Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlarrrrrrrr ben geldimmm naptınızzz bakalımmmmmm

hosgeldin canim, napalim iste seni sormali sen naptin :82:

aaa geçmiş olsun canım yaa.. inş ağrında geçer.

insallah canimmm, hala agri var ama daha iyiyim cok sükürrrrrr

slm kızlar nasılsınız???? bakıyorum artık kimse takılmıyo buraya. kimsecikler yok.

iyyim ben canim sen nasilsinn?? evet ya pek gelen giden olmamiss

hosgeldin canim, napalim iste seni sormali sen naptin :82:

insallah canimmm, hala agri var ama daha iyiyim cok sükürrrrrr

iyyim ben canim sen nasilsinn?? evet ya pek gelen giden olmamiss

bende iyiyim nasıl olayım. komşuya mevlüte gittim bugün :)
gerçekten niye artık kimse gelmiyo yaz geldi diye mi ki

bende iyiyim nasıl olayım. komşuya mevlüte gittim bugün :)
gerçekten niye artık kimse gelmiyo yaz geldi diye mi ki

benimde misafirlerim vardi bugün biraz yorulmusum uyudumm biraz
ya güllü gelemiyo neti kapandi, kaderde topike ugramamis herhalde bugün, digerlerinide bilmiyom valla, herkez disardami ne

ya kızlar,neredesiniz,giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum,,,
bu aralar pek karşılaşamıyoruzz,,,bazı sorunlarımız var bizimde onlarla uğraşıyoruzz,,,(eşimle ilgili değil)
o yüzden pek keyfim de yok açıkçası...:26:

hııım anlaşıldı demekki size kızmak lazımmış öylelikle gelebildiniz he. giriyom kimsecikler olmuyo özlettiniz be kendinizi. muhabbet de edemez olduk.

sıkma canını canım inş. sorununuzu en yakın zamanda çözersiniz.

hııım anlaşıldı demekki size kızmak lazımmış öylelikle gelebildiniz he. giriyom kimsecikler olmuyo özlettiniz be kendinizi. muhabbet de edemez olduk.

sıkma canını canım inş. sorununuzu en yakın zamanda çözersiniz.

slm canım nbr,
inşllh canım,çok sağoll,,,,sende ne var ne yokkkk tatlım,durumlar ne alemde?
adetime 5 gün kaldı bakalım,olursam eğer dr ye gidicem inşlhh,,,testi tekrarlmaaya
sen çalışmlaardamısınn,,,:26:

iyidir canım ne olsun. evet benim de adet yeni bitti. yumurtlama dönemim daha gelmedi. e başladık sayılır çalışmalara bakalım inş. bu ay bişeyler olur ya umutsuzluga kapılmak üzereyim. neden olmuyo ki.. inş. seninde adet olurda yaptırırsın canım inş. ters bişey olmaz.

iyyim canim benim, agrilarimda gecti ya cok sükür
ilk günler cok kötü oluyor ya ama simdi iyyim
sen nasilsin neler yapiyorsun

sevindim canım iyileştiğine. bende ne yapayım işte evde zaman geçiriyorum. sıcaktan evden dışarı çıkasım bile gelmiyo. ama nette de kimse olmuyo canım sıkılıyo.

sevindim canım iyileştiğine. bende ne yapayım işte evde zaman geçiriyorum. sıcaktan evden dışarı çıkasım bile gelmiyo. ama nette de kimse olmuyo canım sıkılıyo.

aynen canim, benimde bu ara hic disari cikasim gelmiyor, bu hafta hava serin gecti burda, ya dilek benim adetim bitti yaaa 6sinda geldi 8inde bitti 3 gün sürdü ya hic böyle olmazdi :18:

selam herkese:80:

aynen bende çoçuksuz..düşünmüyoruz..bazen oldugunun hayalini kuruyoruz sonra tırsıyoruz
ne biliyim ya dogumdan çok kokruyorumm ben..hemdeyaşım erken:97:

aynen canim, benimde bu ara hic disari cikasim gelmiyor, bu hafta hava serin gecti burda, ya dilek benim adetim bitti yaaa 6sinda geldi 8inde bitti 3 gün sürdü ya hic böyle olmazdi :18:

allah allah niye oyle oldu ki. ilaç kullandıgın için olmasın sakın? benimde bu ay tuhaf oldu 5 gün toplasan anca sürdü ama ben ilaç kullandım ona bağlıyorum. ama senin çok az sürmüş. dr kontrolün varsa sorsana bi ara normal miymiş. bak şaşırdım bende şimdi.

selam herkese:80:

aynen bende çoçuksuz..düşünmüyoruz..bazen oldugunun hayalini kuruyoruz sonra tırsıyoruz
ne biliyim ya dogumdan çok kokruyorumm ben..hemdeyaşım erken:97:

merhaba hoşgeldin. niye tırsıyon ki, çocuktan tırsılır mı? çok tatlı şeyler onlar bence hem kaç yaaşındasın ki çok mu erken evlendin? kendinden bahsetsene biraz

87 lyiim bir yıl oldu evleneli daha erken cnm:97:

dogumdan korkuyorum ben hayatım..çoçuktan degil

valla bilmiyomki canim yaaa, dün aksamdan beri gelmiyordu simdi yine geliyo gerci ama cok az :18:
neyse bakalim ya hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…