Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ewet 30 mayis 1 hazirannn arasi bekliyorum ama gelmezsse cok sewinirimmm

demek ki aynı zamanlarda adetimizz. inş. gelmez ikimizinde seviniriz... 11 ve 16 mayıs arası yumurtlama dönemimizde değil mi? ben öyle hesaplamıştım.. o günleri şahsen değerlendirmeye çalıştım

evet canım daha önce bi ara yine yazmıştım.
bişey sorucam size yaaa. imam nikahı kıydırıcaz akşam yaptıran falan var ise.
soru soracaklarmı? nasıl oluyor hiç bilmiyorum

daha evlenmedin mi sen? :) ben evliyim. valla bizimkinde soru soran falan olmadı. mehir olayı için ne istiyorsun gibilerinden soruyorlar. ne istiyorsan onu söylersin sende. hoca nikah duası okuyo bizimde tekrar etmemizi istedi içimizden. öyle olmuştu işte. tamda hatırlamıyorum he.. gerilmene gerek yok ama hemen kıyıveriyo. hayırlı olsun bu arada.

5 haziranda düğünüm canım.
dinimizle ilgili bişeyler soruyorlar falan dedilerde ben o stresle unuturum herşeyi
akşama görücez artık mehir için ne istiyorsun diyorlar bakalım artık

5 haziranda düğünüm canım.
dinimizle ilgili bişeyler soruyorlar falan dedilerde ben o stresle unuturum herşeyi
akşama görücez artık mehir için ne istiyorsun diyorlar bakalım artık

hayırlı olsun canım. allah tamamına erdirsin. netten de bakabilirsin. bende merak ettiklerimi ordan okumuştum.

kızlar orda mısınız? size bişey soracaktım. bi kaç gündür akıntım pembe geliyo çok değil ama normalde renksiz geliyordu. sizce ne olabilir? bakıyorum nette de bişey bulamadım. :44::44::44::44:

demek ki aynı zamanlarda adetimizz. inş. gelmez ikimizinde seviniriz... 11 ve 16 mayıs arası yumurtlama dönemimizde değil mi? ben öyle hesaplamıştım.. o günleri şahsen değerlendirmeye çalıştım

kızlar orda mısınız? size bişey soracaktım. bi kaç gündür akıntım pembe geliyo çok değil ama normalde renksiz geliyordu. sizce ne olabilir? bakıyorum nette de bişey bulamadım. :44::44::44::44:

ayy yerlestirme kanamasi olmasinmiii:18: ayy insallah hamilesindirrr

ayy yerlestirme kanamasi olmasinmiii:18: ayy insallah hamilesindirrr

pembe akintisi olanlar genelde adet oluyor sonrasinda canim ama pek bi bilgim yok acikcasi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…