn

iyiyim bebişimm ne olsun ,kocişle evimizi temizledik,malum yarın ramazan,,,şimdi o banyoyu yıkıyor bende nette takılıyom işte:)))sen nasılsınn,,,,
bu arada oruç tutamicamm ...Allah nasip ederse başka zaman kaza yaparımm...

ohh ohhh misss gibi oturun inşallahh,, evet tatlım tutmaaa çünkü; bol bolll su içmen lazımmm

seneyede emzirdiğin için tutamıycaksın

artık sonraki sene 2 ayı kaza yaparsın parça parça

ohh ohhh misss gibi oturun inşallahh,, evet tatlım tutmaaa çünkü; bol bolll su içmen lazımmm

seneyede emzirdiğin için tutamıycaksın

artık sonraki sene 2 ayı kaza yaparsın parça parça

ayy evet mis gibi oldu ev,,,bu temizlik bana gider 1 hafta ama temiz kullanmak şartıyla,,,seneyede evet tutamam ,zaten bi sürü borcumda vardı benim 27 gün kadarcıkk...ne yapacam bennnnn,,,,sen naptınn,,,yarına hazırlık yaptınmı,sahura ne yiceksiniz,ben hamurişi bişiler yapıcam eşime

Allah sağlık ömür versinde tutarsın canımm, dün dedoşlara gıtmiştim su böreği yapmıştım ondan getirdim biraz gece için, ayy bu sıcaktada ne yıycezzz ya valla hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hamur işide çok susatırr, hafif kahvaltılık bişeyler yeriz herhalde

aaaa annecikte gelmiş hoşgeldin canım bende şuan yemek yapmakla meşgulüm bir orası bir burası mekik dokuyorumeee nasılsın canım aşerme filan varmı ya oruç tutmaman iyi olur canım inş sonra tutarsın ee napacaksın bol su içmen lazım ay yarın doktora git bakalım bende heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…